Ankara'daki Falcılar

Kadın Ankara da yaşıyor ama İstanbul da daha mı meşhurmuş yani ???zehrayı ilk kez duyuyorum

Ben falın hep yüz yüze olması taraftarıyım çünkü sana fal bakan kişi enerjini daha iyi çekiyor hatta o yüzden fal bakarken genellikle başka kimse alınmaz odaya çünkü enerjiler karışabiliyor
Ankara’da olanlara evdede bakıyomuş ama işte hakkında olumsuz yorumda çok

Bulursan bilen iyi biri benimlede paylaşırmısın☺
Keşke şöyle vavv çok iyi çıktı diyeceğim olsa sadece 1 şeyi bekliyorum oda çıkarsa başka birine gitmeye gerek yok.
Gerçi var bitane gittiğimden beri kafamı allak bullak eden kişi. o gördüğüm şeyler bile beni şok etmeye yetti tamam söylüyorum.

Niko Kadıköy Sığınak kafede ki trans şöyle söyleyim asla ve asla inanmayacağım olmaz dediğim şeyleri söyledi eğer giderseniz İstanbul'a kesin gidin. Çünkü birşey daha oldu. Çıkmadı diyenler de var ama ben girip çıkanların nasıl şok geçirdiğini gördüm.

Ya ben bunu çok merak ettim. Telefonla bakar mı acaba?

Aranızda turuncudaki Venüs hanımı deneyen var mı? Ben beğendim baya ama sizin tecrübelerinizi merak ediyorun

Aranızda turuncudaki Venüs hanımı deneyen var mı? Ben beğendim baya ama sizin tecrübelerinizi merak ediyorun
Fena değildi anda ve geçmişte ama bana söylediği bikaç şey olmadı çoğunu zaten hatırlamıyorum. Nerde şimdi venüs daha geçen gün aklıma geldi.

Bana da gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi. İkidir ona gidiyorum gerçekten anı iyi biliyo. Bir de falcılara ısrarla sorup olumsuz cevap aldığım bir konuyu kendisi direkt bana söylemişti. Doğru çıkınca çok şaşırdım asla ihtimal vermediğim bir şeydi çünkü. Turuncuda hala

Turuncudan ayrıldı diye biliyodum ben belki bi kere daha gidip baktırırım bi şans veririm o kadar kötü değildi.

O değil o zaman. Benim dediğim cafede çalışan tarot ve kahveye 30 tl ye bakan biri. Ama söylediklerinin neredeyse hemen hemen hepsi cıkmış. Onu bulabilsem keşke
Ben buldum valla çok genel bakıyo Asyam kafede

Kızlar göksü diye bi falcı varmış .trans bir bayanmış önceki çalıştığı cafeden ayrılmış yeni adresini biliyor musunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…