Ankara'daki Falcılar

Bugün turuncudaki Venüs’e gittim kafamı inanılmaz karıştırdı ya giden çıkan çıkmayan bana yazabilir mi lütfen?

Ayyyy ben uzun zamandır meryemi arıyordum harikaaaa oldu. Bana falı o kadar olumsuzdu ki ve cok sinirlenerek üzülerek cıkmıstım fakat falı dediig gibi de cıkmıstı sok olmustum.. bulduguma cok sevindiiimm

Bu arada yeni bir falcı keşfettim. Piyasa falcısı değil. Normalde başka bir işle uğraşıyor. Telefondan bakıyor. Herşeyi biliyor. Bir de müşterisi de var. İsteyene özelden numarasını verebilirim

Arkadaşlar medyum nisan’a son dönemde ulaşmış telefon numarasını bilen biri var mı? eğer varsa özelden tel yollayabilir mi?

arkadaşlar ben çook baktırdım bahçelidekinden çankayadakine kızılaya tuanna özge sibel vs... daha neler neler hıcbırı cıkmadı cıkmıyo paraları sokaga atıoz ben yemedım al sen ye der gıbı oluyo artık o kadar sıkıldımki faladdini bile sildimmm

Ben de böyle düşünüyorum ama hala devam ediyorum baktırmaya salak gibi.

kızlar merhaba, ilk fal macerama fısıltı cafe Pelin hanımla başladım, geçmişle alakalı her şeyi bildi fakat gelecekle ilgili söylediklerinin birisi çıktı. Ertesi gün Turuncu cafe Kader hanıma gittim tarot+kahve baktırdım geçmişi tamamen bildi, gelecekle ilgili verdiği tarih ve olay çıktı. Fakat başka falcı denemek istiyorum önereceğiniz var mı?

Duru cafe sinemi tavsiye etmem çok iddialı konuşur geçmişi bilir ama gelecek çıkmaz maalesef

Kızlar ben birşey sorucam bu Duru kafede Sinem'in kardeşi var Sabiha bir kız falı çıkar falan demişti bende pekbi isteksiz gittim yani ama şimdi düşünüyorum kadının dediği gibi yani tarihler aslında gelmedi ama diğer burada yazılan falcıların hepsinin tarihleri ve süreleri söyledikleri geçti. Ama bu kadının dediği 2 şey şimdiden oldu gerçi benim için önem arz eden birşey değil ama olmasıda çok saçmaydı söylediği şeyin ve direk oldu gibi.
Tabi bu arada yine çok tuaf Sılanın kardeşi Asuda aynı şekilde yani Asuyu pek falcı olarak görmem ama kadınında dediği şey oldu diğerlerinede tarih verdi ve uzun vadeydi diğerleri hep fos patladı tamamen
Bu kişiler ile ilgili özellikle Sabiha ve Asu ile ilgili yorumlarınız nedir

Ben Sabiha’ya baktırmadım, Sinem’e baktırdım sadece ama şunu söyliyim ikisi de güven vermedi pek bana. Sallamış tutmuş olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…