Ankara'daki Falcılar

Kızlar kızılayda sarısın uzun boylu bir bayan vardı dilek diye fala bakan şuan nerde bılıyor musunuz?

Pardon ya bu bahsettiğim falcı Mine kadının olduğu yer KÜBA değil KÜRE kafeymiş ismi :))) pardon kızlar orda bi telefoncu var ona sorun orda gösterirler ben öyle buldum. Yorumlarınızı da bekliyorum

Pardon ya bu bahsettiğim falcı Mine kadının olduğu yer KÜBA değil KÜRE kafeymiş ismi :))) pardon kızlar orda bi telefoncu var ona sorun orda gösterirler ben öyle buldum. Yorumlarınızı da bekliyorum
yeri tam olarak nerde? memnun kaldınız mı? fiyat ne kadar :))

Merhaba kızlar Bir şey sormak istiyorum trabzonda ayşe hoca var büyü yapıyor bir arkadaşa ben rahmani yapıyorum sana ankarada muzaffer hoca var onu ara demiş. Kendisi aramış muzaffer hocayı buraya gelmen lazim seni çembere almalıyım demis. Bu muzaffer hocayı duyan bilen veya baktiran varmi ? Yardım edermisiniz

Fal ve falcılık bir yere kadar ama lütfen büyücülerle ilgili konu veya mesaj yazmayınız, hem yasak hem de büyücülük dini sömürüye giriyor, büyünün rahmani veya şeytanisi olmaz büyü büyüdür.

Kızlar normalde fal baktırmaya tövbe ettim ama aile içinde çok sıkıntı yaşıyoruz resmen karabulutlar çökmüş gibi.Bana isim, harf verebilen iyi bir yorumcu önerebilir misiniz?

Çok merak ettiğim bir konu vardı ve birçok falcıya fal baktırdım. Şimdilik turuncudaki Venüs’ün dediği şekilde ilerliyo yazmak istedim. İlerde ne olur bilemem ama Venüs fena değil gibi.

Chadır cafe Özge hakkındaki tecrübelerinizi yazabilir misiniz? Çok detaylı bir fal baktı ama söylediği şeylerin tuttuğundan şüpheliyim

Ne kadara bakıyor?

Mine den memnun kaldınız mı?

Küre kafe mine gercekten rezaletti. Harf yok tarih yok gecmis yok gelecek yok. Bombostu, icin sıkılmıs, sende nazar var kurşun dökelim vs klasik dolandırıcı insan lafları işte.

Ya kızlar burada yeniyim konu açmak isiyorum nasıl açabilirim varmı yardımcı olacak biri?

Küre kafe mine gercekten rezaletti. Harf yok tarih yok gecmis yok gelecek yok. Bombostu, icin sıkılmıs, sende nazar var kurşun dökelim vs klasik dolandırıcı insan lafları işte.
Gerçekten beğenmedin mi benim 3-4 arkadaşım gitti çok beğendiler ki bende beğendim kadın baya nokta atışı yapıyo üzüldüm senin adına gerçekten

Gerçekten beğenmedin mi benim 3-4 arkadaşım gitti çok beğendiler ki bende beğendim kadın baya nokta atışı yapıyo üzüldüm senin adına gerçekten
neye üzüldünüz bu uyusma meselesi burdan biriylede özelden konustum sizde büyü var diyip yüksek mevlada para istemis. Zaten cok iyi bi falcı olsaydı hem ismi duyulurdu hem kapısında kuyruk olurdu diye düsünüyorum, kızılaydaki falcılara adım atmam artık:))

Ve şunu da söyleyim hoşlandıgın kişi esmer dedi hayır alakası yok sarısın dedim sen bilmiyosun esmer bu diyor. Pardon insan hoslandıgı kisiyi bilmez mi? Platine yakın sacları, 2-3 tüy kaşı var nasıl bi esmerlik anlayısı bu:)) sacma sapan iddalasması da gerdi beni zaten

Anladım geçmiş olsun öyle herkesin enerjisi tutmuyor. Bende öneriyle gittim

Aylar sonra giriş yapıyorum deneyimlerimi aktarayım. Elimden geldiğince faldan uzaklaşmaya çalıştım çünkü bunun sonu yok ve malesef iyi bir isim bulunamıyor. Turuncu burada çok sevilmez ama enerjisini sevdiğim Yasemingül var her dediği çıkar gibi iddialarım olamaz. Anı ve geçmişi güzeldir. Duman beni ilk baktığında az çok tatmin etmişti ama bugün gerçekten çok kötüydü verdiğim paraya üzüldüm yazıktır. Yasemingülün dediklerinden çıkan da oldu çıkmayan da. Asıl olay çıkmadı ama dediğim gibi bazı çıkan şeyleri de oldu

iyi isim yok gerçekten ne falcılara gittim ne paralar verdim ama hepsi booş inanın boş deiklerinin biçoğunu yaşadım diebileeceğim sadece fikriye var hepsi bile değil bbiçoğunu diebiliorum turuncuda dahil olmak üzere ne falcılara gittimm hepsi fiyaskoo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…