bana bir sürü şey söledi sadece bir tanesi çıktı belki diğerlerinin zamanı vardır diyeceğim ama tam 9 ay oldu yetti gari çıkıyosa çıksınnnn yada çıkmıcak belkide sallamıştır bilemiyorum bence gitmeye değmez diğerlerinden farkı yok gibi....
Evet, annenizden hoşlandığınız kisiye kimden bahsediyorsa eğer tıpkı onun üslubuyla aktarır size. Diğer boş sallayıp dolu tutturmaya calisanlarla uzaktan yakından alakası yoktu kendisinin. Çok sık gittiğim veya çok yoğun olduğu zamanlarda kendini yeterince fala veremediği olduysa da o haliyle dahi burada adı geçenlerin birçoğuna taş çıkartırdı bence ki ben de az falciya gezmemişimdir.Ben duymuştum baktırdığın kişinin sana başbaşayken söylediği şeyleri veya genelde hitap ettiği şekilde onun ağzıyla konuşuyormuş.
evet, annenizden hoşlandığınız kisiye kimden bahsediyorsa eğer tıpkı onun üslubuyla aktarır size. Diğer boş sallayıp dolu tutturmaya calisanlarla uzaktan yakından alakası yoktu kendisinin. çok sık gittiğim veya çok yoğun olduğu zamanlarda kendini yeterince fala veremediği olduysa da o haliyle dahi burada adı geçenlerin birçoğuna taş çıkartırdı bence ki ben de az falciya gezmemişimdir.
Of, yok mu nisan abladan haberi olan?
Yeni kullanıcı olduğum için özelden mesaj atamadım ama çok teşekkür ederim, hala kullaniyorlarmış numarayı. 15 gün kadar sonra yeni bir ofis acacaklarmis, eğer rızaları olursa o zaman adresi ve iletişim bilgilerini de buradan paylaşırım, merak edenlerin dikkatine.bende telefonları vardı gönderdim özel mesajla size fakat şuan kullanılır durumda olup olmadığını bilmiyorum uzun zamandır aramadım
yeni kullanıcı olduğum için özelden mesaj atamadım ama çok teşekkür ederim, hala kullaniyorlarmış numarayı. 15 gün kadar sonra yeni bir ofis acacaklarmis, eğer rızaları olursa o zaman adresi ve iletişim bilgilerini de buradan paylaşırım, merak edenlerin dikkatine.
bende telefonları vardı gönderdim özel mesajla size fakat şuan kullanılır durumda olup olmadığını bilmiyorum uzun zamandır aramadım
nisan hanımı bende merak ettim banada telefonunu verebilirmisiniz?
tabiki,gönderdim
tabiki,gönderdim
nisan hanımı bende çok merak ettm.kaça bakıodu bide cnm??
nisan hanımı bende çok merak ettm.kaça bakıodu bide cnm??
ben nisana değil ablası esene baktırdım hep,toplamda 3 defa bir kaç yıl arayla.geçen yıl enson 60 idi .nisanın da ücreti aynıdır muhtemelen
tşk ederim rana32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?