Ankara'daki Falcılar

Kızlar hafta sonu Ankara’da olucam Funda ya da Vera hangisini denesem anlık düşünceleri doğru yorumlayan birisini arıyorum.
Funda suya Uygun fiyata bakıyor. Canı isterse de gercekten guzel bakıyor. Vera kahve 30 kahve tarot 60 ama veranın çalıştığı cafe nin su falı gercekten pahalı. Deger mi... Karar tabı ki sizin. Suya daha uygun fiyata bakıp yıne anda ve gecmıste detaylı bilgi veren de var. Yani tercihen ben 300 TL vermem. Bence daha normal bir fiyata cekseler daha cok musterı ve para kazanırlar :))) tabi cafe sahipleri kendileri bilir.

Funda suya ne kadara bakıyor acaba ? Ve ikiside hangi kafedeler biliyor musunuz ? Kahve falı uygunmuş denenebilir ama su falı pahalı gerçekten.

50 TL funda evım cafe... Vera 3. Göz. Ama herkes herkese iyi bakamıyor... Tamamen kimseye kefıl degılım. Bir de gelecek konusunda Allah bılır...

50 TL funda evım cafe... Vera 3. Göz. Ama herkes herkese iyi bakamıyor... Tamamen kimseye kefıl degılım. Bir de gelecek konusunda Allah bılır...
Funda çok kötü humeyra ama ya Vera evet enerjisi güzel söyledikleri mantığada yatıyoda Funda vasat ötesi kadın kendi hayatını anlatıyo resmen

Funda çok kötü humeyra ama ya Vera evet enerjisi güzel söyledikleri mantığada yatıyoda Funda vasat ötesi kadın kendi hayatını anlatıyo resmen
Bazen o moda geçebiliyor dedım ya canı isterse iyi bakıyor. O yüzden kefil olamıyorum. Aslında kimseye kefil olmamak önermemek en iyisi de işte burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gelecek hiçbiri inanın çıkmadı ama hiçbiri. Anlık düşünce okuyabilenler var. Onu da ne kadar yapabiliyorlar ise... O an hava durumu raporu gibi yakaladıkları şeyler... Hava durumu aniden Allahın izni ile değişmez mi... Olan biten bu... Bazen ruyalarımızda Yuce Allah bıze de bildiriyor tamamen teslim olup kendımı toplasam Kur an okuyup kimsesiz bir şekilde uykuya dalınca zaten Allah yardım ediyor. Bilmiyorum ya. Buradan duramayıp yazıyorum ama inanın sıkıntılarınızın benzerlerini bende yaşayıp acıma dayanamayıp soluğu falda alıyorum ama hem sonu yok hem de o da insan... İnsan yani. Ötesini o da bilmiyor. En fazla hissederek söylüyor. Çok da onlardan beklentiye girmemek lazım Allahın da gücüne gider... Kafa dagıtmak veya enerjisi iyi diye gitmek istiyorsanız gidin. Dertleşecek insan kalmadı piyasada. Yalnızız. Duadan başka Allaha sıgınıp tevekkül edip razı olmaktan başka çare yok. Mazlumsan emin ol ahın çıkar. Hayatta ne acı baki... Ne mutluluk baki... Geldik gidiyoruz ötelere... Canı isteyen bize zulüm etsın canı isteyen bize iyilik... Ben kötülere kendi açımdan çaresiz kaldım. Kötülük ederek intikam alabilen biri değilim. Allah acılarımızın karşısında mükafat versin, zalim mi... Zalimin şiddeti artarsa zevali yakındır derler. Artık boşverdim. Bana da dua edin. Ankara piyasasında tecrube edecek kadar kişi biliyorum canınız çok yanıyorsa hani siz de maddi zarara girmeyin isterim. Ondan bir kaç isim veriyorum ama onlar da kul onlar da yaradılmış... Ne yapabilirler ki... Sadece tek ricam var nolur yalnız başınıza bir yere fal için vs gıtmeyın. Kızılay yine korunaklı ... Gercekten çok sivil polis var. Bir de yok büyü çözeriz yok enerji açarız diye art niyetli para avcıları da var. Aman aman... Olan iyi işinizi de size cekmek için alt üst edebilirler. Artık ben faldan tövbe için kendimle mücadele ediyorum yuce Allah bize kuvvetli iman versin bir daha fal belasına düşürmesin. Netice fal ile ilgili ayet ve hadisler var. Ben 6 aydır fal belasına bulaştım öyle hızlı gırdım ki olaya... Ankara İstanbul İzmir Mersin Adana tecrubem oldu. Netice ne... Enerjileri yoruyor, vicdan azabın cabası... İşlerim mi yoluna girdi. Yok... Neyse. Tadında tuzunda eğlencesinde dertleşmek için gitmek istiyorsanız bazı mezheplere göre inanmamak kendini kaptırmamak kadarı caiz. Ama sadece kafa dağıtıp eglenmek için kahve falı.... Ama insan bu kaptırabılıyor. İslam alimi fetva verir sen kalbine danışırsın. Zor zamanlardayız... Allah hepımıze gercekten yar ve gercekten koruyan yardımcı olsun. Dimdik iman versin de ne sağa gidelim ne sola.... Başta emin olun en başta kendıme dıyorum.

