Ankara'daki Falcılar

BAŞIMA GELEN İLGİNÇ OLAY!
Gülay cafenin olduğu binada duru astrolog cafe diye geçen yere gittim. Kadının adı Sinem olmadığı halde kendini Sinem diye tanıttı tam falıma başladığı sırada Polisler tarafından baskın yapıldı ve kadının sahtekar olduğu ortaya çıktı. Utanmadan gitmeden paramı istedi bir an once uzaklaşmak için parayı verdim gittim. Kendisi tam bir sahtekar SABİHA FAL diye kart bastırmış kendine.Yerde iğrenç tuhaf böcekler geziyordu midem bulandı. Bu primciye sakın gitmeyin lütfen. ASIL İRONİK OLAN : KADINLAR KULUBUNDE SİNEM DİYE OVULEN FALCI BENİM AC YORUMLARI OKU diyor.Polisler sağolsun, kurtardı beni.

Ne zaman oldu bu olay acaba

Meşrutiyet caddesindeki madonun olduğu binada meryem var yaşam koçu diye geçiyo gidenler bana yazabilir mi lütfen

Ben de gitmiştim burdan görüp olaya gel

Fala pek inanmayan biri olarak Hülya Hanım'a senelerdir giderim, dedikleri hep çıktı bende. Bir ara soğumuştum ama sonra yeniden ısındım.
Bu Hülya nasıl yani dedikleri çıkar mı gerçekten. Bana pek olumlu konuşmadı yani şu 2ay için çok kötü şeyler dedi. 2 aydan sonrası için ise güllük gülüstanlık şeyler. Ama şey dedi ben yakın geleceği görebilirim dedi e ozaman 2ay sonrasını attı mı. Kadın anla ilgili hiç birşey bilemedi ama gelecekle ilgili baya olumsuz şeyler söyledi ve soru sorduğumda da aldığım cevaplar kötüydü. Yani benim farklı düşündüğüm bir olayla ilgili çok farklı bir insan işaret etti çözemedim.

Mesela ben eski erkek arkadaşımın esmer bir kıza aşık olduğunu biliyorum yani birbirlerine göndermeleri mesajlarından. Ama Hülya tam tersi sana duygusu var ama senden beklentisi kalmamış şuan kısa boylu sarışın bir bayan ile yüzük takma aşamasında hatta şuan bunun görüşmeleri yapılıyor çok yakın bir süre dedi, net alıyorum dedi kızı şuan görebiliyorum dedi. Sende göreceksin dedi ama sonrasında kız tarafından bozulacak dedi. İstanbuldaki Niko ile aynı şeyler söyledi ve bende gerçekten şuan böyle bir sürece girdiğini düşünüyorum ama benim tahminim farklı işte. Tam anlayamadım eğer baktıranlar varsa yorumlarını yapabilirler mi??

Son düzenleme:
Merhaba kızlar yukarıda da yazdım Hülya'nın yorumlarını çok merak ediyorum. Yani uzun zamandır etkilendiğim ve bu kadar tak tak net konuşan bir bayan daha görmedim. Tekrar denemek istiyorum yani bana söylediği şeyler üzücü olmasına rağmen beğendim. Çok merak ediyorum gidenler yorum yapabilirmi?

Hem bilemedi diyorsunuz hem olumsuz konuştu diyorsunuz hem beğendim diyorsunuz. Ben anlamadım????

Hem bilemedi diyorsunuz hem olumsuz konuştu diyorsunuz hem beğendim diyorsunuz. Ben anlamadım????
Yani geçmişle ilgili birşey demedi bilemedi derken onu demek istedim anla ilgilide benim hayatımda nokta atışları yapmadı ama gelecek ile ilgili oldukça iddialı konuştu ve oraya gelen herkes dediklerinin çıktığını söylüyor. Yani bilmiyorum işte bende soruyorum kafam karıştığı için.

hepsi aynı bahcelideki suheylayıda ankara emniyeti götürmüşitü ara verdim bi süre ben yeterince kazandırdım zaten farklı kişilere paraları bende süpürmüyorum sonuçta dedim kendi kendime ve ara verdimm

Hülya ismindeki falcıya geldim şimdi içerdekilere ne söylediği net duyuluyo sanırım genel olumsuz mu konuşuyo bu kadın anlamadım birazdan ben baktırıcam yazarım çıkınca buraya

Hülya ismindeki falcıya geldim şimdi içerdekilere ne söylediği net duyuluyo sanırım genel olumsuz mu konuşuyo bu kadın anlamadım birazdan ben baktırıcam yazarım çıkınca buraya
Merak ettim ???

Hülya’dan çıktım valla bana çok güzel şeyler söyledi korkuyodum ve beklemiyodum umarım dedikleri çıkar bende

Etkileyici değil evet bildikleri oldu ama geleceğe yönelik konuştu daha çok
Kızlar şöyle birşey oldu dün arkadaşımı gönderdim şöyle demiş kadına korkmadın mı bana gelirken kötü şeylerde söyleyebilirdim falan diye. Neyse bu arkadaşım ses kaydı almış ve size söyle birşey diyeyim bizim çok net bildiğimiz bir konuda okadar saçmalamışki ve kadın borç batağında 1haftaya mükemmel bir hayatın olacak demiş. Yani geçmiş ve anda zaten pek birşey bilememiş ama geleceğe yönelik bukadar net böyle olacak söyle olacak okadar kesin konuşuyoki yalan resmen ben denemek için arkadaşlarımı gönderdim ya bukadar günaha girilmez ayıp ya.

Ya bana okadar kötü birşey olacak dediki anlatamam size kaç gündür uykum gelmiyo sonra aklıma geldi bir kadın diyo hane içinde sana sırt dönecek basenli kilolu omuzlarında saçı olan bir kadın ya benim annemin saçı kısa ve basen denen birşey yok kadında ben anlamadım bu kadını inanmayın sadece onu söyleyebilirim

Yani zaten genel bilemiyolar ya boşver baktırıp geçiyorum ben hoşuma gibiyo fal baktırmak zaten inanmıyorum içten hiçbirine güzel şeyler söylerse inş olur deyip geçiyorum.

tahminen 2016 yaz ayında kızılayda bir falcıya gittim adi devrimdi hatta iranlı kapalı bir kadın vardı o da fal bakıyordu bi binanın en üst katındaydı yeri. devrimden çok memnun kalmıştım ama numarasını kaybettim bilen var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…