Ben beğeniyorum. Evimden beri gidiyorum kendisine. Anı ve olanı iyi biliyor. Geleceğe dair birini tutturamasa öbürünü tutturuyor. En azından ben de öyle oldu.Ege hakkında ne düşünüyorsunuz fallarından çıkan oldu mu? Önceden evimdeydi şimdi 3.gözde
fikriye taşındı izmire görüşüyorum ben fikriye ile canımmihriye hanım izmir'e taşınmış diyorlar
Ben de böyle düşünüyorum ama hala devam ediyorum baktırmaya salak gibi.arkadaşlar ben çook baktırdım bahçelidekinden çankayadakine kızılaya tuanna özge sibel vs... daha neler neler hıcbırı cıkmadı cıkmıyo paraları sokaga atıoz ben yemedım al sen ye der gıbı oluyo artık o kadar sıkıldımki faladdini bile sildimmm
numarası var mı acaba randevu almak gerekiyor mu?Meşrutiyet caddesinde madonun üstündeki binada giriş hemen yan tarafı 8. Kat Meryem’in kendi yeri var cafe falan değil tek zaten
Evet randevu almak gerekiyo özelden yazıyım numarayınumarası var mı acaba randevu almak gerekiyor mu?
Ben hiç tavsiye etmem bence kötüydü ama tabi benim fikrim buDuru cafe Sineme giden oldu mu?
Ben Sabiha’ya baktırmadım, Sinem’e baktırdım sadece ama şunu söyliyim ikisi de güven vermedi pek bana. Sallamış tutmuş olabilir belki.Kızlar ben birşey sorucam bu Duru kafede Sinem'in kardeşi var Sabiha bir kız falı çıkar falan demişti bende pekbi isteksiz gittim yani ama şimdi düşünüyorum kadının dediği gibi yani tarihler aslında gelmedi ama diğer burada yazılan falcıların hepsinin tarihleri ve süreleri söyledikleri geçti. Ama bu kadının dediği 2 şey şimdiden oldu gerçi benim için önem arz eden birşey değil ama olmasıda çok saçmaydı söylediği şeyin ve direk oldu gibi.
Tabi bu arada yine çok tuaf Sılanın kardeşi Asuda aynı şekilde yani Asuyu pek falcı olarak görmem ama kadınında dediği şey oldu diğerlerinede tarih verdi ve uzun vadeydi diğerleri hep fos patladı tamamen
Bu kişiler ile ilgili özellikle Sabiha ve Asu ile ilgili yorumlarınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?