Şehrazat ne kadar dedi ki?
BEN GİTTİM :dYakın zamanda jan jan kafe süheylaya giden oldu mu acaba emin olamadım gitsem mi gitmese mi?
Ben bir aydır arıyorum hep Süheyla hanım daha gelmedi diyorlar. Nasıl ulaştınız?BEN GİTTİM :d
Beğendin mi peki nasıl? Ben de arıyorum aynen yok diyolar kendisini aradım bugün yarın kafedeyim dediBEN GİTTİM :d
Şehzarat nerde acaba nasıl ulaşabilirim?Tarot 60, tarot+kahve 80’miş
Canım ben ona da gittim. Çok mükemmel değilhımm yok ya o berbat gittim ben ona bende ümitköydeki sevdamı acaba diye dedim onu merak ediyorum bide
Pessspebme bir tabloEge yok diye Huriyeye yönlendirdiler. sizce nasıl? söylediklerinin biraz zamanı olduğu için bilemiyorum.
Ben her ikisine de defalarca baktırmıştım. Devrim ilk baktıgında direk isim verdi tabi ben şoklardaAbdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
Aynen ben de aradım yarın görüşelim dedi :) sanırım kendisi ayarlıyor artıkBeğendin mi peki nasıl? Ben de arıyorum aynen yok diyolar kendisini aradım bugün yarın kafedeyim dedi
Ne kadara baktırdınızArkadaşlar bu arada bu nazar var, kurşun dökelim muhabbetini de bana Turuncu’daki Zeyno yaptı. Bahçelideki Hülya hanım ise direkt okumamı, sirkeli suyla duş almamı falan önermişti. Önemli olan inanç ve niyet. Gerisi bana samimiyetsiz geliyor. Tabi ki böyle konularda benden daha yetenekli insanlar vardır kimseyi küçümseyemem ama ticari geldi
Hangisine?Ne kadara baktırdınız
Arkadaslar Turuncu cafedekilerin hepsi dolandirici gitmeyin bosa paranıza yazık. Kaç kere dedik inanın. Ve ekip halinde sürekli heryerde reklam yapıyolar..dikkat edinTuruncu pek övünüyor falcılarıyla ama artık bana mı denk geldi nedir, genç bir bey vardı şehla. Bu kadar mı yalan yanlış olur her şey... Sallasan birkaç bir şeyin tutması lazım yani. Çok duygusalmışım -alakası yok düz odunum, borçları kapatıyormuşum - kredi kartı borcum bile yok, çocuk yakınmış - çocuk düşünmüyoruz.... Ailede "Ahmet, Mehmet, Hasan yada Hüseyin" var mı diyor. En bulunan isimler bunlar. İşin komiği bizim ailede yokSonrada güvenimi kaybettim diğerlerini denemedim hiç.
cok hatırlamıorum ama esmaul husna falan vermiştiBeğendin mi peki nasıl? Ben de arıyorum aynen yok diyolar kendisini aradım bugün yarın kafedeyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?