- 21 Ağustos 2018
- 144
- 138
- 18
- 36
Ooo gerçekten mi?Bende Vera yi beğenmedim başlarda iyi gibi diye düşündüm ama soruya göre teselli eder gibi konuşuyor fal baktıktan sonra da arkadaşlarıma benim lafımı ettiğini duydum. Baktıkları yetmiyor birde lafımızı ediyorlar. Paranız boşa gitmesin
Ben gittim hoşuma gitmedi dedikleri uzun vadeli daha çıkmadıGiden.aramizda hic oldumu bilmiorum ama gülay cafe deki gülayada ii diolar reklam deilssee ?? Varmi duyan giden aramzda??
Kimseye baktırmadım bu aralar. Fal paralarına guzel çizmeler aldım tatlım :) sabahları da güneş dogmadan evvel dua etmeye çalışıyorum olana razı olup hayatımı düzene sokma gayretındeyım vs vs vs... Anladım ki fala verılen para harammış... Falcılar da yalanmış...Amannnn napcazz boleee kizceler
En güzeli o bende ole dualardayim hep ama bazen seytan durtmesimi desem ne desem baktirasim gelioo :/Kimseye baktırmadım bu aralar. Fal paralarına guzel çizmeler aldım tatlım :) sabahları da güneş dogmadan evvel dua etmeye çalışıyorum olana razı olup hayatımı düzene sokma gayretındeyım vs vs vs... Anladım ki fala verılen para harammış... Falcılar da yalanmış...
Aynı dürtmeler ben de de oluyor da kendime sakin sakin sakin diyorum :))En güzeli o bende ole dualardayim hep ama bazen seytan durtmesimi desem ne desem baktirasim gelioo :/
Merhaba kızçeler haber vericektim size eğer gelişmler olursa diye hemen yazmak istedim Deryanın dediği şeyler çıktı beklediklerim var süresi var ama asıl olan asla olmayacağını düşündüğüm imkansız gördüğüm 2şey oldu ve şoktayım gerçekten çok tuaf hissettim napıcamı bilemiyorum bazı arkadaşlar bilir belki konuyu ama hala çok çok şakınım.
Size soruyrum Derya o sayfayı kapat dedi ama size sorucam siz mal gibi düşünürken arasın diye dönsün diye aylardır beklediğiniz kişi sizi arayıp hemde özür dilerse napardınız. Ben oysaki 2-3 aydır bütün kötü yanlarını kafama yazmıştım tam işe odaklandım bitti dediğim anda. Şuan sevip sevmediğimi bile bilmiyorum sanki içimden bişeyler gitti biran da 1 senedir aramayn biri neden sizi arar bu hakaret değilmi napılır
Duygularini ölc bic tartmak.icin verirdm bendee :/ baktn mutlusun dewam etMerhaba kızçeler haber vericektim size eğer gelişmler olursa diye hemen yazmak istedim Deryanın dediği şeyler çıktı beklediklerim var süresi var ama asıl olan asla olmayacağını düşündüğüm imkansız gördüğüm 2şey oldu ve şoktayım gerçekten çok tuaf hissettim napıcamı bilemiyorum bazı arkadaşlar bilir belki konuyu ama hala çok çok şakınım.
Size soruyrum Derya o sayfayı kapat dedi ama size sorucam siz mal gibi düşünürken arasın diye dönsün diye aylardır beklediğiniz kişi sizi arayıp hemde özür dilerse napardınız. Ben oysaki 2-3 aydır bütün kötü yanlarını kafama yazmıştım tam işe odaklandım bitti dediğim anda. Şuan sevip sevmediğimi bile bilmiyorum sanki içimden bişeyler gitti biran da 1 senedir aramayn biri neden sizi arar bu hakaret değilmi napılır
Am bu beni aldattı ve ben sinirlnip ayrılıp engellemiştim oda hiç özür bile dilemedi aramadı sormadı şimdi dönmesi saçma değilmi koskaca sene ben anlam veremedim bu ikinci üçüncü belkide dördüncü alternatif olduğumu göstermezmi bunca zaman aklı nerdeydi seven insan okadar beklermi. Karmakarışık oldummDuygularini ölc bic tartmak.icin verirdm bendee :/ baktn mutlusun dewam et
Sen bilirsinAm bu beni aldattı ve ben sinirlnip ayrılıp engellemiştim oda hiç özür bile dilemedi aramadı sormadı şimdi dönmesi saçma değilmi koskaca sene ben anlam veremedim bu ikinci üçüncü belkide dördüncü alternatif olduğumu göstermezmi bunca zaman aklı nerdeydi seven insan okadar beklermi. Karmakarışık oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?