Ankara'daki Falcılar

Sen bilirsin karar senin de derya döneceğini tahmin etmiş miydi? Döneceğini bilmesine rağmen mi bırak dedi? Sen seviyor musun hala onu Bi konuş istersen ne diyecek...
Evet kabul etme dedi çünkü aynı hatayı yine yapıcak yine girdaba girersin değişmez dedi. Evet konuşucam ama.

Derya kim ? Hangi cafede ve ne kadara bakıyor?

evet .evet .
derya kim ?nerede bakıyor.
uzun zamandır dedikleri çıkan biri oldu sanırım.

Evet kabul etme dedi çünkü aynı hatayı yine yapıcak yine girdaba girersin değişmez dedi. Evet konuşucam ama.
Konuş içini rahatlatırsın... Kafanda konuşmaktansa... Kendiliğinden Allah tarafından dönderilmiş... "Olanda hayır vardır" der Allahın Resulu (s. a. s.)....

Merhaba arkadaşlar. Uzuunn zamandır buraya girmedim ve bir zamanlar Ankaradaki bütün falcıları gezdim. Sonra kendime bir falcı belirledim. Başta Sineme giderdim. Eskiden evim cafedeydi sonra kendi yerini açtı. Uzun süre gittim baktım tutmuyor, yeni falcı arayışına girdim. Sonra Göksu'yu buldum. Mükemmel değil tabi ki ama çok gerçekçi. Kötüyü de çatır çatır söylüyo. Bundan adam olmaz, boşuna bekleme gelmez vs. 3-4 ayda bir giderim ben. Artık beni tanıdığı için yeni birisine bakıyorum :) Denemek isterseniz bi tavsiye edeyim dedim.

Göksu kim nerde nekadara bakio aceba ??

Göksu kim nerde nekadara bakio aceba ??

Karanfilde kabapçı mı ne var onun yanında hemen girişi. ya adresi tam hatırlamıyorum ama instagramda göksu falcı diye arat bulursun. Şuan instagramım kapalı :) ata iskenderin yanındaydı sanırım girişi. Zaten apartmanın kapısında göksu fal yazıyo. O değilse bir sonrakidir ama karanfilde ata iskenderin o sırada.

Göksuya ilk gittiğimde birinden hoşlanıyodum, arada konuşuyoduk. Konuştuğu başka kız var mı dedim. Başka kız yok dedi, içim rahatlamıştı. Başka kızLAR var demişti :)) hey gidi günler inanmamıştım, dobra olucam diye salladı demiştim. Doğruymuş

cnm göksuya biz zamanında gitmiştik.
o da olumsuzluktan prim yapan falcılarda. (yürdagül,fikriye,deniz gibi....)
özet bilgi değmez. tırt.

Geçen yıl ezgizade diye bir cafe sakarya ezgi adlı bir falciya gitmiştim. Bilen varmı ezgi nerede şimdi birde dedimleri çıkıyor mu bana erkek arkadaşımın kişiliğini analiz etmişti gelecekten bir şey söylememişti. Ben hala erkek arkadaşımdan emin olmadığım için doğru mu soyledibilemiyor bilen var mi yazarsa sevinirim.
Gelecekten uzun vadede birşey söylediği için sadece bilemiyorum ve söylediği şeyin olmasını hiç istemiyorum

Üzülmeyin... Kimsenin sizin kaderimizi yönlendirmesine de izin vermeyin. Özge ismini ilk defa duydum. Burada çok fal baktıran arkadaşın deneyımleri ile beraber kendi kanaatlerım falların çıkmadığı:) olumsuza odaklanmayın rahat olun ama burada ciddi deneyimi olan arkadaşlar var kıdemliler:) belki belirttiğiniz falcı ile ilgili yorum yapabilirler. Allah varken rahat olun:) Allah tan başka kimse kader çizici değil. Anı geçmişi bilen kişileri de gördük :) gelecek konusunda bişey bildikleri yok :) ama karşı taraf bişeyler karıştırıyor da o an onu görüyorsa gittiğiniz kişi onu bilemem ama anı ve geçmişi iyi bilen bile ankara da çok yok... Fal baktırıp da şeytanın vesvesesine çanak hazırlamamak en doğru şey galiba... İnsan korkularını üzerine çeker. Korkmayın tevekkül edip dua halinde olmak en iyisi.

Pardon özge değil ezgiymiş:)
cnm özge,ezgi vs inan farketmiyor.
nasıl olsa ankarada falcı yok.
yalnız yolunuz düşerse aklıma bir yer geldi;sembol kafe vardı istanbulda ayhan ışık sokaktaki ama orada ahsen diye bir abla vardı.
birkaç yıl önce o zaman üniversite de öğrenciyken gitmiştim.
bana memur olacağımı,ankarada yaşayacağımı filan bilmişti. yolunuz düşerse ve hala oradaysa gidin derim.

Pardon özge değil ezgiymiş:)
Tatlim ezgi ve özge farklı çaldılar ikizinede gittim
Geçen sene ezgiye gittim bana dedi ki ışte bu çocuk senin geleceğinde yok dedi başka kız var buna dedi. Hoş bana da 1 aya kadar başka bir oğlan çıkıyordu ama çıkmadı.
Özgür bu yil sevgilim başka biriyle görüşmeye baslamis benimle irtibatı kesmişti. Özge de ışte göstermelik ayrilanlar falan demişti.
Işte dediğin gibi vesvese geliyor ezgide demişti diyorum başkasi var geleceğinde diye ya bu kızla evlenirse diye korkuyorum. Öte yandan aslında ozgenin dediklerinde doğru ilişkileri göstermelik bir ilişkiye benziyor kızı aldatıyor bana da yazıyor arada. Tabi ben konuşmuyorum. O yüzden merak ettim. Tabiki ozgenin dediklerinin çıkmasını çok isterim. Göstermelik çıkar ilişkisi olmasını ama gidişattan hiç onu göstermiyor.

Dediğin gibi Allah büyük tevekkul etmek lazım. Ben cokdan bıraktım aslında bu fal islerinide bugün bir aklıma geldi ışte sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…