valla bana orta yaslı bı adam bakmıstı ama :s omu deilmi bilmiorumKızlar, Asmalı Konakta Nuri var . Hiç giden oldu mu?
6Kızlarr ben Telegram'dan canlı bakıyorum, Kahve Falı 20 TL, Tarot 40 TL'den bakıyorum, enerjimin iyi olduğunu söylerler :) İlgilenenler özel mesaj gönderebilir :)
Ben gideli 1 ay oldu tahmini olarak. El Falı 10 numara. Kahve falı tırt. Yalnız Tarotu da cok iyi.. Şu ana kadar dedikleri tuttu. Zamanı gelmeyen 2 olay var o da ilişki bazında onun da zamanı gelmedi. Boşandığım eşimi bilmiştir. En ince detayına kadar... Denemesi size kalmışYakın zamanda jan jan kafe süheylaya giden oldu mu acaba emin olamadım gitsem mi gitmese mi?
Çok çok sağol peki sinem ne kadara bakıyo onu da öğrenebilir miyim?6
Ben gideli 1 ay oldu tahmini olarak. El Falı 10 numara. Kahve falı tırt. Yalnız Tarotu da cok iyi.. Şu ana kadar dedikleri tuttu. Zamanı gelmeyen 2 olay var o da ilişki bazında onun da zamanı gelmedi. Boşandığım eşimi bilmiştir. En ince detayına kadar... Denemesi size kalmış
Sinem kafe Milazdaki değil. Duru göz yüksel caddesinde ki. O da beni her daim şaşırtmıştır.
Kahve Tarot 40tl.Çok çok sağol peki sinem ne kadara bakıyo onu da öğrenebilir miyim?
Açıkçası Yasemingülü ben de sevdim henüz söylediği şeyleri yaşamadım ama bende en mantıklı şeyleri söyleyen insanlardan biriydi şaşırdığım şeyler de söylemiştir ama gerçekten herkeste aynı etkiyi oluşturmuyor genel olarak falcılarMerhaba herkese, bu konuyu üye olmadan önce hep takip ederdim artık üye olup yazmaya karar verdim kendi deneyimlerimi.
İlk gittiğim falcı şu an Jan Jan kafede, önceden Chadır kafede çalışan Süheyla hanımdı. Söyledikleri genellikle uzun vadeli şeylerdi o an hayatımda bir olay olmadığı için. Üç kez gittim sanırım son gittiğimde baya bir şey bilmişti yakın zamanla ilgili. Çıktı yani dedikleri. Tek bilemediği şey hukuk görünüyor demişti yine sosyal bilimler alanından bir bölüm okuyorum ama hukuk değil. En son gittiğimde ama hala hukuk görünüyo dedi bilemiyorum artık. Enteresan çünkü diğer falcılar da hep hukuk der. Yine de bence en başarılı falcı kendisi çünkü tek bilemediği konu bu oldu.
Asmalı konak kafede Arzu adında bir falcı vardı o bana çok olumsuz konuşmuştu ve abartmıştı anlattığı durumu. Ama arkadaşım o aralar birini seviyordu, bunun bir sevgilisi var şu an ama şu tarihte ayrılacaklar dedi ve gerçekten ayrıldılar o tarihte. Sonradan Asmalı konak cafe’ye gidip Arzu hanımı çok sordum ama ayrılmış izini bulamadım. Bilen varsa ve yazarsa makbule geçer.
Turuncu Kafe’de üç falcıyı denedim. Onlardan bahsedeyim.
Yeliz hanım daha çok sohbet eder çok nokta atışı yaptığını görmedim. Bence olumlu bir kadın nedense ona fal baktırmayı seviyorum.
Sibel hanım sanırım Süheyla hanımla birlikte en sevdiğim falcı. O kadar nokta atışı şeyler söylüyor ki. Ama bir aydır Turuncu cafe’yi aradığımda izinde diyorlar. Çalıştığı işten izin alamıyor dedi telefondaki beyefendi. İnanasım gelmedi arkadaşlar aranızda gerçek akıbetini bilen var mı? En sevdiğim falcıydı.
