Ankara'daki Falcılar

fatih kahve + yarım tarota (yani üç kart çektiriyo) 10 tl ye bakıyor
gerçi ne kahveye ne de kartlara doğru düzgün bakmadı şöyle bir göz attı
islami bilgileri ile bakıyomuş.....dediğine göre
bakalım inş dedikleri çıkar
çünkü beyin okuyanlar falda iyi sonrası yani gelecek olmayabiliyor

Kafenin yeri nerde canım tarif edebilir mısın

bu cafe nerde tam olarak kızlar bende gidiyim bi eğer bişi bilemezse size anlatırım sizde gitmessiniz

bu cafe nerde tam olarak kızlar bende gidiyim bi eğer bişi bilemezse size anlatırım sizde gitmessiniz

canım ben sana evim kafenin yerini söyleyeyim ama bakan kişiyi ilk defa duydum. yani merak ettim sırf gitte bize oldu mu olmadı mı haber ver diye söylüyorum. ^^ çünkü ben bu haftasonu başka birine gideceğim. yanlış hatırlamıyorsam yeri karanfil in üstüne doğru dümdüz yukarı çık...altında çantacı var binasının. görürsün.

O kadın kim canım?merak ettim. ne bakıyormuş?

güneş hanım. önceden evim cafede idi. ama biranda kayboldu ortadan. şimdi güneş cafe diye yeni bir cafe varmış. oradaki güneş hanım benim güneş hanım olabilir. bulmak istiyorum çünkü kadının dedikleri oldu. yani bir tanesi kaldı olmayan yakın zaman için. açık aaderes birkaç sayfa önce var. birisi yazmış.

ben nur hanıma bayağı oldu baktıralı
baktırdığımda terapi olmuştu ama bir tek söylediği bile çıkmadı
teki bile
buraya yazan arkadaşlara nasıl çıkmış bilemiyorum

Aaa hadi yaaa... Burada Nur'dan bahseden herkes dediklerinin çıktığından bahsetmişti.
Bana da verdiği zaman geçti ama hiçbir şey olmadı daha. :s
Kaç falcının dediği oldu ki bunun da olsun zaten. :s

tamam canım çok sağol 10 milyona kahve tarot iyiymiş bide çıkıyo fallar demiş biri bi gidiyim ben sizede anlatırım

tamam canım çok sağol 10 milyona kahve tarot iyiymiş bide çıkıyo fallar demiş biri bi gidiyim ben sizede anlatırım

valla fiyatını bilmiyorum canım. güneş hanımın ayrıldığından emin olduktan sonra gitmedim ben oraya ^^ sen gidince yazarsın ayrıntılı ne kadar, çıkıyor mu vs

Son düzenleme:
Nur Hanıma gittim dün. Değişik bi fal bakışı var. Fincanın içinde kahve telvesini parmaklarıyla bastırıp çevirererk bakıyor. Geleceğe dönük ve şu an ki durum analiziyle ilgili bir çok şey söyledi. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Karamell kafedeki travesti Göksu'ya fal baktırdım. Fiyasko oldu. Berbattı.
Hadi naşşş diyip yolladı beni.
Konuşma tarzı öyle, çok şeker biri ama malesef çok başarısızdı.

boşver olmuş artık. ben yarın güneş hanıma gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. aynı kişi ise yazacağım buradan.

Aslında Sakarya'da dolaşınca kafelere bi göz gezdirdim de, hiç adını bilmediklerimiz var. Burada hiç bahsedilmeyenler... Kıyıda köşede falan... Ben de onlardan birine girmek istiyorum bir gün. Belki iyi bir şey yakalarım.

Bayağıdır yazmıyordum benim son keşfim de turuncuda ki yasemin daha önce evimde bakıyormuş. 10 a bakıyor. Son 2 aydır 1 kez anca gittim falcıya. Ben de çiğdemi merak ettim bi denerim onu da gerçi bi keresinde figen yokken birine baktırmıştım orta yaşlı esmer bi bayan o ise baktırmam.

ya bende figen yokken birine baktırdım dişlekti hafif.nisaymış galiba adı forumdan bi arkadas öyle söyledi ama memnun kalmamıştım.çigdem kısa boylu hafif toplu bi bayan o kadın iiydi bilmişti baya ama dediklerine daha var onunda.bende en son güneşe gittim oda bildi baya aslında ama bakalım çıkar mı önemli olan gelecegi bilmesi oda pek olmuor

kızlarrr ben bugün gittim buldum sonunda güneş hanımı. evet daha önce baktırdığım güneş hanımdı. cafe açmış cidden...gelecek için önceki falında söylediği bazı şeyler vardı. hemen hemen aynı şeyleri yine söyledi. yani falı tutarlıydı. birde şimdi ismini hatırlayamadığım bir fal daha baktı. kahve falının içinde imiş o da. aklınızdan birinin ismini tutmanızı istiyor. falınızdan harfler çıkarıyor benim tuttuğum kişinin ismi ile o harflerin büyük çoğunluğu benzerdi. sonra ismi istiyor. daha sonra size o kişi hakkında şu anki durumu vs bilgi veriyor.tarot baktırmadım. sadece kahve baktırdım. ama zaten paragöz bir kadın değil.

canım banada öyle baktı falı.harfler çıkardı sonra ismini sordu söyledi bi sürü şey işte..ama yanında tarotta baktı ve evet para almadı kave parasını aldı yani.o yüzdende sevmiştim yani paragöz deil die kahvede göremiorum çünkü tarot bakıcam dedi direk başkası olsa tarot bakmam lazım görmüorum extra şu kadar der..ama inş banada çıkar falı.bide bişey sorucam zaman konusunda tutmuş muydu mesela hani 1 hafta içinde 1 ay içinde dedi 1 ay içinde oldu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…