Evet kabul etme dedi çünkü aynı hatayı yine yapıcak yine girdaba girersin değişmez dedi. Evet konuşucam ama.Sen bilirsinkarar senin de derya döneceğini tahmin etmiş miydi? Döneceğini bilmesine rağmen mi bırak dedi? Sen seviyor musun hala onu Bi konuş istersen ne diyecek...
Merhaba kızçeler haber vericektim size eğer gelişmler olursa diye hemen yazmak istedim Deryanın dediği şeyler çıktı beklediklerim var süresi var ama asıl olan asla olmayacağını düşündüğüm imkansız gördüğüm 2şey oldu ve şoktayım gerçekten çok tuaf hissettim napıcamı bilemiyorum bazı arkadaşlar bilir belki konuyu ama hala çok çok şakınım.
Size soruyrum Derya o sayfayı kapat dedi ama size sorucam siz mal gibi düşünürken arasın diye dönsün diye aylardır beklediğiniz kişi sizi arayıp hemde özür dilerse napardınız. Ben oysaki 2-3 aydır bütün kötü yanlarını kafama yazmıştım tam işe odaklandım bitti dediğim anda. Şuan sevip sevmediğimi bile bilmiyorum sanki içimden bişeyler gitti biran da 1 senedir aramayn biri neden sizi arar bu hakaret değilmi napılır
anladım cnm.ben telefonda baktırmıyorum.Ben telefonda baktırdım.
Konuş içini rahatlatırsın... Kafanda konuşmaktansa... Kendiliğinden Allah tarafından dönderilmiş... "Olanda hayır vardır" der Allahın Resulu (s. a. s.)....Evet kabul etme dedi çünkü aynı hatayı yine yapıcak yine girdaba girersin değişmez dedi. Evet konuşucam ama.
Göksu kim nerde nekadara bakio aceba ??Merhaba arkadaşlar. Uzuunn zamandır buraya girmedim ve bir zamanlar Ankaradaki bütün falcıları gezdim. Sonra kendime bir falcı belirledim. Başta Sineme giderdim. Eskiden evim cafedeydi sonra kendi yerini açtı. Uzun süre gittim baktım tutmuyor, yeni falcı arayışına girdim. Sonra Göksu'yu buldum. Mükemmel değil tabi ki ama çok gerçekçi. Kötüyü de çatır çatır söylüyo. Bundan adam olmaz, boşuna bekleme gelmez vs. 3-4 ayda bir giderim ben. Artık beni tanıdığı için yeni birisine bakıyorum :) Denemek isterseniz bi tavsiye edeyim dedim.
Göksu kim nerde nekadara bakio aceba ??
Göksu kim nerde nekadara bakio aceba ??
Anladığım kadarıyla tarif ettiğin yer karamel kafe. Tırrrrrttt değmez
Evim ozgenin dedikleri çıkıyor mu?Annesi ameliyat oldu icin hftada 3gun fln geliodu
Üzülmeyin... Kimsenin sizin kaderimizi yönlendirmesine de izin vermeyin. Özge ismini ilk defa duydum. Burada çok fal baktıran arkadaşın deneyımleri ile beraber kendi kanaatlerım falların çıkmadığı:) olumsuza odaklanmayın rahat olun ama burada ciddi deneyimi olan arkadaşlar var kıdemliler:) belki belirttiğiniz falcı ile ilgili yorum yapabilirler. Allah varken rahat olun:) Allah tan başka kimse kader çizici değil. Anı geçmişi bilen kişileri de gördük :) gelecek konusunda bişey bildikleri yok :) ama karşı taraf bişeyler karıştırıyor da o an onu görüyorsa gittiğiniz kişi onu bilemem ama anı ve geçmişi iyi bilen bile ankara da çok yok... Fal baktırıp da şeytanın vesvesesine çanak hazırlamamak en doğru şey galiba... İnsan korkularını üzerine çeker. Korkmayın tevekkül edip dua halinde olmak en iyisi.Geçen yıl ezgizade diye bir cafe sakarya ezgi adlı bir falciya gitmiştim. Bilen varmı ezgi nerede şimdi birde dedimleri çıkıyor mu bana erkek arkadaşımın kişiliğini analiz etmişti gelecekten bir şey söylememişti. Ben hala erkek arkadaşımdan emin olmadığım için doğru mu soyledibilemiyor bilen var mi yazarsa sevinirim.
Gelecekten uzun vadede birşey söylediği için sadece bilemiyorum ve söylediği şeyin olmasını hiç istemiyorum
cnm özge,ezgi vs inan farketmiyor.Pardon özge değil ezgiymiş:)
Tatlim ezgi ve özge farklı çaldılar ikizinede gittimPardon özge değil ezgiymiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?