Ankara'daki Falcılar

anladım canım buradayken 50ye bakıyordu ama dediğim gibi konyada nerede yaşıyorlar hala bakıyor mu bilmiyorum ancak buradayken bildiğim tanıdıklarının referansıyla bakıyordu her önüne gelene bakmıyordu. ulaşabilirsem öğrenip haberdar ederim...

Fal için 5o tl ücret fazla. Kendilerine ulaşmanıza gerek yok. Ben Ankaraya gidip geldikçe burada arkadaşların metettiği falcılara baktırıyorum. İlginize teşekkürler...

Eylül'lü sormuşsunuz bana şöyle anlatayım arkadaşlar evlendikten sonra eşiyle yer açmış fakat cafe değil ofis açmışlar eylül'de orada referansı sağlam olan ve sürekli müşterilerine bakıyor önceki çalıştıgı yerden daha huzurlu oldugunu fark ettim yalnız sürekli ve referanslı baksada ofise gittiğimde yoğundu ama çok memmun kaldığımı tekrar paylaşmak istedim sizlerle yerini veya telefonunu eylülle sormadan veremem..İşlerim yogun olduğundan ve eylülümü bulduğum için çok sık giremiyorum buraya sizlere geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ama şunu söyleyim sakarya selanikte eylülün ofisiiii size bi tiyo buda

arkadaşlar figen neredeydi bir de leyla ¿ sayfalara bak bak kafam karıştı keşke not alsaymışım

ne yapacağız şimdi sakaryadaki tüm bürolardan tek tek dolaşıp soracağız yani iş buraya kaldı..

yani verdiğiniz tiyodan iğneyle kuyu aramasak da siz sorsanız ve mümkün olan en kısa sürede bize söyleseniz???

arkadaşlar figen neredeydi bir de leyla ¿ sayfalara bak bak kafam karıştı keşke not alsaymışım

canım figen cidan cafede. leyla ise karamel cafede.

bende kızılayda karanfil caddesinde tam circopun karsısında bi falcıya gitmiştim kahve falı 5 tl hemde bayada iyi bakıyorlar tavsiye ederiimm

dün figen ablaya gittim bende tekrar.yine istikrarlıydı ilk 2 falıyla ama 2.falı çıkmamıştı bana.tekrat aynı şeyleri söyledi bakalım bekliyorum çıkıcak mı uzun bi süresi yok olcakların dedi en geç ocakta yaşıcakmışım olayları

Fal için 5o tl ücret fazla. Kendilerine ulaşmanıza gerek yok. Ben Ankaraya gidip geldikçe burada arkadaşların metettiği falcılara baktırıyorum. İlginize teşekkürler...

sormuş bulunmuştum ama konya'da 70 tl'ye bakmaya başlamış siz 50'ye çok derken :) zaten netten tlf ya da adres vermemi kabul etmediler ama siz bence oradan bi araştırın epey popülermiş konya sosyetesinde:)))

sormuş bulunmuştum ama konya'da 70 tl'ye bakmaya başlamış siz 50'ye çok derken :) zaten netten tlf ya da adres vermemi kabul etmediler ama siz bence oradan bi araştırın epey popülermiş konya sosyetesinde:)))

Kimmiş acaba? Hiç duymadığıma göre ben gerçekten Konya sosyetesinden uzak kalmışım. Neyse ben yine Ankara, İstanbul falcı ve medyumlarıyla idare edeyim.

kızlarr şilandki arif bey, evim kafedeki gülcana gidip memnun kalan varrmı?

ben bi kaç hafta önce arif beye gittim.20 tlye iskambil tarot ve kahve bakıyor.samimi biri.falı uzun sürüyor.diğerleri gibi kısa kesmiyor.memnun kaldım ama falın çıkıp çıkmayacağını ilerde söyleyebilirim.kısacası tavsiye edebileceğim falcılardan.gülcanı bilmiyorum

teşekkü ederim cnm..evet arif bey uzun bakıyor..gerçi böyle nokta vuruşu şeyler söylemior..karakterınle ilgili tahlilleri ddoğru..bılmıyorum bakalım..haberleşiriz:)

teşekkü ederim cnm..evet arif bey uzun bakıyor..gerçi böyle nokta vuruşu şeyler söylemior..karakterınle ilgili tahlilleri ddoğru..bılmıyorum bakalım..haberleşiriz:)

geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili söyledikleri çıkıyor.sevgilimin fotoğrafına baktı ve bu çocuk inşaat mühendisi mi diye sordu.bendeki atışları isabetli yani en azından falcıyım diye geçinip şimdiki zamanı bilemeyenlerden değil.neyse sen bi git bana da haber et

adını hatırlayamamıştım ama dedğim yer evim cafeydi baya iyi orası

kızlar güneş kafe tam olarak nerde uzun zamandır gitmek istediiğim bi falcı oraya başlamış birsen hanım ona gidecem bu hafta daha önce baktırmıştım iyiydi tekrar baktırıyım bakalım neler diyecek ama tam olarak bilmiyorum yerini

herkese iyi geceler burayı uzun zamandır misafir olarak takip ediyordum.Ankaradaki falcılar ile ilgili yorumların nerdeyse hepsini okudum ve geçen gün cidan cafe de Figene baktırdık arkadaşımla ve memmun kaldık. Olmasını beklediğim bi konu vardı direk onu söyledi bana 2 gün veya 2 hafta olarak gün verdi..olup olmadığını burdan sizlerle tekrar paylaşıcam...beklemedeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…