amma indirim yapmış.Ben anlamadım valla canım. Ben şimdi düşünüyorum söylediklerini, bana hemen kurşun döktür dedi. 1000 liraya döküyormuş da bana 100 olur uş da hemen dökeyim dedi. Ben benimkiyle o hafta görüşecektim mesela görüşmedik iptal oldu bak onu bilemedi. Peeehhhh
ama vera için sineme gidip fal baktırıyor diyenler vardı.Kız bacııımmm eşeğin aklına karğuz kabuğu sokma :)))))))))))) yok ahdım var gitmeyeceğim en az 2 ay çok kararlıyım. Vera nostradamus baba vanga olsa ııhhh gitmem
hepsi şu pislik erkekler yüzünden.
adam gibi adam yok.
aslında doğru.Az bekleyin yavrular, ben şu an bir enerji çalışması içindeyim ama büyü falan değil aklınıza bir şey gelmesin. Bi bitsin fayda görürsem yazarım. Söyledim ya size fal kaderi değiştirirmiş. Çünkü o an falcının enerjisini alıyoruz. Kendi enerjimiz yok oluyor.
ama vera için sineme gidip fal baktırıyor diyenler vardı.
hiç çıkmadı diyenler de.
aslında doğru.
saçma insanların para hırsları yüzünden yıpranıyoruz.
onu bunu bırak ta en çok rengarenk reyhan ablaya yanarım ne çok para vermiştim ona .haram olsun.Sinem çok çıktı ya o da boş...
ne yapacak okadar haram parayı. kefenin cebi yok.Ya ben asıl inci teyzeye şaşıyorum öğretmen emeklisi, bir de günde en az 500 tl kazanıyor 500x30 hergün orada hadi 250 kazansın aman Allah’ım ben boşa okuyorum ya ben de fal bakcam
onu bunu bırak ta en çok rengarenk reyhan ablaya yanarım ne çok para vermiştim ona .haram olsun.
aynen. yalaka,yalancı,soytarı.Ayyyy sende mi ben de öyle o kadın da beni depresyona sokmuştu. Baktım yalancının teki. Adımımı atmıyorum artık...
ne yapacak okadar haram parayı. kefenin cebi yok.
altın mezar mı yapacak.
aynen. yalaka,yalancı,soytarı.
gerçi rangarankteki bütün falcılar ve sahibi de soytarı ya neyse.....
al benden de o kadar.İşte onu diyorum tatlım, bu ne hırs bu ne isim bulamadım. Hepimize geçmiş olsun. Aslında bu karın hepsi Allah’tan uzaklaşmaktan oldu. Ben kendi adıma hakettim. Dua etmesem bile falcıya da gitmesem şimdiye çoktan doğru yolu bulmuştum...
al benden de o kadar.
işime gücüme bakmalıydım.
gelmemesi kendi kaybı sonuçta.
valla artık önüme bakıyorum.
yeni yıl. yeni aşk demek.
aynen de dediğin gibi gelmesin ya .Ben sana bişi diyetim mi canım, bak gör falı bırakalım enerji kanallarını kapatalım. Başka bir yere yönelelim gelirler. O zaman da ben napayım. Ben inanıyorum ki falı bırakınca her şey yoluna girecek...
aynen de dediğin gibi gelmesin ya .
valla bir teklif var onu artık değerlendireceğim.
çoluk çocuk muhabbetine sarıp evlenmeyi düşünüyorum.
nedir bu çalışma? merak ettim.Dur sen az bekle acele etme az bi zamanı kaldı beklediğim bir şey var. Olursa size de tavsiye edeceğim. Ama tabi mutlu olacaksan olsun yoksa o da olmasın...
nedir bu çalışma? merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?