Tekrar tşk ederim babyster fiyatı ne kadar acaba?
15 tl canım.kahve ama yanında tarotta açtı bana tarotlu fazla olabilir bilmiorum
Arkadaşlar Güneş Hanım dan randevu nasıl alabiliriz?
ankaradaki hemen hemen tüm kafeleri gezdim..falcıların %80 nine fal baktırdım.benimki fal merakı değil bir çeşit araştırmaydı..bir çoğu gerçekten iyi sallıyor.fincanın içine bile bakmıyor.loş odalarda fincanın sapını bile göremezken sözde fal bakıyor..ilk işleri burcunu yada doğum tarihini gün ay olarak soruyor..bazılarıda dileğin var nedir diye sorup derdini öğrenince ona göre sayıyor..burç yorumu ve sizin ağzınızdan aldıklarını yuvarlak kelimelerle size sunuyor..hepsine güldüm geçtim..ta ki karanfil 1 deki güneş kafeyi bulana kadar..önce falcıları tuğba,tülin ve yelize baktırdım.hepside şimdiye kadar bakyırdığım tüm falcılardan fazla şey bildiler.bu arada esas güneş kafenin sahibi olan güneş abla denilen kişinin odasından çıkan kişilerin ona nasıl sarıldıklarını gördüm.randevu ile çalışıyormuş bende randevu alıp gittim meraktan.benim sormayı bile akıl edemediğim bir çok şeyi söyleyince şoka girdim..yok böyle birşey..tek diyeceğim denemeyen pişman olur..bu kadın mucize gibi birşey..
ankaradaki hemen hemen tüm kafeleri gezdim..falcıların %80 nine fal baktırdım.benimki fal merakı değil bir çeşit araştırmaydı..bir çoğu gerçekten iyi sallıyor.fincanın içine bile bakmıyor.loş odalarda fincanın sapını bile göremezken sözde fal bakıyor..ilk işleri burcunu yada doğum tarihini gün ay olarak soruyor..bazılarıda dileğin var nedir diye sorup derdini öğrenince ona göre sayıyor..burç yorumu ve sizin ağzınızdan aldıklarını yuvarlak kelimelerle size sunuyor..hepsine güldüm geçtim..ta ki karanfil 1 deki güneş kafeyi bulana kadar..önce falcıları tuğba,tülin ve yelize baktırdım.hepside şimdiye kadar bakyırdığım tüm falcılardan fazla şey bildiler.bu arada esas güneş kafenin sahibi olan güneş abla denilen kişinin odasından çıkan kişilerin ona nasıl sarıldıklarını gördüm.randevu ile çalışıyormuş bende randevu alıp gittim meraktan.benim sormayı bile akıl edemediğim bir çok şeyi söyleyince şoka girdim..yok böyle birşey..tek diyeceğim denemeyen pişman olur..bu kadın mucize gibi birşey..
evet baktırdım gayet tutarlı tahminleri var ve tutuyo. aşk yıldıznamesindede sevgilim konusunda fikir edinmeme bayağı yardımcı oldu. eski sevgilimle alakalıda tüm yaşadıklarımı bildi. yanındaki falcı kadrosuda çok iyi.
arkadaşlar..gördümki ankarada doğru düzgün bir falcı bulamamışsınız..bense 2 yıldır gittiğim ve onlarca kişiyi götürdüğüm falcım güneş ablanın izini 3 aydır kaybetmiştim.eski çalıştığı yerde önce izinli sonrada şehir değiştirdi dediler.inatla onu ardım.ve de buldum.öylesine sosyal paylaşım sitesinde gezerken güneş abla yazdım tak diye karşıma çıktı.eski çalıştığı evim kafenin tam karşısına güneş kafe diye kendine yer açmış..çok mutluyum..mucize gibi bir falcı.ekibide çok iyi ama kendisi randevu ile bakıyor.heleki bir aşk yıldıznamesi diye bir falı varki zaten kendiside aynı fala bakabilecek ikinci kişiye tüm mal varlığımı verecem diye iddia koymuş..müthiş birşey..kişiye hiç birşey sormadan fal bakmak esastır diyor vede gerçekten sadece adını sorup hakkındaki geçmiş vede gelecek hakkında tam isabetli şeyler söylüyor.ona danışmadan ne çok seviniyor nede çok üzülüyorum.dedikleri aynen çıktığı için ona sormadan adım atmıyordum..tekrar bulduğum için çok şanslıyım.karanfil 1.de güneş kafe sahibi olduğu içinde artık kendi özel odasında bakıyor ::gidin bana dua edeceksiniz..
canım güneş kafe diye facede sayfası var..orda telefon numarasıda adreside var.telefon açıp kendinden randevu alabiliyorsun..fan clup bıda var güneş abla diye gir ekliyor.