humeyra bencede cok haklsın bencede ole terapı dertlesmek amaclı ben sureklı zarıfe ye bu yuzden gıdıorum vera yada bırkac kez gıttım bır gıttıgımde cok ıyıydı ıkıncısınde memnun kalmadım funda yada burdakı tavsıyelerden gıttım ondada pek memnun kalmadım enerjı meselesı zarıfe ve verayı bende tavsıye edebılırım ama 300 tl cok asırırı pahalı zarıfenın su falı 100 yada 120 sanırım..gıdecek arkadaslar gıderken kı enerjınız de cok onemlı ben bunu gercekten bırebır test ettım mumkun oldugu kadar olumlu olmaya calısın bakın goreceksenız falınızada yansıyor bu benden sıze ufak bır tavsıye

300 liraya su falı mı bakıyorlar, amma abartmışlar . Bu zamanda falcı olmak lazımmış.

Şöyle söyliyim benim kadar fal baktıran insan olmasın o kadar çok denedim ki anlatamam çevremde bu alanda uğraşan giden sürüyle insan var düşünün şehirlerin kasabalarına gitmiş biriyim ben ya o derece bilemezler geleceği bilen okadar nadir ki onlarda böyle varlıkları olan insanlar değil birkere onlara itimat etmeyin kaderinizi saptırıp kötü yöne çektirirler neticede bazı şeyleri musallat ediyolar. Kalp gözü açık olan insan geleceği bilebilir hissedebilir oda olasılık %30-40 civarında iyi bir olasılık üstelik bu :) Oyüzden ben bu kafe falcılarından miğdem bulandı artık zaten ben istanbul Ankarada da alıştım bu kafe falcı olayına yoksa genelde evde bakan böyle ticari amaç çok gütmeyen dertleşebileceğin kişilere gidiyodum sonra Hümeyranın dediği gibi çığırdan çıkıyosun çünkü senin de hislerin var, duymak istediklerin var, kabul etmediklerin var tatmin olmuyosun birde çıkmazsa tamam çıkarsa da busefer diğer dediklerine inanıyosun beklentiye giriyosun. Ben baktırmıyorum gerçekten 1-1.5 aydır işlerim de çok şükür düzelmeye başladı, zikir çekiyorum, dua okuyorum, meditasyon yapıyorum böyle iyi tabi nekadar dayanırım oda ayrı DDD tabi birde sürekli sizlerle falcı paylaşıyorum DDDD merak etmeyin devam edicem ama Allah aşkına gitmeyn dediğim kişilere cidden gitmeyin ben bu söylediğiniz falcılara gitmiş bir insanım artık tanıyolar beni kapıda karşılıyolar düşünün şimdi o kafe sahipleri kesin tanımıştır beni DD mimlencem anlıyorum kızlar bu işten ben emin olun. Tekrardan yazıcam valla buldum birkaç tane daha

