Ankara'daki Falcılar

Tek kelime berbattı bende öylesine bir anda gitmiştim. Hani sıra beklemeyim diye , ne bir şey bildi ne yaptı. Tek dediği kurşun dökeyim, sende büyü var vs. Yani ben hiç memnun kalmadım.

A aaa duman mı? Çok enteresan. Bende de baya şeyler bildi. Enteresan

Yavrular duman sanırım 40-50 civarıydı en son gidişte 50 aldı kahve tarot. Ama tabi 50 tl ye 10-15 dk bakıyor. Putto da sanırım duman a yönelik berbattı demiş. Bilemedim şimdi.

Kadınlar Külübü Ankara Fal topiğinde artık reklamcı falcılar... Büyü çözerim, çakra açarım safranlı su bakar 500 TL alırım diyen falcılar... Ben falcı değilim, kadınlar kulübünden gelenler rahatsız diyen "cool" takılan falcılar :)) iyice rezil de olmaya başladı... İşini düzgün yapma gayretinde olanlar vezir de olmaya başladı... Falcıların buraya reklam yazması da iyi:)) bakmayın kızlar trajı iyice yükseldi topiğin... Demek ki neymiş? Falcı camiasının Ankara da daha dikkatli olması lazımmış... Artık kim nedir ne değildir... Ortaya dökülüyor... Üye olan olmayan birçok kişi:)) konumu mevkisi ne olursa olsun inanın bu topiği takip ediyor... Öpüldünüz samimi canlarım:)

Verayı ilk gittiğimde beğenmiştim tespitleri falan iyiydi ama 2 ay oldu tek bir dediği çıkmadı bana

Yani bana çıkan şey de çok önemli değil. Bakalım daha asıl olay çıkmadı. O yüzden vera çok da başarılı değil. Ha ama yılbaşına dediği olursa yazarım zaten...

Yalnız arkadaşlar vera ve duman ın dediği zamanlar aynı. Patlarsa ikisi de paylayacak çıkarsa ikisi de çıkacak

Yavrular duman sanırım 40-50 civarıydı en son gidişte 50 aldı kahve tarot. Ama tabi 50 tl ye 10-15 dk bakıyor. Putto da sanırım duman a yönelik berbattı demiş. Bilemedim şimdi.
Resmen paragöz bence ve içeride kimsede yoktu yani beğenmenize cok şasırdım sürekli senin üzerinde bişey var bu gecmez kursun dökmeden iki cümle söylüyor ee sonra kurşun. Ben hiç memnun kalmadım doğrusu.

Taksimin üstünde 3 tane kadının oldugu bir mekan vardı kapandı mı orası?
Taksim mustafa nerde bilen var mı
Ve çatı nuray hala çatıda mı

o kadar paracıysa sıkıntı.
biraz bekleyelim gerçekten çıkıyorsa belki deneriz.
bu durum beni biraz ürküttü.
çakra,büyü vs.......
neden adam gibi fala bakmıyorlar.
illa bir pislik katacaklar.
zaten çıkınca gideriz.

Peki hangisini daha cok begendin sen

Ya duman belki de şansa tutturdu bilmiyorum. Vera daha ayrıntılı bakıyor. Daha iyi gibi ama 2. Baktığında çok olası şeyler demedi. Sanmıyorum çıkacağını bence bi bekleyin. 2 haftacık. Bakalım çıkarsa yazacağım. 8 gün içinde iletişim dedi. Cumartesi süre doluyor. Eğer 8 gün içinde bir iletişim olmazsa vera yı da sallıyorum

ankarada cidden falcı kalmadı.

Aman aman nolacak boleee .. simdilik tek aklimda kalan vera acebalarim var aceba bi gitsemmi etsemmi die :/ gercekten yok kimse ankarada.. inanilmasi guc ama bi arkadasima falı cikmis cidan cafedeki figenn dedi sekliyle.. bende bir cumlesi bile cikmamisti ama ://

cnm figene boşa gitme.
onun yerine evimdeki falcılar bile daha isabetlidir.(düşün yani)
o kadın tamamen sallıyor.
bana öyle desteksiz atmıştı ki anlatamam.
bir de enerjisi kötü onun kızı çok hastaydı ondan dolayı olumsuz hastalık enerjisi de var .bence gidip kendini riske atma derim.
ALLAH korusun hastalanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…