Ankara'daki Falcılar

Aktiff randavu alabildin mi ne dediler ne zamana

Merhaba arkadaşlar
Ben Ankara da Asyanın üzerine falcı tanımam 8 yıldır düzenli olarak ona giderim bu güne kadar söylediği herşey çıkdı özellikle 4 ay önce söylediği bir şeyi bugün birebir yaşadım hiç bir zaman yanıltmamışdır beni. kesinlikle tavsiye ederim.
sevgiyle kalın

tam olarak nerde canım?

arkdşlar bi arkadaşım geldi ankaraya ve falcıya gitmek istiyor ama bende daha önce gitmedim biyer bilmiorum bi tavsiye istiorum:) şu mantıcı felan nerde lafı geçmş ama

arkdşlar bi arkadaşım geldi ankaraya ve falcıya gitmek istiyor ama bende daha önce gitmedim biyer bilmiorum bi tavsiye istiorum:) şu mantıcı felan nerde lafı geçmş ama

çiğdem gibisini görmedim.onubi bulsam..sevgi cafe de yazmış bi arkadaş.bu gün araştırıp gidicem eğer oysa

ASYA?? Asya ya 2-3 kez gittim. ama çıkan bişey yok kurşunda döktü eger asya sensen yada onun yakınıysan özel mesaj hakkım dolunca sana özelden mesaj atacağım kim olduğumu ve insanları nasıl kandırdığını anlatacağım site musade ederse buradanda açıklarım. buradaki insanları kandırmanıza izin vermeyeceğim.ANGELA cafe...ASYA...

Hadi ya merak ettim doğrusu onun için mi tek msj atmış acaba

asya ben kefilim asyanın kendiside değilim gidin baktırın beğenmezseniz paranızı ben vereyim o kadar yani harbi güldürmeyin beni ankaradaki tüm falcılara gittim hepsi dolandırıcı üzerinizde büyü var ver şu kadar para ödeyim hahahah Asya bugüne kadar fal harici kimseden beş kuruş almamışdır bedavada çook fal bakmışdır. Senin kendisiyle bence kişisel problemlerin var gibi geldi ama bunu aranda çöz derim ayıp insanları karalama

ben asyanın kendisi falan değilim ismim dilek arkadaşlar bu akşam 6 da kendisinde randevum var :) Ayrıca 8 yıl çok uzun bir zaman hiç yanıltmadı beni daha doğrusu giden insanlarıda hiç yanıltmadı fakat kendisini int ve reelde karalamaya çalışan çok insanlada karşılaşdım o yüzden ben asya diyorum kendisine gitmek isteyenede özelden tel bilgilerini iletirim

neden bu kadar önemli kişilerin asyaya gitmesi talep bile yokken iletişimini veriyorsunuz ve gereksiz yere avukatlık elbette aklımıza kar suyu kaçıran sizsiniz bu koşulda sizin doğru söyleme ihtimalinizi pek göremiyor elbette şüpheleniyoruz Ben bu paylaşımın bazı kişilerin çıkarlarıiçin kullandıklaıkları ticari bir plartfom olmasını istemiyorum burada yer alan birey olarak o kadar

Son düzenleyen: Moderatör:

yakını falan değilim müşterisiyim :) parasıyla gidip fal baktıran müşterisiyim :) Bu arada asya düşmanlığının nedeni nedir çok merak doğrusu birden böyle asya der demez insanlar yok şöyle yok böyle demeye başladılar demekki asya gerçekden işini iyi yapıyor artık bundan bunu çıkartıyorum

kesinlikle avukatlık değil bana iyiliği dokunan insanların karalanmasına hoş gözle bakmıyorum :) Gidip gitmemek insanların seçimi ticari bir platformda değil bu durum parasını bile yazmadım ortada fiyat yok neresi ticari bir platform anlamadım

arkadaşım özelden telefonunu atarım benim adım dilek ben kefilim kendisine 8 senedir benim hayatımı adam gibi yaşamama neden oldu beğenmezsen istediğini diyebilirsin :)

Yok canım hiç bir falcının hayatımı yönlendirmesine izin vermem ben sadece tuttukça hoşuma gider beğenirim falcıyı yoksa sen şunu yap diyince yapmam beni ancak iç sezilerim yönlendirir feriştahı gelse hayatıma müdahale ettirmem benim aklım mantığım yok mu da başkasını dinleyim beni yönlendirsin yok daha neler

Bazen olaylar karşısında mantığımızı kaybettiğimiz dönemler oluyor yanlış şeyler yapıp olayları işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyoruz onun bendeki etkisi bu davranışın yada tutumun yanlış şöyle yapsan herşey yoluna girer olmuşdur tabiki hayatımı o yönlendirmiyor sadece küçük de olsa ışık tutuyor bişileri farklı bir pencereden görmeme neden olmuşdur. işimle ilgili bir sıkıntım vardı bir kaç sene önce bişiler dönüyor ama ne olduğunu bilmiyordum bana işden çıkman gerek dilek dedi yoksa canın çok yancak dedi hiç düşünmeden işimi bırakdım ve haftasına kalmadan inanılmaz şeyler oldu ben bile şaşırdım eğer çıkmasaydım birileri bişileri benim üzerime yıkıp beni ciddi bir sıkıntı içine sokucakdı. bunun gibi nice şeyler yaşadım şahit oldum amacım onu savunmak yada insanların ona gidip fal baktırsınlar gibi reklamını yapmak diil sadece işini gerçekden iyi yapıyor demek

sen kendince haklısın ama ben yine de bir sözle ne işimi ne de eşimi bırakmam Allah hayırlısını versin her şerde bir hayır vardır elbet diyip yoluma devam ederim.. yarın bir gün eşini bırak derse bırakır mıyım yaşarım görürüm...

iyikide işimi bırakmışım yoksa şimdi başkasının çalmış olduğu paraların bedelini ben ödüyor olcakdım ki bu meblalar gerçekden büyük meblalar. eğer eşim beni aldatıyor yada bana zulum ediyor ve ben hala ona boyun eğiyorsam ki böyle kadınlar çok fazla aptal yerine konuyorsam bırakırım :) Seviyorum diyerek çok eşine bağımlı kalıp gerçekleri göremeden acı içinde yaşayan insanlar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…