Ankara'daki Falcılar

Ooo gerçekten mi?

Giden.aramizda hic oldumu bilmiorum ama gülay cafe deki gülayada ii diolar reklam deilssee ?? Varmi duyan giden aramzda??

Valla kızlar bana en son venüs ışıl evim funda mercan inci 3. Göz yasemin çıktı. Bunlar olmaz dedi olmadı. Ama başkası olacak dedi o da olmadı o ayrı mesele. İnci sadece çok uzun zaman olur diyip şimdi olmaz dedi. O da ayrı mesele.

Vera ise çok pembe tablocu olacak dedi olmadı. Bilginize.

Amannnn napcazz boleee kizceler
Kimseye baktırmadım bu aralar. Fal paralarına guzel çizmeler aldım tatlım :) sabahları da güneş dogmadan evvel dua etmeye çalışıyorum olana razı olup hayatımı düzene sokma gayretındeyım vs vs vs... Anladım ki fala verılen para harammış... Falcılar da yalanmış...

En güzeli o bende ole dualardayim hep ama bazen seytan durtmesimi desem ne desem baktirasim gelioo :/

Yavrular accık bekleyin kibele ışın, duman, inci, venüs ve daha niceleri aynı konularda bambaşka şeyler söyledi. Işın pembe tablocu mu bilmiyorum. Olumlu idi. Venüs olumsuz. Duman da olumsuzdu. Kibele ışın anı çok güzel biliyor. Gelecek de bazen çıkar bazen çıkmaz. O yüzden gidip gitmeme konusunda tavsiye edemiyorum. Anı duymak istiyorsan git bence.

İnci zaten tamamen fiyaskoydu. O da olumsuz dedi. Olmayacak dedi. Tavsiye ettiğim herkesten özür diliyorum. Ha olumsuz dediği şeyler ne yazık ki çıkıyor ama umarım, çıkmaz. Sonuçta Allah ondan büyüktür. Allah’ın dediği olur.

Gelişmeleri bildireceğim...

Merhaba kızçeler haber vericektim size eğer gelişmler olursa diye hemen yazmak istedim Deryanın dediği şeyler çıktı beklediklerim var süresi var ama asıl olan asla olmayacağını düşündüğüm imkansız gördüğüm 2şey oldu ve şoktayım gerçekten çok tuaf hissettim napıcamı bilemiyorum bazı arkadaşlar bilir belki konuyu ama hala çok çok şakınım.

Size soruyrum Derya o sayfayı kapat dedi ama size sorucam siz mal gibi düşünürken arasın diye dönsün diye aylardır beklediğiniz kişi sizi arayıp hemde özür dilerse napardınız. Ben oysaki 2-3 aydır bütün kötü yanlarını kafama yazmıştım tam işe odaklandım bitti dediğim anda. Şuan sevip sevmediğimi bile bilmiyorum sanki içimden bişeyler gitti biran da 1 senedir aramayn biri neden sizi arar bu hakaret değilmi napılır

Anaaaammm derya kim bize de söyleee

Yaanii ben burnunu sürtmek suretiyle bir şans daha verirdim sanırım. Yani kendimi denerdim aslında. Eğer cidden olmuyorsa sallardım.

Duygularini ölc bic tartmak.icin verirdm bendee :/ baktn mutlusun dewam et

Duygularini ölc bic tartmak.icin verirdm bendee :/ baktn mutlusun dewam et
Am bu beni aldattı ve ben sinirlnip ayrılıp engellemiştim oda hiç özür bile dilemedi aramadı sormadı şimdi dönmesi saçma değilmi koskaca sene ben anlam veremedim bu ikinci üçüncü belkide dördüncü alternatif olduğumu göstermezmi bunca zaman aklı nerdeydi seven insan okadar beklermi. Karmakarışık oldumm

Sen bilirsin karar senin de derya döneceğini tahmin etmiş miydi? Döneceğini bilmesine rağmen mi bırak dedi? Sen seviyor musun hala onu Bi konuş istersen ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…