- 15 Ocak 2016
- 163
- 89
- 98
- 46
Ne baktırmıştınız bi de ne kadardı
Hepımız diyoruz ya... Gaybı Allah bilir. Dilerse olacak gösterir olmaz.
bu arada arkadaşlar çok güvenmedikçe, çok iyi referans olmadıkça ben artık fala gitmem.
hepsi sallıyor.
bence sizler de ara verin.
yeni yılumarım hepimize hayırlı kapılar açar da şu soytarı falcılardan kurtuluruz.
aynen öyle cnm.Bu yön verme olayına bende katılıyorum .
cnm ne olur yalnış anlama da şu inci teyze var ya yalancının önde gidenidir. haberin olsun.Tatlım inci teyze bana bile yıllarca öyle ya da böyle gelecek diyip son falında bu adan sana gelse gelse büyüyle gelir dediyse, üstelik de büyüyle gelecek adamı ben napayım istemiyorum dediğimde yoo biri çıkacak karşına gelecek ama sen başka biriyle olacaksın diye milyarlar verdikten sonra dediyse yok anam yok gidilmez bu falcı milletine. En başından 500 kere fala gelmeden önce 1.-2. Falında desene bu adam sana asla gelmez başkası olacak diye. Şunu şimdi anlıyorum arkadaşlar benim düşünceme göre yön vermiş hep. Şok oldum şok. Ha dediği birkaç şey var olursa yazarım bekleyelim bakalım. Ama çok da umudum yok. 2 hafta artı 1 ay içinde bir iddiaları var olursa yazarım.
Bu arada ege de patladı ne yazık ki o da anlıkta iyidir belki ama gelecekte değil. Bilginize
cnm ne olur yalnış anlama da şu inci teyze var ya yalancının önde gidenidir. haberin olsun.
ve ne yazık ki dediği hiçbir şey çıkmaz. ağzı kalabalık biri hepsi bu.
neyse cnm. sıkma canını.ALLAH büyük.Yok tatlım yanlış anlamam, sana katılıyorum. Çok haklıymışsın. Çok acı tecrübelerle öğrendim bunu. Benimşe alakası olmayan adamı soktu aklıma. Sonuç ben depresyona girdim. Ama bundan 2 ay boyunca kim nemalandı, bilin bakalım?
O kadar pişmanım ki ah ah salak kafam... şu aklımla var ya sittin sene gitmem inci teyzeye. Tamam insan olarak iyi olabilir ama falcı olarak ne yazık ki beni yanlış yönlendirdi ve bu bana bir psikoloğa - enerji uzmanına gitmem neticesinde 1000 küsür liraya mal oldu. Çok özür diliyorum tavsiye ettiğim arkadaşlara, emin olun ben de ne yazık ki yeni farkettim böyle olduğunu. Bir daha tavsiye mi aman aman aman...
neyse cnm. sıkma canını.ALLAH büyük.
ama o kadın şarlatanın önde gideni.
ayrıca o yönlendirmeler yüzünden ben de de bir sürü hata oldu. en iyisi bir falcıya fazla kaptırmamak.
cnm o kadını tanıyorum. yelekli inci .saçma bir kadın o.Falının çıktığı da olmuştur ama şimdi farkettim hep olmayacak olanları bilmiş. Olmaz dedikleri olmamış harbiden. Ama gerçekte olmayacak olmasına rapmen olabilir dediği için olmayacak olan olaylara ihtimal verdiği için beni kaybetti. Ve sizleri de tabiki...
ayrıca o yönlendirmeler yüzünden ben de de bir sürü hata oldu. en iyisi bir falcıya fazla kaptırmamak.
cnm o kadını tanıyorum. yelekli inci .saçma bir kadın o.
senin gibi akıllı bir kız nasıl o kadını dinler ya anlamadım.
gitme ona artık bence.
o kadının öyle falları var ki gülmekten ölürsün.bizim bir arkadaşa hatta hostesti kız iki saat tırışkadan name sallamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?