Söylediklerine katılıyorum. Benim de sormak isteidğim semrin, vera,duman ve sıla hakkında neler düşünüyorsun? Semrin veranın söylediklerinin tam tersini söyledi şuan bana göre doğru olan semrinin dedikleri.

bak bir ara neslihan vardı.
sude tarotta eskiden o da iyiydi ama yok şimdi.
uzun zaman oldu bıraktı.
karşı tarafı direk okurdu. katinada.
Bende severdim neslihanı bir ara evinde bakıyordu oda kızılayla sıhhıye arasında ben gitmiştim ama hep olumlu tablocu bence. Ama 1.5 yıl once katina fiyatı ucuzdu (30) ondan dolayı tercih ediyordum.
Sohbet için ve kafa dagıtmak için öylesine gidilir zaman sıkıntısıda yok hem:)

Ya varya şurda ses kaydı seçeneği olsa atmak isterdim hepsini hayatımmıda altına yazıp siz karar verin derdim. Sermin berbat ötesinin ötesi kadın falcı değil olamaz mümkün değil bence onu oraya öylesine koymuşlar.

semrin sıla .....
ooooo liste uzar gider.
bakın sıla insandır.ayrı konu severim ayrı.ama falı ne yazık ki çıkmıyor. çünkü beyin okuyor.
bir ara sılada karşı tarafı okuduğunu düşündüm ama o da yok galiba.
hele hele zarife abla hadi o da insan ama işine gelmezse 100 tl almazsa sallar.
ve bilemediği çok şeyler olunca bıraktım onu.
özet zarifeye boşa gitmeyin derim.
veraya gelince denemedim.
ama ona 300 gibi bir rakam vermem.
ben o da falcılara gidiyor diye duydum.
zatn 3. göz kafe inanılmaz pahallı bir yer.
ayrıca orada orta yaşlı sarışın bir abla vardı geçen kış nasıl idda lı nasıl böyle anlatamam 200 tl bayıldım (enayiliyime doymayayım ) arkadaş bir harfi çıkmadı ya.
pes yani.
şu sıla bile bozuk saatin günde iki kere doğru göstermesi gibi 1 2 tutururdu.bunda o da yok.
özet bilgi:boşa o rakamları vermeyin.
ben uzun zamandır bekliyorum.
çok iddalı olmayınca da artık zor giderim.

Herşeyi özetlemişsin...

arkadaşlar; konuyla alakası yok ama lütfen yeni yıl gecesini enerjisine güvendiğiniz insanlarla yada ailenizle geçirin.
ben geçen sene bir arkadaş gurubu ile bir gece klübünde girdim yeni yıla.
artık kimin enerjisi kötüydü bilmiyorum bütün yılım çok uğursuz geçti.
ve yıl sonuna doğru iyice kötü oldu.
bunu da hatırlatmak istedim.

bu sene ptt düşünüyorum. annemin kurabiyeleri ve yiğenimin kahkahaları eşliğinde inşallah.

ben vereya gıttım gercekten hıc enerjımız tutmadı begenmedım yanı belkı baskalarına ııdır ama benım suanımı bıle bılemedı bırak gelecegı.. burdan bı arkadas emırgan kafeyı onermıstı kızılaydakı orta yaslı bır bayan var o cok hosuma gıttı cıdden adını solemıstı de sımdı unuttum enerjımız tuttu suan olan herseyı bıldı ılerısı ıcınde tarıhler verdı en yakın tarıh 10 gun sonra durun bakalaım ne olucak onuda sızlere aktarıcam sımdıden herkese mutlu yıllar :)

emirgan cafede tek kişimi bakıyorki ??

Bende Vera yi beğenmedim başlarda iyi gibi diye düşündüm ama soruya göre teselli eder gibi konuşuyor fal baktıktan sonra da arkadaşlarıma benim lafımı ettiğini duydum. Baktıkları yetmiyor birde lafımızı ediyorlar. Paranız boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…