bugün evim kafede fatih beye baktırdım
hala şoktan çıkabilmiş değilim inanılmazdı
çok uzun vadeli şeyle söylemeyeceğim olacakları teyit etmen için dedi
bazı söyled,kleri 3-4 gün içinde olması gereken
bazıları da birkaç aylık ve yıllak ama yaptığı nokta tespitler .....anlatılmaz
öyle harf falan da sylemiyor direk isim söylüyor
hala titriyorum
fatihe daha önce baktıran var mı
fatih kahve + yarım tarota (yani üç kart çektiriyo) 10 tl ye bakıyor
gerçi ne kahveye ne de kartlara doğru düzgün bakmadı şöyle bir göz attı
islami bilgileri ile bakıyomuş.....dediğine göre
bakalım inş dedikleri çıkar
çünkü beyin okuyanlar falda iyi sonrası yani gelecek olmayabiliyor
bu cafe nerde tam olarak kızlar bende gidiyim bi eğer bişi bilemezse size anlatırım sizde gitmessiniz
O kadın kim canım?merak ettim. ne bakıyormuş?
ben nur hanıma bayağı oldu baktıralı
baktırdığımda terapi olmuştu ama bir tek söylediği bile çıkmadı
teki bile
buraya yazan arkadaşlara nasıl çıkmış bilemiyorum
canım ben sana evim kafenin yerini söyleyeyim ama bakan kişiyi ilk defa duydum. yani merak ettim sırf gitte bize oldu mu olmadı mı haber ver diye söylüyorum. ^^ çünkü ben bu haftasonu başka birine gideceğim. yanlış hatırlamıyorsam yeri karanfil in üstüne doğru dümdüz yukarı çık...altında çantacı var binasının. görürsün.
tamam canım çok sağol 10 milyona kahve tarot iyiymiş bide çıkıyo fallar demiş biri bi gidiyim ben sizede anlatırım
Karamell kafedeki travesti Göksu'ya fal baktırdım. Fiyasko oldu. Berbattı.
Hadi naşşş diyip yolladı beni.
Konuşma tarzı öyle, çok şeker biri ama malesef çok başarısızdı.
Bayağıdır yazmıyordum benim son keşfim de turuncuda ki yasemin daha önce evimde bakıyormuş. 10 a bakıyor. Son 2 aydır 1 kez anca gittim falcıya. Ben de çiğdemi merak ettim bi denerim onu da gerçi bi keresinde figen yokken birine baktırmıştım orta yaşlı esmer bi bayan o ise baktırmam.
kızlarrr ben bugün gittim buldum sonunda güneş hanımı. evet daha önce baktırdığım güneş hanımdı. cafe açmış cidden...gelecek için önceki falında söylediği bazı şeyler vardı. hemen hemen aynı şeyleri yine söyledi. yani falı tutarlıydı. birde şimdi ismini hatırlayamadığım bir fal daha baktı. kahve falının içinde imiş o da. aklınızdan birinin ismini tutmanızı istiyor. falınızdan harfler çıkarıyor benim tuttuğum kişinin ismi ile o harflerin büyük çoğunluğu benzerdi. sonra ismi istiyor. daha sonra size o kişi hakkında şu anki durumu vs bilgi veriyor.tarot baktırmadım. sadece kahve baktırdım. ama zaten paragöz bir kadın değil.
Kızlar nette tarot falı baktırdınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?