- 30 Temmuz 2019
- 161
- 100
- 18
Kadın Ankara da yaşıyor ama İstanbul da daha mı meşhurmuş yani ???zehrayı ilk kez duyuyorumYok Ankara’daymış telde bakıyomuş İstanbul’dakiler çok baktırıyor galiba ama iyi kötü yorumda var. Beni şey rahatsız etti yazmışlar işte üyelik açıp duruyo kendi yazdırıyor diye ondan sordum
Evet öyleymişKadın Ankara da yaşıyor ama İstanbul da daha mı meşhurmuş yani ???zehrayı ilk kez duyuyorum
Ben falın hep yüz yüze olması taraftarıyım çünkü sana fal bakan kişi enerjini daha iyi çekiyor hatta o yüzden fal bakarken genellikle başka kimse alınmaz odaya çünkü enerjiler karışabiliyorEvet öyleymiş
Ankara’da olanlara evdede bakıyomuş ama işte hakkında olumsuz yorumda çokBen falın hep yüz yüze olması taraftarıyım çünkü sana fal bakan kişi enerjini daha iyi çekiyor hatta o yüzden fal bakarken genellikle başka kimse alınmaz odaya çünkü enerjiler karışabiliyor
Bulursan bilen iyi biri benimlede paylaşırmısınÖyle ya 2sene öncesine kadar fala inanmazdım şimdi :))
Keşke şöyle vavv çok iyi çıktı diyeceğim olsa sadece 1 şeyi bekliyorum oda çıkarsa başka birine gitmeye gerek yok.Bulursan bilen iyi biri benimlede paylaşırmısın☺
Ya ben bunu çok merak ettim. Telefonla bakar mı acaba?Keşke şöyle vavv çok iyi çıktı diyeceğim olsa sadece 1 şeyi bekliyorum oda çıkarsa başka birine gitmeye gerek yok.
Gerçi var bitane gittiğimden beri kafamı allak bullak eden kişi. o gördüğüm şeyler bile beni şok etmeye yetti tamam söylüyorum.
Niko Kadıköy Sığınak kafede ki trans şöyle söyleyim asla ve asla inanmayacağım olmaz dediğim şeyleri söyledi eğer giderseniz İstanbul'a kesin gidin. Çünkü birşey daha oldu. Çıkmadı diyenler de var ama ben girip çıkanların nasıl şok geçirdiğini gördüm.
Sanmam çünkü günde 13kişiden fazla almıyo Sıla gibi gidip bekliyosunYa ben bunu çok merak ettim. Telefonla bakar mı acaba?
Fena değildi anda ve geçmişte ama bana söylediği bikaç şey olmadı çoğunu zaten hatırlamıyorum. Nerde şimdi venüs daha geçen gün aklıma geldi.Aranızda turuncudaki Venüs hanımı deneyen var mı? Ben beğendim baya ama sizin tecrübelerinizi merak ediyorun
Alıntı yapmamışımFena değildi anda ve geçmişte ama bana söylediği bikaç şey olmadı çoğunu zaten hatırlamıyorum. Nerde şimdi venüs daha geçen gün aklıma geldi.
Ben buldum valla çok genel bakıyo Asyam kafedeO değil o zaman. Benim dediğim cafede çalışan tarot ve kahveye 30 tl ye bakan biri. Ama söylediklerinin neredeyse hemen hemen hepsi cıkmış. Onu bulabilsem keşke
Bende onun yanında ki leylayı arıyorumKızlar göksü diye bi falcı varmış .trans bir bayanmış önceki çalıştığı cafeden ayrılmış yeni adresini biliyor musunuz ???
Bulursan herhangi birini söyler misin bana da ???Bende onun yanında ki leylayı arıyorum
Ben de duydum bunu cidden öneren var mı?ben de turuncu'daki yasemingül hanım için kararsız kaldım acaba memnun kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?