Yasemin Gül hanımı çok hatırlayamıyorum ama diğer falcılarla paralel şeyler söylemişti. Ben sevmiştim ama arkadaşlarım hiç sevmemiş. Anlattıklarına göre haklılık payı var çünkü hepsine aynı şeyleri söylemiş ve bir arkadaşıma çok iddialı şeyler söylemesine rağmen hiçbiri çıkmadı. Üzücü açıkçası ben beğenmiştim.
Bahçelievler Hülya Kafe’deki Hülya hanıma iki kez gittim ve dediği şey çıktı maalesef. Çok ayrıntılı bakıyor kendisi. Başka giden arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi? Çok merak ettim.
Son olarak şu an Asmalı Konak Kafe’nin yanındaki kafede (adını gerçekten hatırlamıyorum) Kerem bey var. Çok hızlı bakıyor ama çok nokta atışı. 15₺’ye fazlasıyla değen bir faldı. Arkadaşlarım da memnun kaldı.
Şu aralar falcı Şehrazat’ı denemek istiyorum ama emin değilim. Hep reklamını yapmışlar burada gerçekçi bir yorum göremedim. İnşallah buraya Şehrazat yazdım diye yine damlamazlarVera dediğiniz kişiyi de merak ettim ilk falda çıkıyor denilmiş. Nerede kendisi tam olarak?
Benden bu kadar. Umarım faydalı olmuşumdur.
Çok pardon da arayıp bilgi almış birisiyim sanki kadına baktirip parasını yatırmamışım gibi konuşuyorsun. Ayıplamak falan pardon da yani anlayamadimBu arada buradan yıldızname bakan birinin tel. İni isteyen ve benden alan biri.. İsmini ifşa etmek istemiyorum. Kadına parayı yatırmamak da nedir. Ayıp değil mi
Sizi 5 kere aradıktan sonra mı. Evet doğruÇok pardon da arayıp bilgi almış birisiyim sanki kadına baktirip parasını yatırmamışım gibi konuşuyorsun. Ayıplamak falan pardon da yani anlayamadim
Beni kimse aramadı hanımefendiSizi 5 kere aradıktan sonra mı. Evet doğru
Fala pek inanmayan biri olarak Hülya Hanım'a senelerdir giderim, dedikleri hep çıktı bende. Bir ara soğumuştum ama sonra yeniden ısındım.Merhaba herkese, bu konuyu üye olmadan önce hep takip ederdim artık üye olup yazmaya karar verdim kendi deneyimlerimi.
İlk gittiğim falcı şu an Jan Jan kafede, önceden Chadır kafede çalışan Süheyla hanımdı. Söyledikleri genellikle uzun vadeli şeylerdi o an hayatımda bir olay olmadığı için. Üç kez gittim sanırım son gittiğimde baya bir şey bilmişti yakın zamanla ilgili. Çıktı yani dedikleri. Tek bilemediği şey hukuk görünüyor demişti yine sosyal bilimler alanından bir bölüm okuyorum ama hukuk değil. En son gittiğimde ama hala hukuk görünüyo dedi bilemiyorum artık. Enteresan çünkü diğer falcılar da hep hukuk der. Yine de bence en başarılı falcı kendisi çünkü tek bilemediği konu bu oldu.
Asmalı konak kafede Arzu adında bir falcı vardı o bana çok olumsuz konuşmuştu ve abartmıştı anlattığı durumu. Ama arkadaşım o aralar birini seviyordu, bunun bir sevgilisi var şu an ama şu tarihte ayrılacaklar dedi ve gerçekten ayrıldılar o tarihte. Sonradan Asmalı konak cafe’ye gidip Arzu hanımı çok sordum ama ayrılmış izini bulamadım. Bilen varsa ve yazarsa makbule geçer.
Turuncu Kafe’de üç falcıyı denedim. Onlardan bahsedeyim.
Yeliz hanım daha çok sohbet eder çok nokta atışı yaptığını görmedim. Bence olumlu bir kadın nedense ona fal baktırmayı seviyorum.
