Ankara'daki Falcılar

KIZLAR YA ŞU NİSANI BULUN.
BEN ONUN ÇOK SIK DUYUYORUM AMA BULAMIYORUM.
BİR DE ŞİRİN BU İKİSİNİN ÇIKMADIĞI YOK BENİM ÇEVREMDE.
HİÇ DUYMADIYSAM 10 KİŞİDEN DUYMUŞUMDUR.
AMA İKİSİ DE YOK.
DUYAN OLURSA HABER VERSİN LÜTFEN.
BEN ARTIK BU ABUK SUBUK FALCILARA GİTMİYORUM.

asla yawrum gidermiyim booş ama arkadasım ısrarla onu söylüo işte ona sölewdi çıktı için :)

Ya arkadaşlar bana anlık durumu bilecek karşı tarafın düşüncesini doğru söyleyecek birisi lazım var mıdır tavsiyeniz?

Ya arkadaşlar bana anlık durumu bilecek karşı tarafın düşüncesini doğru söyleyecek birisi lazım var mıdır tavsiyeniz?
cnm eğer dürüst davranırsa sıla beyin okuyordu diye hatırlıyorum.
ama sen gitmiştin ona galiba.

Yok tatlım o düşündüğün şeyi olacakmış gibi anlatıyor sonuç olarak da çıkmıyor
ben ona uzun zaman oldu gitmeyeli de açıkçası unuttum.
karşı tarafın düşünceleri için sana aslında evim funda diyebilirim.
özge vardı evimde kısmen oda olabilir.

bak bir ara neslihan vardı.
sude tarotta eskiden o da iyiydi ama yok şimdi.
uzun zaman oldu bıraktı.
karşı tarafı direk okurdu. katinada.

bak bir ara neslihan vardı.
sude tarotta eskiden o da iyiydi ama yok şimdi.
uzun zaman oldu bıraktı.
karşı tarafı direk okurdu. katinada.

Ahhh evet neslihan ne yazık ki bıraktı harikaydı yoksa. Funda da bana hiç çıkmadı. En iyisi baktırmamak sanırım adam kalmadı

Neslihan nerdeydi neden bırakmış yazık bize(
eskiden sude tarot diye bir yer vardı.
ama o bırakalı çok oldu.
herhalde 2 3 yıl vardır.

şimdi orada sibel miydi neydi o var. ama yaramaz.

Çok önceden baktırmıştım bir de anda iyi ve uygun suya bakan evim funda. Daha iyisi kaderle soner... Vera da fena değil. Yani bana göre... Gelecek konusunda hiiiiç kimseye kefıl degılım:)) ama kader ve soner detaylı iyi bilgi veriyor. Yani karşıdaki için baktıracaksanız.

Kızlar hafta sonu Ankara’da olucam Funda ya da Vera hangisini denesem anlık düşünceleri doğru yorumlayan birisini arıyorum.

A aaa kim bu neslihan bi tarif edermisin canım nasıl biri?
Uzun süre önce baktırdım ama pek bişey daha çıkmadı. Artık falcılara itimadım kalmadı. Size yazdıgım isimler anda başarılı olma ihtımalı olanlar. Gelecegı hıcbırı bılmıyor bilemezler. Bılemeyecekler de.... Tecrube ile de sabıt:) zaten mümin olunca gelecegı bıldi demek imandan çıkaran hal alır allahın izni ile... Ama tutturan da yok:) emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…