Özelden numarasını alabilir miyim.... Uzun zamandır baktırmıyorum.Bu arada yeni bir falcı keşfettim. Piyasa falcısı değil. Normalde başka bir işle uğraşıyor. Telefondan bakıyor. Herşeyi biliyor. Bir de müşterisi de var. İsteyene özelden numarasını verebilirim
Yeni üye olmuşsun işin yoktu falcı paylaşmaya geldin :))) sen olmayasın oKızlar fal konusu bende hastalık neredeyse, şu ara işsizim ona rağmen iki kuruş bulayım fala yatırırım, çok kişi baktı ama birinden çok etkilendim, kadının gözlerinden saflık akıyor, özellikle kağıt falı çıktı sayılır, bir iki detay çıkmadı sadece, belki onlarda sonra çıkar kimbilir, uygun fiyatada bakıyor, düşünen olursa yönlendiririm, piyasa falcısı değil yani, kadın kirlenmemiş
İyide kimse parasını sokağa atmak için burada değil kolay kazınılmıyo ben sırf birileri para kazansın diye neden emek emek çalıştığım parayı "falcı olup burada kendi reklamını yapan hatta falcı olmayan" kendine uyduruk hesap açan birine vereyim.Bu reklam olayı biraz abartılmıyo mu? Yani falcıların reklamı olmazsa bizim onlardan nasıl haberimiz olucak? Belki gerçekten işinde iyi ve paraya ihtiyacı olan birileri var ki zaten kötü olan hemen anlaşılıyo yazılıyo burda.
Bende alayım numarasını özelden olur muEvet randevu almak gerekiyo özelden yazıyım numarayı
Kızlar ben birşey sorucam bu Duru kafede Sinem'in kardeşi var Sabiha bir kız falı çıkar falan demişti bende pekbi isteksiz gittim yani ama şimdi düşünüyorum kadının dediği gibi yani tarihler aslında gelmedi ama diğer burada yazılan falcıların hepsinin tarihleri ve süreleri söyledikleri geçti. Ama bu kadının dediği 2 şey şimdiden oldu gerçi benim için önem arz eden birşey değil ama olmasıda çok saçmaydı söylediği şeyin ve direk oldu gibi.
Tabi bu arada yine çok tuaf Sılanın kardeşi Asuda aynı şekilde yani Asuyu pek falcı olarak görmem ama kadınında dediği şey oldu diğerlerinede tarih verdi ve uzun vadeydi diğerleri hep fos patladı tamamen
Bu kişiler ile ilgili özellikle Sabiha ve Asu ile ilgili yorumlarınız nedir
Canım bana özelden kadının telefon numarasını atar mısınHeidi denen kendini buranın başkanı lideri gilan zannedwn arkadaşım, gece yatamadım sinirden ama anneme sözüm var falla ilgili olduğunu anlamasın diye yazamadın, şimdi demişsin ya reklam yapma, 1 si zaten ben bu kafınla kızlar soruyorda tanıştım çok sevdim özellikle dedimki kadına bir faydam olsun, yani zaten reklamını yapayım diye üye oldum 2. Si demişsin ya sensin o falcı aşlah aşkına çok merak ettim beni hangi faşcı sandın, bir de demişsin ya kimse beğenmedi seni, akşam akşam konsey mi tppladın kimle konuştun kimle yazıştında bu karara vardın, niye milletin adına konuşuyprsun, dedim ya bir başkan havasına bir lider havasına girmişsin, burda ast üst ilişkisi mi var, sen kraliçesin kalanlar kölelerin gilan mı ay sinirden jelimeleti yalan yanlış yazıyorum.neyse bu kadın zatwb şöyle bir baktım günler öncesinden meğer buraya nal gibi mailini yazmış zaten, kafelerde sürünmeyin filan demiş, sende demişsin ya istiyorsa yazabilir ben bakıyorum diye oyunlara gerek yok filan, ee kadın yazmış zaten dediğin gibi burda gördğm, bu kadın çok açık edemiyorum ayıp olur bir süreliğine bakacajmış, tanınmış birisi, seni beni cebinden çıkarır, klasik bir falcı değil,çok kültğrlü işleri şu ara bozulmuş diye yapıyor, bu arada farkında olmadan reklamını yaptın kadının bi de tavsiyw ben kendime falmanyak derdim, şöyle bi baktım gün 24 saat sen maşallah 30 saat burdasın, git biraz kafanı dinlendir bak sonra millete saldırıyorsun arkadaşım.
Ben de merak ettimHeidi denen kendini buranın başkanı lideri gilan zannedwn arkadaşım, gece yatamadım sinirden ama anneme sözüm var falla ilgili olduğunu anlamasın diye yazamadın, şimdi demişsin ya reklam yapma, 1 si zaten ben bu kafınla kızlar soruyorda tanıştım çok sevdim özellikle dedimki kadına bir faydam olsun, yani zaten reklamını yapayım diye üye oldum 2. Si demişsin ya sensin o falcı aşlah aşkına çok merak ettim beni hangi faşcı sandın, bir de demişsin ya kimse beğenmedi seni, akşam akşam konsey mi tppladın kimle konuştun kimle yazıştında bu karara vardın, niye milletin adına konuşuyprsun, dedim ya bir başkan havasına bir lider havasına girmişsin, burda ast üst ilişkisi mi var, sen kraliçesin kalanlar kölelerin gilan mı ay sinirden jelimeleti yalan yanlış yazıyorum.neyse bu kadın zatwb şöyle bir baktım günler öncesinden meğer buraya nal gibi mailini yazmış zaten, kafelerde sürünmeyin filan demiş, sende demişsin ya istiyorsa yazabilir ben bakıyorum diye oyunlara gerek yok filan, ee kadın yazmış zaten dediğin gibi burda gördğm, bu kadın çok açık edemiyorum ayıp olur bir süreliğine bakacajmış, tanınmış birisi, seni beni cebinden çıkarır, klasik bir falcı değil,çok kültğrlü işleri şu ara bozulmuş diye yapıyor, bu arada farkında olmadan reklamını yaptın kadının bi de tavsiyw ben kendime falmanyak derdim, şöyle bi baktım gün 24 saat sen maşallah 30 saat burdasın, git biraz kafanı dinlendir bak sonra millete saldırıyorsun arkadaşım.
