Ankara'daki Falcılar

Turuncu’daki falcılara önyargılı herkes burda biliyorum ama Kader ve Venüs’e baktıran var mı? Memnun kalan yazsın lütfen

Bu arada yeni bir falcı keşfettim. Piyasa falcısı değil. Normalde başka bir işle uğraşıyor. Telefondan bakıyor. Herşeyi biliyor. Bir de müşterisi de var. İsteyene özelden numarasını verebilirim
Özelden numarasını alabilir miyim.... Uzun zamandır baktırmıyorum.

Kızlar fal konusu bende hastalık neredeyse, şu ara işsizim ona rağmen iki kuruş bulayım fala yatırırım, çok kişi baktı ama birinden çok etkilendim, kadının gözlerinden saflık akıyor, özellikle kağıt falı çıktı sayılır, bir iki detay çıkmadı sadece, belki onlarda sonra çıkar kimbilir, uygun fiyatada bakıyor, düşünen olursa yönlendiririm, piyasa falcısı değil yani, kadın kirlenmemiş

Yeni üye olmuşsun işin yoktu falcı paylaşmaya geldin :))) sen olmayasın o
Bırakın da insanlar önersin sizi burada birçok kişi baktırdı beğenmediler seni

Bu reklam olayı biraz abartılmıyo mu? Yani falcıların reklamı olmazsa bizim onlardan nasıl haberimiz olucak? Belki gerçekten işinde iyi ve paraya ihtiyacı olan birileri var ki zaten kötü olan hemen anlaşılıyo yazılıyo burda.

İyide kimse parasını sokağa atmak için burada değil kolay kazınılmıyo ben sırf birileri para kazansın diye neden emek emek çalıştığım parayı "falcı olup burada kendi reklamını yapan hatta falcı olmayan" kendine uyduruk hesap açan birine vereyim.
Kaldı ki paraya ihtiyacı varsa burası deneme tahtası yeri değil. İnsanların emeği üstelik zaten yanlış bir şey yapıyoruz herkes bu durumdan müzdarip birde sürekli yeni yeni kişiler türeyip para toplayıp gidiyolar. Ben baktıran kişinin yorum yapmasından rahatsız değilim falı bakan kişinin girip şöyle biri var bakın vs gibi milleti aptal yerin koymasından rahatsızım madem öyle açık açık söylesin ben fal bakıyorum bu konuda iyiyim deneyin desin işin sahtekarlığında olan birine zaten nasıl güvenilir ki

bence asu hanım eline bir kağıt alıyor, gelişi güzel karalıyor ve bir şeyler anlatıyor yani ablasını taklit ediyor hatta bir keresinde kaleminin ucu yoktu kağıdı yırtarak karalamaya çalışmıştı kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama asu hanımdan ben memnun kalmamıştım. sıla hanım iyi bir kadındır akıl okuyor falan diyorlar artık orası meçhul ama ilk baktığı fal çok iyiydi çok etkilenmiştim. geçmişte ve anda çok başarılıydı ama gelecek ile ilgili söylediklerinden "adım gibi eminim, olmazsa ben fal bakmayı bırakıyorum" dediği şey olmadı. sabiha hanım'ı denemedim ama duru cafe sinem hanım'ı denedim ve memnun kalmadım hatta şöyle ki bence asu hanım'ın falı sinem hanım'ınkinden daha başarılıydı..

Heidi denen kendini buranın başkanı lideri gilan zannedwn arkadaşım, gece yatamadım sinirden ama anneme sözüm var falla ilgili olduğunu anlamasın diye yazamadın, şimdi demişsin ya reklam yapma, 1 si zaten ben bu kafınla kızlar soruyorda tanıştım çok sevdim özellikle dedimki kadına bir faydam olsun, yani zaten reklamını yapayım diye üye oldum 2. Si demişsin ya sensin o falcı aşlah aşkına çok merak ettim beni hangi faşcı sandın, bir de demişsin ya kimse beğenmedi seni, akşam akşam konsey mi tppladın kimle konuştun kimle yazıştında bu karara vardın, niye milletin adına konuşuyprsun, dedim ya bir başkan havasına bir lider havasına girmişsin, burda ast üst ilişkisi mi var, sen kraliçesin kalanlar kölelerin gilan mı ay sinirden jelimeleti yalan yanlış yazıyorum.neyse bu kadın zatwb şöyle bir baktım günler öncesinden meğer buraya nal gibi mailini yazmış zaten, kafelerde sürünmeyin filan demiş, sende demişsin ya istiyorsa yazabilir ben bakıyorum diye oyunlara gerek yok filan, ee kadın yazmış zaten dediğin gibi burda gördğm, bu kadın çok açık edemiyorum ayıp olur bir süreliğine bakacajmış, tanınmış birisi, seni beni cebinden çıkarır, klasik bir falcı değil,çok kültğrlü işleri şu ara bozulmuş diye yapıyor, bu arada farkında olmadan reklamını yaptın kadının bi de tavsiyw ben kendime falmanyak derdim, şöyle bi baktım gün 24 saat sen maşallah 30 saat burdasın, git biraz kafanı dinlendir bak sonra millete saldırıyorsun arkadaşım.

