Ankara'daki Falcılar

amma indirim yapmış.

Kız bacııımmm eşeğin aklına karğuz kabuğu sokma :)))))))))))) yok ahdım var gitmeyeceğim en az 2 ay çok kararlıyım. Vera nostradamus baba vanga olsa ııhhh gitmem
ama vera için sineme gidip fal baktırıyor diyenler vardı.
hiç çıkmadı diyenler de.

hepsi şu pislik erkekler yüzünden.
adam gibi adam yok.

Az bekleyin yavrular, ben şu an bir enerji çalışması içindeyim ama büyü falan değil aklınıza bir şey gelmesin. Bi bitsin fayda görürsem yazarım. Söyledim ya size fal kaderi değiştirirmiş. Çünkü o an falcının enerjisini alıyoruz. Kendi enerjimiz yok oluyor.

aslında doğru.
saçma insanların para hırsları yüzünden yıpranıyoruz.

aslında doğru.
saçma insanların para hırsları yüzünden yıpranıyoruz.

Ya ben asıl inci teyzeye şaşıyorum öğretmen emeklisi, bir de günde en az 500 tl kazanıyor 500x30 hergün orada hadi 250 kazansın aman Allah’ım ben boşa okuyorum ya ben de fal bakcam

Ya ben asıl inci teyzeye şaşıyorum öğretmen emeklisi, bir de günde en az 500 tl kazanıyor 500x30 hergün orada hadi 250 kazansın aman Allah’ım ben boşa okuyorum ya ben de fal bakcam
ne yapacak okadar haram parayı. kefenin cebi yok.
altın mezar mı yapacak.

onu bunu bırak ta en çok rengarenk reyhan ablaya yanarım ne çok para vermiştim ona .haram olsun.

Ayyyy sende mi ben de öyle o kadın da beni depresyona sokmuştu. Baktım yalancının teki. Adımımı atmıyorum artık...

Ayyyy sende mi ben de öyle o kadın da beni depresyona sokmuştu. Baktım yalancının teki. Adımımı atmıyorum artık...
aynen. yalaka,yalancı,soytarı.
gerçi rangarankteki bütün falcılar ve sahibi de soytarı ya neyse.....

ne yapacak okadar haram parayı. kefenin cebi yok.
altın mezar mı yapacak.

İşte onu diyorum tatlım, bu ne hırs bu ne isim bulamadım. Hepimize geçmiş olsun. Aslında bu karın hepsi Allah’tan uzaklaşmaktan oldu. Ben kendi adıma hakettim. Dua etmesem bile falcıya da gitmesem şimdiye çoktan doğru yolu bulmuştum...

aynen. yalaka,yalancı,soytarı.
gerçi rangarankteki bütün falcılar ve sahibi de soytarı ya neyse.....

Evlenmişti o 1 haftada bana da akıl verdi olacaksa bak 1 haftada bile olur. Kesin boşanmıştır. Ne çok ah almıştır kimbilir...

al benden de o kadar.
işime gücüme bakmalıydım.
gelmemesi kendi kaybı sonuçta.
valla artık önüme bakıyorum.
yeni yıl. yeni aşk demek.

al benden de o kadar.
işime gücüme bakmalıydım.
gelmemesi kendi kaybı sonuçta.
valla artık önüme bakıyorum.
yeni yıl. yeni aşk demek.

Ben sana bişi diyetim mi canım, bak gör falı bırakalım enerji kanallarını kapatalım. Başka bir yere yönelelim gelirler. O zaman da ben napayım. Ben inanıyorum ki falı bırakınca her şey yoluna girecek...

aynen de dediğin gibi gelmesin ya .
valla bir teklif var onu artık değerlendireceğim.
çoluk çocuk muhabbetine sarıp evlenmeyi düşünüyorum.

aynen de dediğin gibi gelmesin ya .
valla bir teklif var onu artık değerlendireceğim.
çoluk çocuk muhabbetine sarıp evlenmeyi düşünüyorum.

Dur sen az bekle acele etme az bi zamanı kaldı beklediğim bir şey var. Olursa size de tavsiye edeceğim. Ama tabi mutlu olacaksan olsun yoksa o da olmasın...

Dur sen az bekle acele etme az bi zamanı kaldı beklediğim bir şey var. Olursa size de tavsiye edeceğim. Ama tabi mutlu olacaksan olsun yoksa o da olmasın...
nedir bu çalışma? merak ettim.

Fal söylenene fazlaca adepte olup onu cagirmaktir. Olumsuzuda olumluyuda. Fal başına kötü enerjiyi toplamaktır. Herkes geleceğini merak eder. Güzel düşünüp güzel çıksın karşımıza. Bir kahve nasıl çizsin geleceğini. Sadece yanlış yollara sapmaktır. Başına belayı almaktır. Evimde fal asla şakadan bile baktırmam. Enerjiye çok inanırım. Kötü enerjiyi evime çağırmam. Uzak durun bence. İyi akşamlar.

Rengarenke falan gitmedim sirini falanda bilmiorumm ama bildim teknsey inci teyze falı bilmio faladdin uygulamasi bile daha saglam atiyo bence bosa cope atmisim.ona verdim parayi..y.mah superisi cafe direk.cöp anneli kizli isletiolar kiz randewulari alio okadar iiki sozde yurt disindan bile.gelen geliomus burokratlardan vs.. yalan hic bilmio.bise.. cok övduler die ozgeye gittim bide.yorgun falan olmasn die sabah belki ilk.musterisiydim gittim gun foss.. ege eger ayni egeyse daha once bi baska.cafede calisiodu yakn arkadasm.baktrmsti yani ehh demsti..cidan turuncu filn fos hep saymiorum bile onlari ben sizlere sadece belki enerji uyum meselesi.bilmiorum terapideki fikriye ile.enerjim.tuttu ve %70 yasadim asla.yonlendirmeside bana olmadi 6yil oluo gelmesini cok.istedm biri vardi hep odonem.onun icin fal.baktrmstm agzinla.kusta tutsan gelmicek dedi mesela bosyere.umut verdirmedi kursun olayina falan girmedi ... simdi kapatti dukkanini ama tek enerji onlaydi sanirim.benimm bi ona verdim.paraya acimiorum ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…