Merhaba kızlar ben yazın konur sokakda ezgi cafenin üstünde üst katlarda bir kafede baktırmıştım kahve falı, 20dk falan bakmıştı ama bazı şeyler tutmamıştı bazı şeyler için hala bekliyorum sadece fal bakılan bir kafeydi. Geçmişi çok iyi bilmişti hatta ama çok ileri zamanlarla ilgili konuştuğu için hala bazı şeyler tutarmı tutmaz mı bilmiyorm. Ben o kadına bir fal daha baktırıcaktım o gittiğimde seninle enerjimiz tutmaz çok gelir ikimizinde günü mahvolur bakmıyım gibi bişiler demişti baktıramamıştım.
Yaklaşık 5 sene öncede fal dünyasının karşısındaki kafede su falı baktırmıştım o zamanın parasıyla 50 lira vermiştim ama bütün dedikleri tutmuştu, verdiği isimlerden tarihlere kadar, ama baktırırken ve çıktıktan sonra baya ürkmüştüm.
ismini bileniniz varsa ve hala fal bakıyorsa tekrar ona baktırmak çok isterim.
Bu aralar içimde yine çok sıkıntı var fal baktırmak istiyorum ama yazın gittiğim yere gitmek istemiyorum yakın aralıklarla gelme demişti çünkü.
Sizce çiğdeme mi gidiyim yoksa figene mi?
Birde bu ikisi aynı kafede mi çalışıyor yoksa ben mi yanlış anladım. Birde ücreti ne kadar acaba?
fıgene malesefkı ulasamadım bende sanırım dılca kafeydı ordakı duyguya baktırdım cıgdemle aynı seyler soyledı hep ben bırakcam bı sure fal ıslerını zaten hafta sonu okula donuyorum geri duaya baslıycam allam benı onunla evlendırme nolur dıe ya(( bıde bana sende nazar var kursun doktur ıslerın bu yuzden ters gıdıo falan dedı ınanmakla ınanmamak arasında kaldım duyguyla ılgılı bılgısı olan varsa paylasırsa cok sevınırım bu arada herkese mutlu bayramlar:))
siz yenisiniz heralde sanki reklam kokusu var gibi....:44::44:kızlar hepsini boşverin ben size tek falcı söylerim oda falcı aslı kadının fal mekan diye bir facesi var telefondan bakıyor.ayrıca kadın düşünebiliyormusunuz 8 aydır tr turuna çıkmış şu an kayseeride 15 günlük programı varmış aradım baktırdım direk nokta atışları yaptı.ne anlattıysa hemen hemen hepsine yakını yaşadım.kadın sıradan şeyler söyleyip ağzında aynı şeyleri klasik şeyleri geveleyip durmuyor.çok farklı geldi bana.kesinlikle öneririm bana hak vereceksiniz.haa bu arada kadın 20 kasımdan sonra ankarada programı varmış bunuda duyurayım.
merhaba tryamour, bana da durugörüsü olan bu kızın telefonunu gönderirmisin bir de ismi nedir??
Falcı duygu banada aynısını sölemişti nazar var kurşun dökelim diye bunların derdi insanlara biraz daha para harcattırmak inanma derim bencede en iyisini yaparsınız biraz uzak durmak gerekir falcılardan dua etmek çok daha mantıklı çok çok fal kriziniz tutarsa ozaman fal baktırın derim en azından ben öyle yapıyorum uzun zamandır[/QUOT sen baktırdın duyguya sanırım sana soledıklerı cıktımı?? cunku cıgdemle ıkısı bana bırak gunu tarıhı soledıklerı cumleler bıle aynıydı ya o yuzden baya bı sasırdım evet bende artık ıkı ay kadar ara verıyorum fala hem kendımı hemde maddı durumumu bıraz dınlendırmelıyım:))))
Tryamour Merhaba,
Bana da Gizem'in telefonunu gönderebilir misin?