Sibel hanım sanırım Süheyla hanımla birlikte en sevdiğim falcı. O kadar nokta atışı şeyler söylüyor ki. Ama bir aydır Turuncu cafe’yi aradığımda izinde diyorlar. Çalıştığı işten izin alamıyor dedi telefondaki beyefendi. İnanasım gelmedi arkadaşlar aranızda gerçek akıbetini bilen var mı? En sevdiğim falcıydı.
Yasemin Gül hanımı çok hatırlayamıyorum ama diğer falcılarla paralel şeyler söylemişti. Ben sevmiştim ama arkadaşlarım hiç sevmemiş. Anlattıklarına göre haklılık payı var çünkü hepsine aynı şeyleri söylemiş ve bir arkadaşıma çok iddialı şeyler söylemesine rağmen hiçbiri çıkmadı. Üzücü açıkçası ben beğenmiştim.
Bahçelievler Hülya Kafe’deki Hülya hanıma iki kez gittim ve dediği şey çıktı maalesef. Çok ayrıntılı bakıyor kendisi. Başka giden arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi? Çok merak ettim.
Son olarak şu an Asmalı Konak Kafe’nin yanındaki kafede (adını gerçekten hatırlamıyorum) Kerem bey var. Çok hızlı bakıyor ama çok nokta atışı. 15₺’ye fazlasıyla değen bir faldı. Arkadaşlarım da memnun kaldı.
Şu aralar falcı Şehrazat’ı denemek istiyorum ama emin değilim. Hep reklamını yapmışlar burada gerçekçi bir yorum göremedim. İnşallah buraya Şehrazat yazdım diye yine damlamazlarVera dediğiniz kişiyi de merak ettim ilk falda çıkıyor denilmiş. Nerede kendisi tam olarak?
Benden bu kadar. Umarım faydalı olmuşumdur.
Ne kadara bakıyorFala pek inanmayan biri olarak Hülya Hanım'a senelerdir giderim, dedikleri hep çıktı bende. Bir ara soğumuştum ama sonra yeniden ısındım.
Açıkçası Yasemingülü ben de sevdim henüz söylediği şeyleri yaşamadım ama bende en mantıklı şeyleri söyleyen insanlardan biriydi şaşırdığım şeyler de söylemiştir ama gerçekten herkeste aynı etkiyi oluşturmuyor genel olarak falcılar
Şehrazata 3 kere gittim ilk ikisi iyiydi bir tarihinin tuttuğunu da söyleyebilirim ama açıkçası son gittiğim kesinlikle tatmin edici değildi. Onda sumu seviyorum gördüğü şeyleri yumuşatarak söyleme çalışmıyor bazen bana ağır geldiği olmuştur
Vera bana çıkmadı denebilir özelden yazarsan durumu anlatırım yani söyle yanlış mı yönlendirdi doğru mu bilmiyorum çok guvenemedim açıkçası iddialı konuşanlardan
Bir de burda sinem çok övüldü ama açıkçası bana ve arkadaşıma biraz salladı malesef
Fala pek inanmayan biri olarak Hülya Hanım'a senelerdir giderim, dedikleri hep çıktı bende. Bir ara soğumuştum ama sonra yeniden ısındım.
Zeyno geçmişte iyi ancak geleceği bilemedi.Şehrazat’la bugün iletişime geçtim ama pahalı geldi yahu o yüzden yine Turuncu’ya gittim
Bu kez de Zeyno’yu denedim. Geçmişi ve şu anı müthiş yorumladı. Ancak gelecek hakkında bir şey demedi.
Bu arada benim bahsettiğim kişi Sibel ve Turuncu’dan gerçekten ayrılmamış sanırım. Sinem’i bilmiyorum ama zaten ben de olumlu şeyler okumamıştım.
Şehrazat ne kadar dedi ki?Şehrazat’la bugün iletişime geçtim ama pahalı geldi yahu o yüzden yine Turuncu’ya gittim
Bu kez de Zeyno’yu denedim. Geçmişi ve şu anı müthiş yorumladı. Ancak gelecek hakkında bir şey demedi.
Bu arada benim bahsettiğim kişi Sibel ve Turuncu’dan gerçekten ayrılmamış sanırım. Sinem’i bilmiyorum ama zaten ben de olumlu şeyler okumamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?