.........................benim sormayı bile akıl edemediğim bir çok şeyi söyleyince şoka girdim..yok böyle birşey..tek diyeceğim denemeyen pişman olur..bu kadın mucize gibi birşey..
Mucize gormek istiyorsan bana bak ablacim :) Birak fal ayaklarini esas mucize burada simdi icinden diyorsun ki evden ayri baglandim tukkandan ayri baglandim bu adam beni nasil yakaladi ? Iste mucize diyorum ya sok sok sok (Turkce degil klavyem şok yazamıyorum kusura bakmayin lutfen). Isin asli senin orada sana kil olan bir personelin aradi beni Kazen abi nedir bu patrondan cektigimiz hem cok calistiriyor, sigara cay molamiz yok, bakilan fallara fis vermiyor dedi bizde bu ihbari degerlendirdik : )
ne oluyor ya??? kafam karıştı benim. peki siz kimsiniz???
sewgili hanımlar,burayı uzun zamandır takipteyim fazlaca sohbete katılmasam da...ankara da nerdeyse gitmediğim kişi kalmadı.hatta sizlerin öwgüleriyle de yeni isimlere gittim.son olarak güneşe gittim.bana bu sitenin adını söyledi.ben de sanki hiç bilmiyormuş gibi dawrandım.o siteye gir benimle ilgili yazıları oku dedi.gelelim falına.ne bugünü ne gemişi ne yarını bilemedi.lafı geweledi durdu.azcık destek olayım belki birşey bilir ded,m.ı ıh yok yok yok.zaten okey adlı üye bence güneşin ta kendisi.haa bir de fal sonunda sana kurşun dökmek lazım dedi.600 tl.cik.miş:)neyse konum bu değil..sadece güneşi çok öwenlere duyurum olsun yani.gelelim konuma.bundan 3 ay önce turuncu kafedeki mustafa we şilan daki arif beye gittim.ikisi de aslaolamıyacak bir şey için yuwarlak tarih werip olacak dediler.
kasım ayı içinde olacak dediler.sonra 20 gün önce cidan da çiğdeme gittim.aynı mucize için olacak dedi we17 gün sonra dedi.17 ci güne girip saat gece 00.05 te dediği gercekleşti.gözlerime kulaklarıma inanamadım.ertesi gün soluğu cidan da aldım.çiğdem oradan ayrılmış.1-bu kadar falcı içinde mustafa we arif beyin dediği şey oluştu dedikleri tarihte,yani kasım ayında.çiğdem 12 den wurdu olayı we zamanı. 2-sizden rica ediyorum.çiğdemin yerinibilen warsa lütfen yazsın buraya..hepinize sewgiler..
sewgili hanımlar,burayı uzun zamandır takipteyim fazlaca sohbete katılmasam da...ankara da nerdeyse gitmediğim kişi kalmadı.hatta sizlerin öwgüleriyle de yeni isimlere gittim.son olarak güneşe gittim.bana bu sitenin adını söyledi.ben de sanki hiç bilmiyormuş gibi dawrandım.o siteye gir benimle ilgili yazıları oku dedi.gelelim falına.ne bugünü ne gemişi ne yarını bilemedi.lafı geweledi durdu.azcık destek olayım belki birşey bilir ded,m.ı ıh yok yok yok.zaten okey adlı üye bence güneşin ta kendisi.haa bir de fal sonunda sana kurşun dökmek lazım dedi.600 tl.cik.miş:)neyse konum bu değil..sadece güneşi çok öwenlere duyurum olsun yani.gelelim konuma.bundan 3 ay önce turuncu kafedeki mustafa we şilan daki arif beye gittim.ikisi de aslaolamıyacak bir şey için yuwarlak tarih werip olacak dediler.
kasım ayı içinde olacak dediler.sonra 20 gün önce cidan da çiğdeme gittim.aynı mucize için olacak dedi we17 gün sonra dedi.17 ci güne girip saat gece 00.05 te dediği gercekleşti.gözlerime kulaklarıma inanamadım.ertesi gün soluğu cidan da aldım.çiğdem oradan ayrılmış.1-bu kadar falcı içinde mustafa we arif beyin dediği şey oluştu dedikleri tarihte,yani kasım ayında.çiğdem 12 den wurdu olayı we zamanı. 2-sizden rica ediyorum.çiğdemin yerinibilen warsa lütfen yazsın buraya..hepinize sewgiler..
Karamell kafe dost kitabevinden dümdüz çık devam et. Sol tarafta bi binanın üst katında. Ordan devam edip sorsan herkes bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?