Sen niye bu kadar sinirlendin onu anlamadımHeidi denen kendini buranın başkanı lideri gilan zannedwn arkadaşım, gece yatamadım sinirden ama anneme sözüm var falla ilgili olduğunu anlamasın diye yazamadın, şimdi demişsin ya reklam yapma, 1 si zaten ben bu kafınla kızlar soruyorda tanıştım çok sevdim özellikle dedimki kadına bir faydam olsun, yani zaten reklamını yapayım diye üye oldum 2. Si demişsin ya sensin o falcı aşlah aşkına çok merak ettim beni hangi faşcı sandın, bir de demişsin ya kimse beğenmedi seni, akşam akşam konsey mi tppladın kimle konuştun kimle yazıştında bu karara vardın, niye milletin adına konuşuyprsun, dedim ya bir başkan havasına bir lider havasına girmişsin, burda ast üst ilişkisi mi var, sen kraliçesin kalanlar kölelerin gilan mı ay sinirden jelimeleti yalan yanlış yazıyorum.neyse bu kadın zatwb şöyle bir baktım günler öncesinden meğer buraya nal gibi mailini yazmış zaten, kafelerde sürünmeyin filan demiş, sende demişsin ya istiyorsa yazabilir ben bakıyorum diye oyunlara gerek yok filan, ee kadın yazmış zaten dediğin gibi burda gördğm, bu kadın çok açık edemiyorum ayıp olur bir süreliğine bakacajmış, tanınmış birisi, seni beni cebinden çıkarır, klasik bir falcı değil,çok kültğrlü işleri şu ara bozulmuş diye yapıyor, bu arada farkında olmadan reklamını yaptın kadının bi de tavsiyw ben kendime falmanyak derdim, şöyle bi baktım gün 24 saat sen maşallah 30 saat burdasın, git biraz kafanı dinlendir bak sonra millete saldırıyorsun arkadaşım.
Kime baktırdınız ne kadara baktı? Pek memnun kalmamışsınız sanki ama biz de bilelim ona göre beklentiyi yüksek tutmayalım :)Arkadaşlar ben baktırdım. İskambil kağıtlarından bakıyor. Ben şimdiye kadar hiç iskambil falı baktırmadığım için. İlk kez denedim. Birşeyi merak ediyordum. Aslında onunda zamanını verdi ama ben bunu şansa bağlıyorum. Kendisi yaşam koçu olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili düşüncelerin bellidir.. Ve her mecrada dile getiririm. Sohbeti güzel. Yalnız ben moddan çıktığım için... Adamın adını sordu söyledim. Adamla ilgili bir senaryo yazdı... Yalnız şöyle bir durum var...ben olaydan koptum. Epeydir fal baktırmadığım için de inanın yorum yapamayacağım..
Her zaman derim gayb Allahdandır...
bu arada birbirimizi kırmayalım. Hiç gerek yok. Herkes tecrübesini paylaşsın
Ben de baktırdım bu arada merak edip inanılmaz tatlı bi kadın fala gitmiş gibi değil de arkadaşımla buluşmuşum gibi hissettim ben sohbet ettik bol bol. Fala gelince hep geleceğe yönelik konuştu geçmişle alakalı çok bi şey söylemediği için çok iyi süper yorumu yapamıyorum söyledikleri çıkarsa yazarım mutlaka.Arkadaşlar ben baktırdım. İskambil kağıtlarından bakıyor. Ben şimdiye kadar hiç iskambil falı baktırmadığım için. İlk kez denedim. Birşeyi merak ediyordum. Aslında onunda zamanını verdi ama ben bunu şansa bağlıyorum. Kendisi yaşam koçu olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili düşüncelerin bellidir.. Ve her mecrada dile getiririm. Sohbeti güzel. Yalnız ben moddan çıktığım için... Adamın adını sordu söyledim. Adamla ilgili bir senaryo yazdı... Yalnız şöyle bir durum var...ben olaydan koptum. Epeydir fal baktırmadığım için de inanın yorum yapamayacağım..
Her zaman derim gayb Allahdandır...
bu arada birbirimizi kırmayalım. Hiç gerek yok. Herkes tecrübesini paylaşsın
Ben söylemiştim burda randevuyla çalıştığını. Bence 60 liraya değer Meryem tabi benim fikrim terapiye gitmek gibi Meryem’e gitmekMeryem’e baktıran oldu mu yakın zamanda 60tlye değer mi açıkçası :/ ben yerine gittim randevuluyla bakıyormuş
O nasilBen söylemiştim burda randevuyla çalıştığını. Bence 60 liraya değer Meryem tabi benim fikrim terapiye gitmek gibi Meryem’e gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?