Ankara'daki Falcılar

Kızlar ben fal baktırmayalı baya oluyo ama uzun süre sonra biri çok iyi baktı cidden ankarada değil başka bir şehirde . Telefonla da bakar belki. Baya bi şey bildi işle ilgili özellikle. Gelecekle ilgili de iki ay önce dediği bir şey çıktı. Ben yıllardır fal baktırmamıştım soğumuştum ve inanmıyordum ama ben de zamanında saçma falcılara gitmiş biri olarak direkt yazmadım bekledim çıkmasını. Zaten anı çok iyi biliyor.

Kİm acaba bu ?

Rengarenk leyla iyiydi ya ben cok alelade baktırmıstım baya oldu. Şimdi bir anda aklıma geldi. Nerdedir bilen var mı?

Çıldırımcam kızlar şimdi birşey sormak istiyorum ya bu millete fal nasıl çıkıyo biri bana açıklasın okadar falcıya gittim gidilen herkişi ve daha kuytu köşedeki bir sürü falcıya yok yok yok çıkmıyo ben anlamıyorum bendemi sorun var????
Yani diyorum öyle şeyler söylüyolarki vavv nasıl biliyo acaba evet doğru aynen böyle oldu diyosun içinden ama söyledikleri hiçbirşey ne anda ne gelecekte oluyo. Bu kişiler varlıklarla bakan kişilerde değil biliyorum peki neden çıkmıyo yani çıkmıyor madem nasıl bilebilir kişi tarif edebillir, olayı çözebilir biri bana bunu açıklasın lütfen???????

Olumlu denenlerin hepsi patladı.
Olumsuz diyenlerde patladı.
Yani birde mesela şunu anlamıyorum olumsuz iki şey söylüyo çıkıyo ama olumlu 10tane şey söylüyo çıkmıyo bu nasıl iş anlamadım.

Örnek: Kaltak Niko bana dediki senin eski var dedi yazın bu çocuk yüzük takıcak evlenicek dedi. 3aydır tanıdığı biri dedi. Sonra inamadım birdaha gittim. Bu seferde yine aynı dedi ama tanıdığı biri değil yeni tanışacağı bir kız olacak onla yazın yüzük vs vs takılcak dedi. Önce kumral dedi sonra sarı saçlı dedi ela gözlü dedi kahverengi dedi herneyse ama gerçekten bir kız ortaya çıktı ve aynı dediği tarihte dediği şekilde ama kız eskimi yenimi tarife uyuyomu uymuyomu kafam karıştı çünkü iç yüzünü bilemiyorum ama neticede böyle bir olay oldu şimdi bu bilmişmi oluyo ? Beklediğim birşey daha var oda çıkarsa tamam dicem.

Birde Hülya dedi aynı şeyi ama oda sarı kısa saçlı minyon tipli birkız var bunla yüzük konuşuluyo dedi işte yukarıda dediğim gibi bir kız çıktı ortaya ama kumral bir kız ama dediki ağustos senin için mükemmel bir ay olucak dedi şu olucak bu olucak falan dedi bok gibi geldi Ağustos

Yani demem oki tamam olumsuzlar birşekilde oluyomu olmuyomu tam çözemedim ama süreç öyle gidiyo peki olumlular niye olmuyo anlamıyorum

Diğerlerinin hepsi burada saydığınız herkes ama herkes senin hayatın çok iyi olucak eski dönücek şu olucak bu olucak diyen herkes patladı onu söyliyim.

Son düzenleme:
Merhaba şimdi söyle söyliyim nasıl bir hayat yaşıyosun bilmiyorum ama falcıların söylediğine bu kadar takılmayıp saplantılı bir şekilde söylediklerini bekleme bence olumlu düşün serbest bırak iste ve bekle. Takıntılı bir şekilde bi şeyi istemek kesinlikle ters tepiyo ve onu beklemek gördüğüm kadarıyla, akışına bırakmak lazım sanırım

Sorun o değilki sorun herkese nasıl çıkıyo onu anlamıyorum bende böyle birşey olmuyo kaldı ki falı bekleyen biri değilim eğlencesine daha çok giden biriyim. Sadece anı nasıl bilebiliyolar bu mesela insanı şaşırtan bir konu ya aslında bunu biraz merak araştırmacılık diyelim

Canım falcı olmak istemiyorsan çok kurcalama bence .falcıların bazılarının durugörüleri var bazılarının cinleri var .bi insan falcıya iyi şeyler duymak için gider .sen de söylemişsin 1 tane kötü söylüyorlarsa 10 tane iyi söylüyorlar ki tekrar git diye .adam kötüyü görse de söylemez iyi şeyleri sıralar ki bekle merak et ,tekrar gel diye .onların söylediği şeyler ilk anda mutlu etsin sonra unut gitsin beklentiye girersen mutsuz olursun.

Öyle ya 2sene öncesine kadar fala inanmazdım şimdi :))

Ben Fal işini bırakmak istiyorum artık çünkü işim gücüm rast gitmiyor ama sonkez birini denemek istiyorum bu kişi hakkında yorumları merak ediyorum iyi yada kötülük anlayışı kişiye göre değişiyor o yüzden;

Zehra ile ilgili yorum almak istiyorum; Anda iyimi, gerçekcimi( ne negatif nede pollyannacı), en önemlisi dediklerini yaşayan varmı???

Kızlar gidip abuk sabuk yerlerde, iki kelimeyi bir araya getiremeyen kişilere astronomik paralar dökmeyin, gelin ben evimde, çay-kahve eşlniğinde, yaklaşık bir saat süren, geçmişi olan ve kimsenin bilmediği bir kağıt falı bakayım, ilgilenenler mail atsın lütfen, sevgiler :)(balık burcuyum, sezgilerim çok kuvvetli)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım kaça bakıyorsun kahve bakıyor musun? Özelden yazarsan sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Zehra dediğiniz kişi nerede çalışıyor Kızılay’da mı

Zehra dediğiniz kişi nerede çalışıyor Kızılay’da mı
Yok Ankara’daymış telde bakıyomuş İstanbul’dakiler çok baktırıyor galiba ama iyi kötü yorumda var. Beni şey rahatsız etti yazmışlar işte üyelik açıp duruyo kendi yazdırıyor diye ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…