Ankara'daki Falcılar

şu arzu hanım nerdeyse bulunsa keşke bi de onu denesek

Kızlar Evim cafede kime gidilmeli? Bir arkadaş soruyor da. En son 2 yıl önce falan gitmiştim hatırlamıyorum kime gittim, ne dedi. Ben bıraktım fal işlerini, kafam rahat :) bir de kaça bakıyorlar orda?

Burada bilgilerini paylaşmak istemiyorum reklam niteliği taşıyabilir diye ama geçen seneden beridir bu foruma üyeyim sizlerin önerisiyle de bir kaç kişiye de gittim çıkan oldu, ama süreklilik arz etmedi. Gerçekten iddialılar fos çıktı. Ben bu kişiye sadece adımı soyadımı ve anne adımı verdim. Başka bir şeyimi bilmez. Herşeyimi ortaya döktü.

Mesaj atar misiniz

Mesaj yazabilirmisiniz?

Merhaba ,bundan belki 7-8 sene önce konur sokak masal cafe de esmer ince zayıf 50-60 yaşlarında bir kadın vardı. Bana baktığı fal çıkmıştı.Adını hatırlamıyorum eski üyelerden hatırlayan var mı?

Cati kafede azeri bi kadini denedim anlamasi baya baya zordu. Anlamak icin fazlasi ile efor harcadim hatta ama isabetli nokta atislari oldu. Deneyen oldu mu hic
Ben de gittim oraya yanlış hatırlamıyorsam adı naileydi . Çok fazla fala giden biri olarak sıradan geldi bana bir iki bi şey bildi ama tamamen uydurduğu da oldu kurşun dökelim sana dedi tekrar gitmedim

herkesin her falcıyla enerjisi uyuşmayabilir. Bazılarına iyi bakıyor gibi gelen bazılarına berbat gelir.3 yıldır hemen hemen kızılaydaki her falcıya gittiğim için söylüyorum bunu. Daha çok geleceği öğrenme hevesindense şu an be geçmiş için gidin örneğin Benim çok beğendiğim bi falcı var ama adını vermiyorum reklam yapmıycam.adam resmine baktığı an çoçuğun her şeyini döküyor eski ilişkisinden annesinden babasından kafasındaki düşünceye kadar

turuncu cafe'deki duman'ı denedim uzun zamandır baktırdığım en iyi faldı diyebilirim. kişilik analizi, geçmiş ve anda gayet başarılıydı yanıldığı çok az şey oldu. geleceği allah'tan başkası bilemez ama gelecek için söyledikleri de birçok falcıya nazaran bana daha olası geldi. sadece kurşun döktürme işlemi yapalım falan demesi pek hoş olmadı ama bunu da nerdeyse falcıların hepsi yapıyor. turuncu cafe'yi ben de hiç sevmiyorum rahatsız edici bir yer ama bu çocuk iyiydi..

Bir yıldır hiç bir falciya gitmedim. En son evim cafe özgeye gitmiştim anda ve geçmişte kişisel.tahlillerde iyiydi. Gelecekdende bildiği bir şey oldu. Nerede şimdi bilen var mi? Evimden ayrılmış sanırım.

Ya da önerebileceginiz düzgün bir falcı var mı? Ama mümkünse güler yüzlü duzgun bir falcı olsun. Negatif enerji yükleyip göndermesin. Ezgi diye birine gitmistim 5 gün kendime gelememistim.

Kim o öz elden yazar misin bana.

Kim o öz elden yazar misin bana.
Canım ben turuncu kafede aşkına gidiyorum Aşkın genelde aşk meşk konularında iyidir.ama daha farklı kapsamlı bi şeyler arıyorsan başka falcı önerilerim de var ne için gideceğine göre değişir

Bu gözde hanım nerede ve ne kadara bakıyor?

Canım ben turuncu kafede aşkına gidiyorum Aşkın genelde aşk meşk konularında iyidir.ama daha farklı kapsamlı bi şeyler arıyorsan başka falcı önerilerim de var ne için gideceğine göre değişir
Aşk, eski sevgili, dönecek mi vs. Siradan konular. Kaça bakiyorki bu aşkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…