asla yawrum gidermiyim booş ama arkadasım ısrarla onu söylüo işte ona sölewdi çıktı için :)cnm figene boşa gitme.
onun yerine evimdeki falcılar bile daha isabetlidir.(düşün yani)
o kadın tamamen sallıyor.
bana öyle desteksiz atmıştı ki anlatamam.
bir de enerjisi kötü onun kızı çok hastaydı ondan dolayı olumsuz hastalık enerjisi de var .bence gidip kendini riske atma derim.
ALLAH korusun hastalanırsın.
tesadüftür.asla yawrum gidermiyim booş ama arkadasım ısrarla onu söylüo işte ona sölewdi çıktı için :)
cnm eğer dürüst davranırsa sıla beyin okuyordu diye hatırlıyorum.Ya arkadaşlar bana anlık durumu bilecek karşı tarafın düşüncesini doğru söyleyecek birisi lazım var mıdır tavsiyeniz?
cnm eğer dürüst davranırsa sıla beyin okuyordu diye hatırlıyorum.
ama sen gitmiştin ona galiba.
ben ona uzun zaman oldu gitmeyeli de açıkçası unuttum.Yok tatlım o düşündüğün şeyi olacakmış gibi anlatıyor sonuç olarak da çıkmıyor
bak bir ara neslihan vardı.
sude tarotta eskiden o da iyiydi ama yok şimdi.
uzun zaman oldu bıraktı.
karşı tarafı direk okurdu. katinada.
inci ne oldu?Ahhh evet neslihan ne yazık ki bıraktı harikaydı yoksa. Funda da bana hiç çıkmadı. En iyisi baktırmamak sanırım adam kalmadı
eskiden sude tarot diye bir yer vardı.Neslihan nerdeydi neden bırakmış yazık bize(
inci ne oldu?
Neslihan bahsettiğiniz Neslihan mı bılmıyorum Kızılay da evinde bakıyor ama ekstra pek fark gormedım ben.Neslihan nerdeydi neden bırakmış yazık bize(
Neslihan bahsettiğiniz Neslihan mı bılmıyorum Kızılay da evinde bakıyor ama ekstra pek fark gormedım ben.
Siyah kahve saçlı esmer orta boya yakın...A aaa kim bu neslihan bi tarif edermisin canım nasıl biri?
Uzun süre önce baktırdım ama pek bişey daha çıkmadı. Artık falcılara itimadım kalmadı. Size yazdıgım isimler anda başarılı olma ihtımalı olanlar. Gelecegı hıcbırı bılmıyor bilemezler. Bılemeyecekler de.... Tecrube ile de sabıt:) zaten mümin olunca gelecegı bıldi demek imandan çıkaran hal alır allahın izni ile... Ama tutturan da yok:) emin olunA aaa kim bu neslihan bi tarif edermisin canım nasıl biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?