Ankara'daki Falcılar

1 lira derken ? 10 yazcaktın da yanlış mı oldu acaba ? Çünkü bide her şeyi biliyo falan demişsin etkilendim açıkçası.

1 lira derken ? 10 yazcaktın da yanlış mı oldu acaba ? Çünkü bide her şeyi biliyo falan demişsin etkilendim açıkçası.

Yok o fincanın üstüne demir 1 lira koyduruyor da onu diyor yoksa 15 e bakıyor. O kötü enerjiyi alıyor diyor da bence tek o nedenle değil çünki 50 kuruşu filan kabul etmiyor . Yani sen falı 16 lira olarak düşün.

kızlar kızılayda konur sokakta turuncu cafe var orda 'EREM BEY'e gidin harika bi insan. 10TL ye bakıyor kahve falını. yaklaşık 20-25 dk sürüyo fal .merek ettiğiniz, istedginiz soruyu sorabiliyorsunuz. ben çok memnunum giden olursa yorumunu merakla bekliyorum

Merhaba, ben bikaç gün gittim fakat hiç memnun kalmadım Sorularımın bazılarını bildi bazılarını bilemedi ve keşke 20 25 dk baksaydı 10 dakika baktı en fazla, sanki başından salmak istiyormuş gibi hissettim ve memnun kalmadım açıkcası..

Son düzenleme:

tabi canım ne kötü enerjisi,ben o kadar falcılara gittim kimse figen dışında 1 lira koy demiyor,günde 20-30 kişi gelse 20 lira cebe indiriyor günlük haksız yere para kazanıyor...bu para figenin cebine iniyor....çok sinir oldum bu yüzden figene...haram olsun derim milleti soymaktan başka bir şey değil bu....bence ona kimse gitmesin.....kazınsın biraz...

adı çigdem 10 tl ye baktı 1 lirayıda dediginiz gibi aldı ne alaka anlamadım açıkcası tek başıma gitmiştim seviglimin göz tipinden tutunda yaptıgı yapacagı şeylere kadar söledi çok şasırdım bide fala başlarken tarotta daha iyi oldugunu söledi bende baktırmak istemedim bi ara gtmeyi düşünüyorum açıkcası buarada ben cidan kafeye figen e baktırmak için gitmiştim ama yoktu.

Son düzenleme:
bu arada kızlar sakarya caddesinde metro çıkısının oldugu yerde simit sarayı yanındada erzincan mandıra var onun üst katlarında bi cafe var adını hatırlamıyorum.gecenlerde oraya gittik arkadasımla falda iddalıyız fal bizim işimiz falan filan nese saflıgımıza denk geldi baktırdık 10 tl ye bakıyolar ve 5 dk bile sürmedi şok oldum sarı saçlı bi kadına baktırdım hiç bişide sölemedi paramızda boşa gitti aklınızda bulunsun diye yazdım

Son düzenleme:

figeni severim bende.ama bu sefer dedigi tarih geçti tabi tutar mı bakalım yinede tarihlere takılmamak lazım:)) çigdemin dedikleri çıktı mı peki sana cnm

figeni severim bende.ama bu sefer dedigi tarih geçti tabi tutar mı bakalım yinede tarihlere takılmamak lazım:)) çigdemin dedikleri çıktı mı peki sana cnm

evet canım ya şok oldum aslında şölede bişi var nerde fal baktrsam çogu biliyo enerjiden sanırım ama çigdem sevgilimi tarif etti yapacagım şeyi söledi ve kimsenin bilmedigi düşündügüm bişeyi söledi çok şaşırdım açıkcası iş durumları bildi ve olacakları söledi oldu birde bi tarih verdi bişi olacak dedi bakalım olcakmı onun olacagını pek sanmıyprum ama bekliyorum olursa yazarım canım

şimdi konuyla pek alakası yok ama söylemeden yapamıycam... daha önce bi link vermiştim... forum kurallarına göre üyelik isteyen bağlantıları paylaşmak yasakmış.. link silinmiş.. acemiliğime denk geldi affola az öncede konuyu karıştırırken %100 ücrersiz tarot diye bi reklam vardı tıkladım.. benim verdiğim linkdeki site.. güldüm akşam akşam, demek reklam olunca başka oluyor.. ilginç doğrusu!!

