ben bi kaç hafta önce arif beye gittim.20 tlye iskambil tarot ve kahve bakıyor.samimi biri.falı uzun sürüyor.diğerleri gibi kısa kesmiyor.memnun kaldım ama falın çıkıp çıkmayacağını ilerde söyleyebilirim.kısacası tavsiye edebileceğim falcılardan.gülcanı bilmiyorum
figende leylada aynı şeyi söyledi bana.hatta cidan da bir zamanlar olan çigdem de! ama gel gör ki yine tık yok niyeçıkmıyo benim fallarım pfff:2::2:
ya bu arif dediğiniz kişi esmer mi?teni felan....orta yaşlarda..
Olayımı yaşadım geldim. Figen'e hayretler içinde kaldım. :O
Son falı müthiş tutturdu. :O 1 numaram benim.
Nur'un dediğinin de büyük kısmı oldu ama 2012ye girince anlayacağım devamının gelip gelmeyeceğini.
Leyla olumsuz bir şey demişti, o olmadı çok şükür. Onun da diğer dediklerinin olmasına zaman var.
Bir de dün Angelo'daki Bahar'a gittim tekrar. Aylar öncesinde gittiğimde bilmişti çünkü yaşayacaklarımı.
Her 2 cümlesinden biri kurşun döktürmen lazım. Çok saçmalıyor bu sebeple.
Nazar da nazar diye tutturmuş. Bu kez beğenmedim pek.
Ama yine de Leyla ile ortak söylediği bir şey var, onun için de beklemem lazım.
figeni biz beğenmedik...ezberlemiş ve şiir okur gibi anlatıyor...insanın kafasına dahi girmiyor..şimdiye kadar dediklerinin hiç biri çıkmadı..zaten çoğunlukla geçmişten bahsetti...benide geçmiş ne ilgilendirir bunu anlayamadım....
evet bahar hakkında çok haklısın tutturmuş kurşun da kurşun.her gelene aynısını yapıyor.inanmayın arkadaşlar.sende çok nazar var olacak işlerinde olmaz bilmem ne sürekli aynı şeyleri söylüyor.ben sürekli felak nas okuyorum dedim yok onlar ancak bir gün korurmuş.sen kim oluyorsun da duanın kaç gün koruyacağını söyleyebiliyorsun.para için bu kadar saçmalanmaz.daha önce kurşun döktürdüm dedim yok düzgün dökememişmiş...sakın bu kadına nazar konusunda inanmayın para tuzağı
Figen hn bu hafta bende gittim. Kendisine ikinci kere baktırdım. Yine nokta atışlar yaptı . Birde ailemde üzücü şeyler olacağını söylediki İnşallah olmaz. Kardeşime de baktı. Onun falındada çok başarılıydı. Ama Rukiye hn denildimi orada bir duralım. Rukiye hn önceden baktığı kişileri hatırlıyor. Ne dediğini, isimleri, olayları hepsini hepsini hatırlıyor. Ah birde kısa bakmasa süper ötesi. Ne diyelim Allah herkese herşeyin hayırlısını versin.
bende figenden memnun kalmadığımı daha önceki sayfalarda belirtmiştim.geçmişimi bile bilememişti.söylediği zaman geçti hala geleceğe yönelik dediği şeyler çıkmadı.zaten çıkmasını beklemiyordum.alfabede ki bütün harfleri sayıp bu değilse bu mantıgıyla hareket etti üstüne üstlük benim dediğim çıkar diye direten falcıyı oldum olası sevmem figen 1 nokta bile tutturamadı.vasat ötesi............
Meşrutiyette havin adında bir falcı var. Katina ve su falı bakıyor. Ben kendisini beğendim.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?