Ankara'daki Falcılar

Evet turuncu kafe ayrılan kimsenin numarasını vermiyor. Bulan buluyor şansa kadere benim gibi. Abonesi oldum onun güzel enerjisi yeter herşeyden önce

Ankaradaki en iyi falcı veya medyum diyemem ama ikiside gayet başarılıdır.
sibelin şu an nerde çalıştıgını bilmiyorum, ama sibel kızılay civarında çalışır. Yeliz yazları başka bir sektörde çalışıyordu. Fakat yazın bitmesiyle turuncu cafeye başlamış.

Evet turuncu kafe ayrılan kimsenin numarasını vermiyor. Bulan buluyor şansa kadere benim gibi. Abonesi oldum onun güzel enerjisi yeter herşeyden önce
Falcının kendi yeri degilse birkaç istisna haricinde kimse çalışan veya ayrılmış falcısının telefonunu vermez.

Sibel 3.göz'e geçmiş orada hatta baya da sırası vardı tek sanırım orada kimse yok. Veranın turuncuya geçmesine şaşırdım

Canım Turuncudaki Verayı bilmiyorum ama 3. Gözde ki Vera Usluhan pasajında kendisine yer açmış 3. Katta hatta Ege’de onunla birlikte çalışıyor

Canım Turuncudaki Verayı bilmiyorum ama 3. Gözde ki Vera Usluhan pasajında kendisine yer açmış 3. Katta hatta Ege’de onunla birlikte çalışıyor
Ege ye baktirdim bir kere çok beğenmedim ama 30 tl aldığı için üzülmedim giden paraya

Arkadaşlar iyi bir hoca arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz biri varsa özelden bana yazar mısınız lütfen

Sizin Remziye ablam dediğiniz batana nasıl ulaşabiliriz?
Remziye abla için Şunu diyebilirim modunda olmayinca tam tutturamaz istiyor musun hala ilişki için ise başka birini buldum 1.5 senedir Baktiriyorum özelden yaz istersen aciklayayim

Ben dün 3. Göze gittim veraya baktırmak için ama yoktu ayrılmış usluhan pasajı neresi oluyo acaba ona baktırmak istyorum

[/QUOTE]
Soner bana ilk falında 2 aya yüzük var demişti o zaman hayatımda kimse yoktu oldu ama sonra hiç tutturamadı

Aşırı reklam

Merhaba kızlar bu Mina kafedeki medyum Soner tam bir ticaretci haberiniz olsun arkadaşım gitmiş 70liraymış normalde 50nakitim var demiş gel demiş kiminin duası kiminin parası diyip 3dakika bakmış arkadaşım diyoki tam 3 dakika tuttum diyo. Ve hiçbirşey söylemedi diyo daha öncede gittim o söylediklerinden de farklı söyledi diyo yani kızı resmen dolandırmış. 50 liram gitti diye üzülüyodu günah cidden 50lira az paramı birde hiçbirşey söylemeden göndermiş

Kızlar limon pazarının üstündeki dilek e işlem yaptıran var mı? Nazar gitsin diye kurşun döktüren vs vs? Ya kadının yeri tıklım tıklımdı oturanlar baya da övdüler ama falı cidden kötüydü? İşleme yönlendiriyor işlem yaptıran varsa yazabilir mi

Kursun filan hikaye kiz para verme
Islem dedigin adama mi yapiliyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…