Ankara'daki Falcılar

figen aynı zamanda çokta tutarlı değil mi tyamaor ne zaman gitsem hep aynı şeyleri sözler hiç farklı söylemez çokta aralıklarla giderim.benim arkadaşımın yurtdışından geldiğini kocasını istemediği neler neler bilmiş arkadaşımın ağzı açık kalmış

Arkadaşlar, bende Figen hanıma bir defa baktırdım geçmişi ağzım açık dinledim. Gelecekle ilgili dediklerinin bir çoğu çıktı. Mantıcıdaki Aysu hn yanından çok mutlu ayrıldım ama dediklerinin hiç bir tanesi çıkmadı.

figen ablanın ilk falı tam tarihlerine göre çıktı banada.ama ikinci falı çıkmadı. gideli ztn 2 ayı geçmiştir.bi kez daha son kez hatta ona mı gitsem bilemedim bende..ikinci falı çıkmayınca hani buda fos o zaman demiştim ama şimdi yine gidesim var:2:

ben de tavsiye etmem deniz hanımı bana da boğulma tehlikesi geçireceksin dedi çok korktum Allahtan öyle bi şey olmadı.diğer söyledikleri de çıkmadı anlayacağınız 30 tl çöpe gitti...

deniz hanım vardır.....avantiii kızılay... harikadır enerjisiyle gülüşüyle pozitif bir melektir o..

deniz dediğiniz kişi biraz kilolu süslü bakımlı 30lu yaşlarda bir bayan mı? daha önce dilça da calışıyordu.yani bir kaç yıl önce gitmiştim.fala bir saat bakar ama oradan cıkınca aklınızda tek bir somut cümle kalmaz.katina falı su kahwe ws.her fala bakar.bir kac zaman aralığı werir.zaten onlar da gercekleşmez.bir sürü negatif korku da yükler insana.sonra da hocalara aracılık yapar.beraber iş yaptığı yani yem gibi hocalara müşteri gönderip parayı bölüştüğü hocaları da iyi bilirim.

demek herkese negatif şeyler söylüyor.ben de çok inanmamıştım ama insan yine de endişe ediyor boğulacaksın deyince.bi daha da ona gitmedim zaten negatif yükle yüklenince.eğer dediğiniz doğruysa hiç etik değil yaptığı.neyse ben geçen şilan cafede ki arif abiye gittim.cana yakın biri.20 tlye kahve tarot ve iskambil bakıyor.dedikleri çıkacak mı bilmiyorum ama memnun ayrıldım tavsiye edebilirim.

hanımlar daha önce forumda Deniz'i "gidilebilir" diye tanımlamışım. geri adım atmak istedim bu mesajı görünce.

öncelikle Deniz'e gittikten bir sene sonra not aldığım ajandayı buldum.

tamamen alakasız.

yani onun falına göre benim bundan önceki sevgilimle evlenmiş, istanbul'a taşınmış olmam gerekiyor.

yakın arkadaşımın iş bulmuş, bursa'da yaşıyor ve sevgilisinden ayrılmış olması gerekiyor. (ki evlendiler)

ve aynı şekilde beraber gittiğim arkadaşımın annesine de "sende büyü var" deyip hoca ayarlamış.
necatibey caddesindeymiş galiba hoca.

yani hiç şık değil, hiç etik değil, inanç tüccarlığı bu.

canım bu necatibeydeki hocanın adı muzaffer mi?

arifin falı çıkıyor.burada duyduklarıma gittim.hatta burada adı gecmeyen falcılarada gittim.son olarak leyla beni şoka soktu.sıralama yaparsak.....1-leyla, 2-çiğdem, 3 arif üçünün de falı çıkıyor.ama leyla acaip,bugün yine gitmeyi düşünüyorum.ama bu sefer 5 liralık değil de 10 liralık fln baktırcam.

leyla karamel cafede heralde değil mi??

Karamel cafenin yerini tarif eder misiniz? Netten baktım bulamadım.birde Leyla hanım hangi günler çalışıyor randevuyla mı bakıyo?

Karamel cafenin yerini tarif eder misiniz? Netten baktım bulamadım.birde Leyla hanım hangi günler çalışıyor randevuyla mı bakıyo?

karamel kafe karanfil sokakta.güneş kafe ile aynı binada.güneş kafenin alt katı yani.karanfilde ata iskenderi 1-2 bina gecince görürsünüz.randewuya gerek yok.belki biraz sıranızı beklersiniz hepsi bu.bekemeye de değer.

zahmet olmazsa sorarsan sevinirim bi de memnun kalmış mı?

evet söylediklerine göre yüzde doksan muzaffer, cadde üzerinde bir apartmanda, orta kat bir yermiş. odası avukat bürosu gibiymiş.

hocalığı konusunda bir şey diyemiyorlar, çünkü bir şeyler vermiş. kadın yapmış. sonra da adamı aramış, adam da tamam büyü bozuldu, demiş.

yani tamamen palavra da olabilir.

bir de fal bakmış hoca, hiç alakasızmış. mevcut durumu da bilememiş.

Teşekkür ederim önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum.. buradan paylaşacağım.

teşekkür ederim sorduğun için.muzaffer hoca hakkında olumlu çok şey duymuştum bir de sana sormak istedim pek de memnun kalmayanlar da varmış demek ki.

bi arkadaşımın annesi bakıyordu ücretli kahve falına böyle bilindik söylenenlerden çok farklı şeyler söylüyor hatta isim falan bile veriyordu zaten ilk baktıran dumur moddaydı ama konyaya yerleştiler arkadaşımın işi nedeniyle sık da gelmiyorlar ankaraya sanırım...

Donnapem merhaba, ben Konyada yaşıyorum. Bizim burada falcılar parmakla sayılacak kadar az. Ayrıca hepsine dafalarca fal baktırmışımdır. Arkadaşının annesi ne kadara bakıyor? Birde adresi? Nasıl ulaşabiliriz biraz bilgi verirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…