Arkadaşlar, bende Figen hanıma bir defa baktırdım geçmişi ağzım açık dinledim. Gelecekle ilgili dediklerinin bir çoğu çıktı. Mantıcıdaki Aysu hn yanından çok mutlu ayrıldım ama dediklerinin hiç bir tanesi çıkmadı.
ben tavsiye etmiyorum, kendisi çok ciddi bir rahatsızlığım olduğunu kesinlikle doktorlara gitmem ve testler yaptırmam gerektiğini ısrarla ısrarla söylerek dumur etmiştir, negatifliği artık siz tahmin edin, bilginize
deniz hanım vardır.....avantiii kızılay... harikadır enerjisiyle gülüşüyle pozitif bir melektir o..
deniz dediğiniz kişi biraz kilolu süslü bakımlı 30lu yaşlarda bir bayan mı? daha önce dilça da calışıyordu.yani bir kaç yıl önce gitmiştim.fala bir saat bakar ama oradan cıkınca aklınızda tek bir somut cümle kalmaz.katina falı su kahwe ws.her fala bakar.bir kac zaman aralığı werir.zaten onlar da gercekleşmez.bir sürü negatif korku da yükler insana.sonra da hocalara aracılık yapar.beraber iş yaptığı yani yem gibi hocalara müşteri gönderip parayı bölüştüğü hocaları da iyi bilirim.
deniz dediğiniz kişi biraz kilolu süslü bakımlı 30lu yaşlarda bir bayan mı? daha önce dilça da calışıyordu.yani bir kaç yıl önce gitmiştim.fala bir saat bakar ama oradan cıkınca aklınızda tek bir somut cümle kalmaz.katina falı su kahwe ws.her fala bakar.bir kac zaman aralığı werir.zaten onlar da gercekleşmez.bir sürü negatif korku da yükler insana.sonra da hocalara aracılık yapar.beraber iş yaptığı yani yem gibi hocalara müşteri gönderip parayı bölüştüğü hocaları da iyi bilirim.
hanımlar daha önce forumda Deniz'i "gidilebilir" diye tanımlamışım. geri adım atmak istedim bu mesajı görünce.
öncelikle Deniz'e gittikten bir sene sonra not aldığım ajandayı buldum.
tamamen alakasız.
yani onun falına göre benim bundan önceki sevgilimle evlenmiş, istanbul'a taşınmış olmam gerekiyor.
yakın arkadaşımın iş bulmuş, bursa'da yaşıyor ve sevgilisinden ayrılmış olması gerekiyor. (ki evlendiler)
ve aynı şekilde beraber gittiğim arkadaşımın annesine de "sende büyü var" deyip hoca ayarlamış.
necatibey caddesindeymiş galiba hoca.
yani hiç şık değil, hiç etik değil, inanç tüccarlığı bu.
canım bu necatibeydeki hocanın adı muzaffer mi?
demek herkese negatif şeyler söylüyor.ben de çok inanmamıştım ama insan yine de endişe ediyor boğulacaksın deyince.bi daha da ona gitmedim zaten negatif yükle yüklenince.eğer dediğiniz doğruysa hiç etik değil yaptığı.neyse ben geçen şilan cafede ki arif abiye gittim.cana yakın biri.20 tlye kahve tarot ve iskambil bakıyor.dedikleri çıkacak mı bilmiyorum ama memnun ayrıldım tavsiye edebilirim.
arifin falı çıkıyor.burada duyduklarıma gittim.hatta burada adı gecmeyen falcılarada gittim.son olarak leyla beni şoka soktu.sıralama yaparsak.....1-leyla, 2-çiğdem, 3 arif üçünün de falı çıkıyor.ama leyla acaip,bugün yine gitmeyi düşünüyorum.ama bu sefer 5 liralık değil de 10 liralık fln baktırcam.
canım bu necatibeydeki hocanın adı muzaffer mi?
Karamel cafenin yerini tarif eder misiniz? Netten baktım bulamadım.birde Leyla hanım hangi günler çalışıyor randevuyla mı bakıyo?
öğrenmeye çalışayım, arkadaşıma sordum annesine soracak, hatırlamadı da...
zahmet olmazsa sorarsan sevinirim bi de memnun kalmış mı?
karamel kafe karanfil sokakta.güneş kafe ile aynı binada.güneş kafenin alt katı yani.karanfilde ata iskenderi 1-2 bina gecince görürsünüz.randewuya gerek yok.belki biraz sıranızı beklersiniz hepsi bu.bekemeye de değer.
evet söylediklerine göre yüzde doksan muzaffer, cadde üzerinde bir apartmanda, orta kat bir yermiş. odası avukat bürosu gibiymiş.
hocalığı konusunda bir şey diyemiyorlar, çünkü bir şeyler vermiş. kadın yapmış. sonra da adamı aramış, adam da tamam büyü bozuldu, demiş.
yani tamamen palavra da olabilir.
bir de fal bakmış hoca, hiç alakasızmış. mevcut durumu da bilememiş.
bi arkadaşımın annesi bakıyordu ücretli kahve falına böyle bilindik söylenenlerden çok farklı şeyler söylüyor hatta isim falan bile veriyordu zaten ilk baktıran dumur moddaydı ama konyaya yerleştiler arkadaşımın işi nedeniyle sık da gelmiyorlar ankaraya sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?