Tek kelime berbattı bende öylesine bir anda gitmiştim. Hani sıra beklemeyim diye , ne bir şey bildi ne yaptı. Tek dediği kurşun dökeyim, sende büyü var vs. Yani ben hiç memnun kalmadım.
Vera nerde amaa baktım okudum hala bulamadım:))
Verayı ilk gittiğimde beğenmiştim tespitleri falan iyiydi ama 2 ay oldu tek bir dediği çıkmadı bana
Resmen paragöz bence ve içeride kimsede yoktu yani beğenmenize cok şasırdım sürekli senin üzerinde bişey var bu gecmez kursun dökmeden iki cümle söylüyor ee sonra kurşun. Ben hiç memnun kalmadım doğrusu.Yavrular duman sanırım 40-50 civarıydı en son gidişte 50 aldı kahve tarot. Ama tabi 50 tl ye 10-15 dk bakıyor. Putto da sanırım duman a yönelik berbattı demiş. Bilemedim şimdi.
Şimdi anladım tesekkur ederim ki:))3.göz fal evi olduğu yerin adı . haritadan da gidebilirsin aslinda
o kadar paracıysa sıkıntı.Resmen paragöz bence ve içeride kimsede yoktu yani beğenmenize cok şasırdım sürekli senin üzerinde bişey var bu gecmez kursun dökmeden iki cümle söylüyor ee sonra kurşun. Ben hiç memnun kalmadım doğrusu.
Peki hangisini daha cok begendin senYalnız arkadaşlar vera ve duman ın dediği zamanlar aynı. Patlarsa ikisi de paylayacak çıkarsa ikisi de çıkacak
Peki hangisini daha cok begendin sen
ankarada cidden falcı kalmadı.Ya duman belki de şansa tutturdu bilmiyorum. Vera daha ayrıntılı bakıyor. Daha iyi gibi ama 2. Baktığında çok olası şeyler demedi. Sanmıyorum çıkacağını bence bi bekleyin. 2 haftacık. Bakalım çıkarsa yazacağım. 8 gün içinde iletişim dedi. Cumartesi süre doluyor. Eğer 8 gün içinde bir iletişim olmazsa vera yı da sallıyorum
ankarada cidden falcı kalmadı.
cnm figene boşa gitme.Aman aman nolacak boleee .. simdilik tek aklimda kalan vera acebalarim var aceba bi gitsemmi etsemmi die :/ gercekten yok kimse ankarada.. inanilmasi guc ama bi arkadasima falı cikmis cidan cafedeki figenn dedi sekliyle.. bende bir cumlesi bile cikmamisti ama ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?