Ankara'daki Falcılar

canım hafif kilolu siyah saçlı kıas boylu bi bayan senin aradıgın güneş nasıl tipi? böle saçları düz sayılır hani hafif uzun orta yaşlı

vallahi canım saçları toplu idi ve gözlük takıyor mu??? sanki gözlük takıyor fal bakarken diye hatırlıyorum. hafif kilolu evet. birde daha önce evim cafede idi. oradan ayrılmış tabi ki demiyorlarda nerede olduğunu. bu güneş cafe dediğin simit sofrasının üstündemi??? bir gidip bakmak istiyorum acaba o mu diye???

ben ilk defa gittim.kadının eski müşterileride vardı orda dedi evet kafemi açtım falan die konştu yani ordakilerle öle duydum canım

tamam canım gidip bakayım haftasonu. o kadının çok müşterisi vardı evim cafede...

ve bilgi istemişsin. bana çıktı canım. ve şuan beklediğim şeyde olursa yuh artık diyeceğim. :) çünkü çıkan şeyler nokta atışıydı. ama ben daha önce güneş hanımı bilen haberi olan var mı demiştim ve birisi çok salladı vs dedi. yani çıkmayanda var. son karar senin...

gittikten sonra yazarım o mu değil mi diye...

arkadaşlar ankara kafede fal bakan eylül'den haberi olan var mı? Bir defa gitmiştim bir daha bulamadım

bende arıyorum eylül hanımı en son kendi yerini açmış diye duydum ama araştırmalarım devam ediyor ulaşırsam hemen buraya yazacam kesin... Yerini bulmaya çalışıyorumyalnız yerine aldıkları falcı tam bir fiyaskooooo

evet karanfil sk. 25/16 4.kat güneş cafe

evet canım fal bakarken gözlük takıyo bu arada o olabilir

Bende hala Eylül ablayı arıyorum ama yok yok yok Aynen yerine aldıkları falcı tammm bi fiyasko.. Birde kızlar haberiniz olsun bahçelide iyice arastırmadan fal baktırmayın. Geçen 2 arkadaşım gitmisler, yıldızname, kahve&tarot falı baktırmak için. ikisinede aynı seyleri söyleyip durmuslar :/ Resmen para tuzagı ..

selam arkadaşlar 2 aydır nişanlımdan ayrıyım.ondan öncesinde arada sırada fal baktırmaya giderdim.sırayla bahsedecek olursak universiteye girdiğim ilk yıllarda fal kafede ayfer e baktırırdım başta dediği şeyler gerçkten oldu şimdiyi süper biliyor gelecekle de ilgili mantıklı yorumlar yapıyordu fakat zaman içersinde şimdiyi bile tutturamaz hale geldi bir daha gitmedim.aynı kafede olan evrim: güzel yorumlar yapar ama falı çok kısa sürüyor verilen paraya degmez yani gelecek konusunda bir iki tutturdugu şey oldu tabii.sonra şilan kafede arif beye baktırdım ilk 3 fal harikaydı diyebilirim adam tam nokta atışı yapıyor erkek arkadaşın sana sunları diyecek okulda sunlar olacak şeklinde dediği şeyler oldu fakat gelelim o 3 falndan sonra birşey tahmin edemez oldu.aynı kafede çalışan hafize abla diyince orda duralım kadın tek kelimeyle efsane baktıgı falların hepsi çıktı!!ve öyle basit şeylerde bilmedi mesela yok erkek arkadaşın barışmak isteyecek şu olacak gibi cidden düşününce hadi canım mumkun değil dediğim şeyleri bildi.fakat şilanda çalışmayı bırakmış kendisine ulaşamıyorum.dediği şeyler zaman tutturamasada çıkardı gerçekten.duyan bilen varsa haber verirse sevinirim.birde türkan adında bir kadına baktırdım iki defa ilk falı gerçekten süperdi dediği şeyler verdiği tarihte çıktı 2.falında ise hiç iyi değildi.mihriye baktırdım birde son olarak fakat verilen parayı zerre kadar haketmiyor hiçbirşey bilemedi.bu gunlerde fal krizim tutmuş olup önereceginiz falcıları denemey hazırım