Canım bana özelden kadının telefon numarasını atar mısın

Ben de merak ettim

Sen niye bu kadar sinirlendin onu anlamadım ayrıca falcının kim olduğunu bile bilmiyorum sadece tahmindi yani kağıt falı bakan kadından bahsediyorsun demek ki kadın için bir şey diyemem açık açık buraya yazmış evet. Denemedim ama sordum kimse olumlu yorum yapmadığı için fikrimi söyledim ayrıca sana ne oluyor onu anlamadım bu sinir ne Allah aşkına zoruna giden ne hayırdır. Kaldı ki buraya girmem beni bağlar seni değil sen falmanyak olabilirsin ama ben değilim çok baktırdım zamanında burada da yorumlarımı yazıyorum kimse gidip de emek emek harcadığı parayı sokağa dökmesin diye. Ayrıca haddini bileceksin burada hakaret edemezsin önce bir kendine bak kendin söylüyorsun reklam yapmak için girdim diye belli ki sen boş bir insansın. Buranın lideri olmakta ne ya çok komiksin burada insanlar neler neler yazıyor ne tür yorumlar yapıyorda kimse böyle tepki almadı sırf biri için söylediğim üstelki kötü yorum yapmadığım halde bu tepkiyi almak garip çok enterasan insan şüphelenmiyo değil :)
Yok ünlüymüş de mailinde adı soyadı zaten yazıyor yok sinirde elleri titriyormuş nolduda dünyanmı başına yıkıldı ekmek parandan mı oldun ne bu öfke celal

Şöyle yapalım hatta madem bukadar sinirlendin sırf onun için üyelik açtın sen paramı ver o bakan kadına ben gidiyim deniyim açık açık yorumumu yapıyım

Ay benim bşr tarafım delidir, zaten dolunay vurmuşş kafa gitmiş neyse veririm nedir yani 50 liradan mı korkucam özelden atarım iletişimi

Arkadaşlar ben baktırdım. İskambil kağıtlarından bakıyor. Ben şimdiye kadar hiç iskambil falı baktırmadığım için. İlk kez denedim. Birşeyi merak ediyordum. Aslında onunda zamanını verdi ama ben bunu şansa bağlıyorum. Kendisi yaşam koçu olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili düşüncelerin bellidir.. Ve her mecrada dile getiririm. Sohbeti güzel. Yalnız ben moddan çıktığım için... Adamın adını sordu söyledim. Adamla ilgili bir senaryo yazdı... Yalnız şöyle bir durum var...ben olaydan koptum. Epeydir fal baktırmadığım için de inanın yorum yapamayacağım..
Her zaman derim gayb Allahdandır...
bu arada birbirimizi kırmayalım. Hiç gerek yok. Herkes tecrübesini paylaşsın

Kızlar ben Huriye abladan başka kimseden memnun kalmadım fakat huriye abla anı cok iyi yorumluyor sonrası yok. Yeni deneyimleriniz oldu mu burdaki isimler dışında?

Kime baktırdınız ne kadara baktı? Pek memnun kalmamışsınız sanki ama biz de bilelim ona göre beklentiyi yüksek tutmayalım :)

Meryem’e baktıran oldu mu yakın zamanda 60tlye değer mi açıkçası :/ ben yerine gittim randevuluyla bakıyormuş

Ben de baktırdım bu arada merak edip inanılmaz tatlı bi kadın fala gitmiş gibi değil de arkadaşımla buluşmuşum gibi hissettim ben sohbet ettik bol bol. Fala gelince hep geleceğe yönelik konuştu geçmişle alakalı çok bi şey söylemediği için çok iyi süper yorumu yapamıyorum söyledikleri çıkarsa yazarım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…