Ankara'daki Falcılar

Hülya hanıma gidenler yazabilir mi bir de bugün falcıya gitmek istiyorum bi arkadaşımla karar veremedik

Abdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
Ben her ikisine de defalarca baktırmıştım. Devrim ilk baktıgında direk isim verdi tabi ben şoklarda ama sonrası tam bir kabus. Yok nazar var yok göz var vay kurşun dökeyim şukadar ver bilmemne.
Ama abdullah daha iyiydi . Ben ilj gittiğimde bana olumsuz 2 şey söyledi tabi aglaya aglaya cıktım adamı kötüledim ama malesef benzer şeyler oldu :)

Arkadaşlar bu arada bu nazar var, kurşun dökelim muhabbetini de bana Turuncu’daki Zeyno yaptı. Bahçelideki Hülya hanım ise direkt okumamı, sirkeli suyla duş almamı falan önermişti. Önemli olan inanç ve niyet. Gerisi bana samimiyetsiz geliyor. Tabi ki böyle konularda benden daha yetenekli insanlar vardır kimseyi küçümseyemem ama ticari geldi

Kızlar bu Hülya kafedeki Hülya nasıl iyimidir

Turuncu pek övünüyor falcılarıyla ama artık bana mı denk geldi nedir, genç bir bey vardı şehla. Bu kadar mı yalan yanlış olur her şey... Sallasan birkaç bir şeyin tutması lazım yani. Çok duygusalmışım -alakası yok düz odunum, borçları kapatıyormuşum - kredi kartı borcum bile yok, çocuk yakınmış - çocuk düşünmüyoruz.... Ailede "Ahmet, Mehmet, Hasan yada Hüseyin" var mı diyor. En bulunan isimler bunlar. İşin komiği bizim ailede yok Sonrada güvenimi kaybettim diğerlerini denemedim hiç.

Ne kadara baktırdınız

Arkadaslar Turuncu cafedekilerin hepsi dolandirici gitmeyin bosa paranıza yazık. Kaç kere dedik inanın. Ve ekip halinde sürekli heryerde reklam yapıyolar..dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…