Çiğdem nasıl bir kadın? Tipini tarif eder misin? eğer ona gitmediysem ben de bir ara uğramak istiyorum. Cidan'da 3 - 4 kişiye fal baktırmışlığım var ama Figen dışındakilerin isimlerini hatırlamıyorum. :44:

Bu arada Dilça'daki Serap'a da gitmek istiyorum ama sıra o kadar çok ki ona baktıramadım henüz. Çok giden var bu yüzden iyi bir falcı olabilir diye düşünüyorum. Kahve+Tarot 15e bakıyor.

Ayrıca Bahar diye biri var daha önce de bahsedilmişti sanırım topikte. Konur 2deki bir kafede bakıyor, kıvırcık saçları var sarımtrak. Onun dedikleri çıktı bana. 7,5 liraya baktırmıştım yaza doğru.

bende gittim serapa çok dikkatini vererek bakmıyo ayrıca ve detaylıda söylemiyo yada bana öyle denk geldi sadece tarota 15şe baktı bana..arkadaşımda memnun kaldı bende kaldım sayılırım söyledikleri mantıklı şeylerdi bakalım çıkacak mı gerçi çok uzun vadede söyledi

Arkadaşım baktırmış ona. Daha yeni gitti. Eski sevgilin gelebilir sana ama sen istemeyeceksin. Yurt dışına gideceksin 3 aylığına eğitim için, şubatta biriyle tanışacaksın ve ölümüne o erkekle beraber olacaksın, kaç yaş büyük olacağını, nasıl bir işte çalıştığını, isminde olacak harfleri de söylemiş. Ama başka biri daha var, onunla bu erkek arasında seçim yapmak durumunda kalabilirsin, ailenden uzakta, denizi olan bi yerde yaşayacaksın falan demiş.Detaylı yorumlar gibi geldi bana. Bilmiyorum.

Evim Cafe'de Gülcan Hanım var, kahve artı tarot kartlarından 2-3 soruya 10 liraya bakıyor. Her şeyimi bildi. Hayatıma yeni giren çocuğu, bana olan tavrını, adını,yaşını falan hepsini bildi :)
Tavsiye ediyorum kesinliklee

canım bahar hanımın kafesinin yerini tarif edebilir misiiin?

canım bahar hanımın kafesinin yerini tarif edebilir misiiin?

Konur2deki kafelerden birinde. :s Adını hiç hatırlamıyorum canım. Zaten birkaç tane var orda kafe. Sorsan söylerler hemen Bahar Hanım diye. 7,5 tl fal diye yazıyor girişinde de.

merhaba arkadaslar bugun bahar hanıma fal baktırdım.ayrıca konur 2de degıl karanfılde.konurda dolas dolas ayaklarım sıstı. karanfıldeymıs meger tabı aynı bahardan bahsedıyorsak.kapıda kocaman fal 7.5 tl yazıyor.kıvırcık saclı bı bayan angel lı bısey cafenın adı tam hatırlamıyorum.kadın cok tatlı temız bı yuzu var. neyse gelelım fala tarotla kahve 25 tl mıs.tarot ayrıntılı cıkar sorular sorabılırsın dedı.kabul etmedım kahveye baktırdım..cok kısa baktı bana % 60 bıldı dıyebılırım.ama elle tutulur hıc bısey soylemedı.sende cok buyuk nazar var dedı.hıc bı isın rast gıtmıyor sureklı basın agrıyor kolunu kaldırcak halde degılsın dedı.gercektende aynen dogru.ıste muhabbet bunun uzerıne dondu nazar soyle etkı yapar boyle etkı yapar falan fılan.. ıı de ne yapabılırım dedım.kursun dokturmen lazım dedı.ıı de nerde dedım ben dokuyorum dedı :))) bende daha once hıc dokturmemıstım ıstıyordum. o benı cok ınandırdı ıı gelecegıne.tamam doktureyım dedım.fıyatını sordugumda 50 tl dedı.ındırım ıstedım yapamayız sabıt fıyatlar dedı.neyse kabul ettım. doktu kursunu :))rahatladım.sızınle de paylasmak ıstedım. bılgınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…