[/QUOTE
mustafa demişsin bu falcı için ben gittim..dedikleri banada ilk fallarında çıktı yalnız son falı çıkmadı günü geçti yani..ama şu var ki her falında tutarlıydı hiç farklı bi yol çizmedi bana..inş çıkar bakalım..
Kızlar ben de bu falcı olaylarına küçük çaplı bir servet bayıldıktan sonra 6-7 aydr hiç baktırmıyorum, sanırım fal krizim tutarsa da uyduruk bi yerde baktırıp 5 TL verip kahvemi içecek, krizimi de geçireceğim:) Ankara'daki hemen hemen tüm falcılara gittim, en çok Sevgi Cafe'deki Nur Hanım'dan memnun kalmıştım, ama onun da bilemediği şeyler çıktı..Bi de şunu farkettim, çok istediğim bir şeye falcılar "Olacak" dediği zaman olmuyor, falcıların söylediğin ve olmasını istemediğim kötü şeyler mutlaka çıkıyor. Bu olay da sürekli başıma geldiği için korktum. O yüzden artık baktırmıyorum:)) Gerçi en son Leyla Hanım'a gidecektim, telefonunu falan da aldım ama sonra hayatımda çok önemli bir karar verme aşamasında olduğum için korktum.Ne bileyim hep başıma geldiği için, şimdi falcı yine "Olacak" diyecek, ben bi sürü umutlancam ve yine olmayacaksa daha fazla üzülürüm diye vazgeçtim:) Artık bunalıma girdiğimde de tatile gideyim, bu kadar falcıya para bayılmayım diyorum:))) O kadar para bayıldıktan sonra kendi adıma gecikmiş bir karar oldu ama son 6-7 ydır hiç bir beklentiye girip kendimi üzmemek rahatlattı, onu paylaşmak istedim:)
Duygu nasıl bi tipti? Gitmiş olabilirim ben. Katina falı da bakıyor, o mu?
katına bakıyormu bılmıorum ama sarısın bıraz kılolu gozunde lens olan bı bayandı... bu arada katına falını kımseye tavsıye etmıorum kac kere baktırdıysam hıc bırı cıkmadı bıde benı kotu etkıledıgını dusunuyorummm
Benim baktırdığım da öyleydi. Dediği her şey uzak gelecek içindi.
Hiç beğenmemiştim ben.
fallara biraz ara vermeye karar verdim hakikaten buradan birinin söylediği gibi sık baktırınca insanı psikolojik olarak çok yoruyor. bugün bütün gün falcıların söylediği şeyleri düşündüm. farklı falcıların verdiği farklı olan tarihlerin ortalamasını alıp olup olmayacağı kesin olmayan olayların tarihlerini tespit etmeye çalıştım. yani uçuşta son nokta. bir kaç ay baktırmayacağım. umarım sabrederim. ^^
canım leyla hanım dedigin dikmende evde bakan mı??eğer oysa bana numarasını yollar mısın ya ben ona 2 yıl önce falan gittim ve her dediği çıkmıştı bana..
Leyla Hanım Ayrancı'daymış. Ben gitmedim, ama giden arkadaşımdan randevu almak için numarasını almıştım. Yalnız benim mesaj hakkım yok( Nasıl göndersem ki? İsminin geçmediği bi mail adresini yazarsan oraya atayım istersen.
aklıma gelmedi o haklısın yaa silemio muyum peki??Sitede mail adresi vermek yasak. Senin özel mesaj atma hakkın var babyster. Mesaj sayın 100ü geçmiş sonuçta. Özelden gönderebilirdin adresini siduriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?