bu türkan nerde fal bakıyo ki biraz detay versene tuannatunay

bu türkan nerde fal bakıyo ki biraz detay versene tuannatunay
merhaba,türkan abla da fal kafede çalışıyor.ilk gittiğimde erkek arkadaşımla daha yüzük takmamıştık aldattıgından şüphe ediyordum eski sevgilisinin ona attığı mesajları görmüştüm.kadın bana onları söyledi kızı tarif etti erkek arkadaşının bir hatası olmamış ona güvenmemen canını sıkıyor ondan içine kapanmış kendisini savunmuyor peşinden koşmuyor demişti.yurt dışına gitme fikri ozaman kafamda yoktu ve gelecek yaz amerikaya gideceksin 3 ay orda kalacaksın erkek arkdaşında bir ayda barışmış olacaksınız öncesinde konuşacaksınız sürekli ama seni mutlu edecek şekilde konuşmalar değil demişti.2.falı çok sıradandı.

teşekkürler canım olmadı ona giderim birde:)) ama ara vermeyi düşünüorum en azından güneş ablanın falının çıkıp çıkmadıgını görünceye kadar..

teşekkürler canım olmadı ona giderim birde:)) ama ara vermeyi düşünüorum en azından güneş ablanın falının çıkıp çıkmadıgını görünceye kadar..

birşey değil :) birde fal kesinlikle frekans işi ona da inanıyorum.hafizeablanın telefon numarasını bulsam hiç bir derdim kalmayacak.senin denediğin güvendiğin tavsiye edebileceğin falcı var mı ?

birşey değil :) birde fal kesinlikle frekans işi ona da inanıyorum.hafizeablanın telefon numarasını bulsam hiç bir derdim kalmayacak.senin denediğin güvendiğin tavsiye edebileceğin falcı var mı ?

bana figen ablanın ilk falı çıktı ama 2.si çıkmadı.sonra çigdem vardı yine orda daha zamanı var ama çok ii bakmıştı begenmiştim.mantıcıda çalışan bi byan var aysu abla onunda falları çıkmıştı.en son güneş ablaya gittim bakalım bekliorum:)) figenle çigdem cidan kafede bu arada sakarya çıkışında.mantıcı da bestekarda

teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.aslında denemeyi hiç istemiyorum ama 3 yıllık ilişki bitince biraz moralim bozuldu

arkadaslar yıldo dye biri varmış çankayada duyanızınz varmı? yıldızname bakıyormuş. baktıran varsa paylaşırmsnız?

nur hanımı gerçekten beğendim tavsiye ederim amaç geleceği öğrenmekten ziyade benim gibi rahatlamaksa nur hanım bu işin ehli diyebilirim arkadaşlar

bugün evim kafede fatih beye baktırdım
hala şoktan çıkabilmiş değilim inanılmazdı
çok uzun vadeli şeyle söylemeyeceğim olacakları teyit etmen için dedi
bazı söyled,kleri 3-4 gün içinde olması gereken
bazıları da birkaç aylık ve yıllak ama yaptığı nokta tespitler .....anlatılmaz
öyle harf falan da sylemiyor direk isim söylüyor
hala titriyorum
fatihe daha önce baktıran var mı

nur hanımı gerçekten beğendim tavsiye ederim amaç geleceği öğrenmekten ziyade benim gibi rahatlamaksa nur hanım bu işin ehli diyebilirim arkadaşlar

ben nur hanıma bayağı oldu baktıralı
baktırdığımda terapi olmuştu ama bir tek söylediği bile çıkmadı
teki bile
buraya yazan arkadaşlara nasıl çıkmış bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…