Bir de sen baktırdın mı?
evet duygu ve çiğdeme uzun zaman önce baktırmıştım ama ne sölediklerini hatırlamıyorum çıksaydı aklımda kalırdıFalcı duygu banada aynısını sölemişti nazar var kurşun dökelim diye bunların derdi insanlara biraz daha para harcattırmak inanma derim bencede en iyisini yaparsınız biraz uzak durmak gerekir falcılardan dua etmek çok daha mantıklı çok çok fal kriziniz tutarsa ozaman fal baktırın derim en azından ben öyle yapıyorum uzun zamandır[/QUOT sen baktırdın duyguya sanırım sana soledıklerı cıktımı?? cunku cıgdemle ıkısı bana bırak gunu tarıhı soledıklerı cumleler bıle aynıydı ya o yuzden baya bı sasırdım evet bende artık ıkı ay kadar ara verıyorum fala hem kendımı hemde maddı durumumu bıraz dınlendırmelıyım:))))
ve kızlarr çigdemin dedigi çıktı bizzat bugun yaşadım çok şaşırdım 5 i demişti ama 3 gün sonra olduve dedigi şeylerin hepsini yasadımm çok ilginç...
geçmişi okudum biraz tarot kartı çektirmiş banada çektirmedi :44:
buaraalar ona tarota gitmeyi düşünüyorum sonuçları yazarım
Sawako merhaba Turuncu cafede fal baktırdığın beyin ismi nedir? Burada paylaşırsan sevinirim.
herkese merhabalar...sitede ve forumda yeniyim...^^ burdan okudum ve merak ettim....acaba bahsi geçen gizeme sonradan tekrar giden var mı??? gerçekten bahsedildiği kadar değiyor mu?
ben evim cafede güneş diye bir bayana baktırmıştım bundan bir kaç ay önce...ben hiç beklemezken okulla ilgili, aşkla ilgili dediği şeyler oldu. şimdi son dediği şeyde olursa, tamamdır diyeceğim. zannedersem en çok müşterisi olan bayanda oymuş orada. ama malesef kadın ayrılmış sanırım ordan bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
en son 3 hafta kadar öncede turuncu cafede baktırdım...açıkçası kahve falına bakan beyin direk isim söylemesi ile biraz ürktüm. geçmişi ve şimdiyi gerçekten bildi. ve iki hafta içinde işle ilgili bir teklif alacaksın dedi gerçekten 2. haftanın sonuna doğru bir teklif aldım ama kabul etmedim. gerçi böyle bir teklifin olacağı belli idi ama asıl kişinin ağzından duymamıştım. bakalım diğer şeyler olacak mı? bu cafeye daha önce giden var mı???[/QUOTE
mustafa demişsin bu falcı için ben gittim..dedikleri banada ilk fallarında çıktı yalnız son falı çıkmadı günü geçti yani..ama şu var ki her falında tutarlıydı hiç farklı bi yol çizmedi bana..inş çıkar bakalım..
Bana da dedikleri çıktığı için karamel kafedeki Leyla ve Bahar'a gitmek istiyorum. Bahar nerdeydi tam olarak bilmiyorum ama bulurum herhalde. Karanfil Sokak'ta sanırım şu sıralar.
babyster sen Nur'a gitmiştin di mi? Hangi kafede bakıyordu o canım? Kafenin yerini de yazarsan sevinirim.
Evim cafedeki güneş hanıma biz bir arkadaşımla iki kişi gitmiştik, acayip sallamıştı, resmen bişeyler uydurabilmek için kıvranmıştı, hiç memnun kalmamıştık...aşk falı dedi sayılar hesapladı harfler hesapladı bişeyler yaptı biz de seyrettik, o yüzden güneş hanımı hiç tavsiye etmiyorum..ben sonra evim cafeye bi kere daha gittim, gülcan diye bir bayana baktırmıştım, neler söylediğini tam hatırlamıyorum ama memnun ayrılmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?