Ankara'daki Falcılar

Meryem’i burda o kadar çok yazdım ki bunaldım bence iyi ilk gittiğimde çok etkilenmiştim zaten yaşam koçu diye geçiyo iyi hissettiriyo bana kendimi sık giderim dediğim gibi terapiye gitmek gibi. Ama bana söylediği şey olmadı arkadaşlarıma söylediği şeylerin çıktığını gördüm ama. Gelecek konusunda garanti veremem

Kesin bana çıkmaz. Ya iyi denilen falcilar bana hiç bakamiyor.hiç çıkmıyor.
Instada fincaninkurdu diye hesap var. O nasıl acaba

Kesin bana çıkmaz. Ya iyi denilen falcilar bana hiç bakamiyor.hiç çıkmıyor.
Instada fincaninkurdu diye hesap var. O nasıl acaba
Ben şuna bağlıyorum durumu artık sanırım beklentiye girmemek gerekiyo akışa bırakmak lazım ben bunu yapamıyorum ama çabalıyorum artık. Bekledikçe olmuyo sanki. O hesabı hiç bilmiyorum

Ben şuna bağlıyorum durumu artık sanırım beklentiye girmemek gerekiyo akışa bırakmak lazım ben bunu yapamıyorum ama çabalıyorum artık. Bekledikçe olmuyo sanki. O hesabı hiç bilmiyorum
Beklentiler girmiyorum da hiç. Çünkü saçma sapan şeyler söylüyorlar benimle hiç alakası olmayan. Of sıkıldım valla

Beklentiler girmiyorum da hiç. Çünkü saçma sapan şeyler söylüyorlar benimle hiç alakası olmayan. Of sıkıldım valla
Beklentiye girmek doğru değil. İskambil falında da ben Beklentiye girmedim. Akışına bıraktım. Kadın da kendince yorumladı. Daha çok sohbet gibi düşünün. Hiç kimse geleceği bilemez. Peygamberimiz bilememiş.... Yalnız Allah bazı insanların kalp gözünü açık tutar. Bu insanlarda geleceği yorumlayabilir diye düşünüyorum. Bir de asla karşınızdaki insanın düşüncelerinizi okumasına izin vermeyin

İyi bakıyor dedikleri için beklentileri giriyorum.ama bakmaya başlıyorlar alakasız saçma sapan şeyler. Boşuna para veriyoruz

Bu ara malesef yok.
Kozmık diye biyer var karanfil 2 de galiba , masalın karsısı. Sakin gitmeyin . Boşa hemen işlem diyor.

Uyarınız için teşekkürler o kadar yalancı dolandırıcı var ki bu tarz söyledikleri çıkmadığı gibi işlem vs diye zırvalıyorlar
en son Ege ve Meryem’e baktırdım çıkan olursa paylaşırım burdan

Evim Meryem mi nasıldı şimdilik:)
Bekliyorumm , gönlünüzde ki olaun ınsallahh

Merhabalar Ankaradaki bir çok falcıyi denedim ama nokta atışı yapan dedikleri çıkan sadece bir kişi vardı. Dikmende evinde bakan Melek ablaydı. Vefaat etti o da yeni birilerine bakıyorum ben de. Nacizane tavsiyem cafe falcilarina çok güvenmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…