Ankara'daki Falcılar

sağol canım fikir verdiğin için. tutarlı derken örneğin daha önce söylediklerinin devamı niteliğinde gibi miydi??? biraz açar mısın???

bugünde bir arkadaşımla beraber cidan cafedeki figen hanıma gittim. öyle 2-3 cümle söyleyip başından savmadı. ilgilendi. ancak şu var ki dediklerinde mustafa beyle arasında farklılıklarda var benzerliklerde. örneğin işle ilgili bundan sonra olacaklar için çok benzer şeyler söylediler. ancak aşk vs de yine dedikleri aynı şeylerde var farklı şeylerde. ancak bugün figen hanımın bir konuyla ilgili bir tanımı vardı ona çok şaşırdım. bilmiyorum bekleyip göreceğim. ikisinden birininki çıkarsa buraya yazacağım.

not: evim cafedeki güneş hanımdan haberi olan varsa paylaşırsa sevinirim.[/QUOTE]

evet canım paraleldi hep devam niteligindeydi.figenle mustafa bana aynı şeyleri söylediler bu arada..ama şu var işte 2sininde verdigi tarih geçti ama olayı 2side aynı yorumladı bilemiorum çıkar mı tabi fal sonuçta..hıı bide figene 2 kere gittim ben ilk falının tarihleride dahil çkmıştı

Kızlar ben de bu falcı olaylarına küçük çaplı bir servet bayıldıktan sonra 6-7 aydr hiç baktırmıyorum, sanırım fal krizim tutarsa da uyduruk bi yerde baktırıp 5 TL verip kahvemi içecek, krizimi de geçireceğim:) Ankara'daki hemen hemen tüm falcılara gittim, en çok Sevgi Cafe'deki Nur Hanım'dan memnun kalmıştım, ama onun da bilemediği şeyler çıktı..Bi de şunu farkettim, çok istediğim bir şeye falcılar "Olacak" dediği zaman olmuyor, falcıların söylediğin ve olmasını istemediğim kötü şeyler mutlaka çıkıyor. Bu olay da sürekli başıma geldiği için korktum. O yüzden artık baktırmıyorum:)) Gerçi en son Leyla Hanım'a gidecektim, telefonunu falan da aldım ama sonra hayatımda çok önemli bir karar verme aşamasında olduğum için korktum.Ne bileyim hep başıma geldiği için, şimdi falcı yine "Olacak" diyecek, ben bi sürü umutlancam ve yine olmayacaksa daha fazla üzülürüm diye vazgeçtim:) Artık bunalıma girdiğimde de tatile gideyim, bu kadar falcıya para bayılmayım diyorum:))) O kadar para bayıldıktan sonra kendi adıma gecikmiş bir karar oldu ama son 6-7 ydır hiç bir beklentiye girip kendimi üzmemek rahatlattı, onu paylaşmak istedim:)

Ben geçenlerde ilk defa fal baktırmıştım arkadaşımın ısrarı üzerine evim cafede. Sonra bağımlılık yaptı bende ilk fırsatta yine koşa koşa gttim. Bugün yine baktırdım. Kimseyi özellikle istemedim, rastgele birine baktırdım. Öyle sallamakla falan tutması mümkün olmayan şeyler bildi ağzımı kapatamadım. Gelecekle ilgili de merak ettiğim sorulara cevaplar verdi, tutacak mı zaman gösterecek ama geçmişle ve şuan içinde bulunduğum durumla ilgili her şeyi bildi. Etkilendim açıkçası. Adını sordum, bundan sonra gelirsem sana baktırcam dedim. Fatoşmuş adı. Çok da şeker bi kadındı. Tavsiyemdir.. Paylaşmak istedim.

canım leyla hanım dedigin dikmende evde bakan mı??eğer oysa bana numarasını yollar mısın ya ben ona 2 yıl önce falan gittim ve her dediği çıkmıştı bana..

kızlar rıca etsem dılcadakı duyguya gıden arkadaslar bana bılgı verebılırlermı memnun kalıp kalmadıklarını yazarlarsa coook sevınırım gercekten onemlı benım ıcın sımdıden tesekkurler:)))

Duygu nasıl bi tipti? Gitmiş olabilirim ben. Katina falı da bakıyor, o mu?

Duygu nasıl bi tipti? Gitmiş olabilirim ben. Katina falı da bakıyor, o mu?

katına bakıyormu bılmıorum ama sarısın bıraz kılolu gozunde lens olan bı bayandı... bu arada katına falını kımseye tavsıye etmıorum kac kere baktırdıysam hıc bırı cıkmadı bıde benı kotu etkıledıgını dusunuyorummm

bıde aklıma geldı cemen kafede huseyın dıye bırı var eger falınız psıkolojı seansı gıbı olsun ıstıosanız ona gıdebılırsınız fıyatı uygun soledıklerıde cıkıo yanı fena dııll:))

Benim baktırdığım da öyleydi. Dediği her şey uzak gelecek içindi.
Hiç beğenmemiştim ben.

Benim baktırdığım da öyleydi. Dediği her şey uzak gelecek içindi.
Hiç beğenmemiştim ben.

ben ona su falı baktırdım ve ılk defa bırısıne su falı baktırdım kadın kendınden cok cok emın konustu bende merak ettım baya cıkcakmı cıkmıycakmı onu merak edıorum...

fallara biraz ara vermeye karar verdim hakikaten buradan birinin söylediği gibi sık baktırınca insanı psikolojik olarak çok yoruyor. bugün bütün gün falcıların söylediği şeyleri düşündüm. farklı falcıların verdiği farklı olan tarihlerin ortalamasını alıp olup olmayacağı kesin olmayan olayların tarihlerini tespit etmeye çalıştım. yani uçuşta son nokta. bir kaç ay baktırmayacağım. umarım sabrederim. ^^

Son düzenleme:

inşallah canım bari sen başar bunu:) ben beceremiorum krizlerim tutuyo arada kendimi üzüceime üzme süremi biraz daha ertelemek için fala gidiorum tekrar

kızlar bu elfıana dıe bırının oldugu sıte var oaray nasıl uye olebılırım??sayfa almanca ve ben hıc anlamıorum lutfen ardımcı olunnnnn...

canım leyla hanım dedigin dikmende evde bakan mı??eğer oysa bana numarasını yollar mısın ya ben ona 2 yıl önce falan gittim ve her dediği çıkmıştı bana..

Leyla Hanım Ayrancı'daymış. Ben gitmedim, ama giden arkadaşımdan randevu almak için numarasını almıştım. Yalnız benim mesaj hakkım yok( Nasıl göndersem ki? İsminin geçmediği bi mail adresini yazarsan oraya atayım istersen.

sildim galiba oldu:))

Son düzenleme:
Sitede mail adresi vermek yasak. Senin özel mesaj atma hakkın var babyster. Mesaj sayın 100ü geçmiş sonuçta. Özelden gönderebilirdin adresini siduriye.

Mesaj düzenleme paneli var alt kısımda, ordan düzenleyebilirsin, silersin. Eğer 30 dakika dolmadıysa düzeltemiyorsun ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…