arkadaşlar nisan şuan hangi cafede çalışıyor lütfen bilgilendirirmisiniz çok ihtiyacım var
evet yaa kaçırmışsın. tamam yazarım zaten çok az kaldı dedği tarihe benim için çooook önemli olumlu gelişmler çıktı bakalım hayırlısı. birde ben eylül ve pınarı merak ediyorum özelden numaralarını istedim dönen olmadı rica ediyorum eylül yada pınar iletişim bilgileri olan bana yazabilirmi Çiğdemden çok bahsedilmiş kasım gibi sevgi kafenin girişinde medyum çiğdem okudum o çiğdemmi bilmiyorum burada methini duyunca gittim ayrılmış pınar diye biri gelmiş dediler burada bahsi geçen pınarmı bilmiyorum ama baktırmamıştım. Mantıcıdan hoşlanmadım değil 35 5 liraya bile değmez beni illaki evlendirecek evli olduğumu bile bilemedi anlayacağınız çok başarısız Nur hanımıda sizlerden duydum beğendim diyebilirim figenle verdiği tarihler uyumlu ama figen direk tarih verdi bakalım bekliyorum haber veririm
Evet mantıcının dedikleri bana da çıkmadı yazık günah o kadar paraya. Dün annemler de gül ablaya gitmiş annemin arkadaşı memnun kalmış ama artık eskisi gibi bakamıyor ben 10 yıl önce çok memnundum son 4 yıldır baktırmıyorum ona. Herkes kendini geliştiriyor o geriliyor. Annemler sen müşteri olsan biz seni böyle bekletsek etrafla meşgul olsak ne yaparsın demişler o da beklemem ki giderim demiş alem kadın.
Evet mantıcının dedikleri bana da çıkmadı yazık günah o kadar paraya. Dün annemler de gül ablaya gitmiş annemin arkadaşı memnun kalmış ama artık eskisi gibi bakamıyor ben 10 yıl önce çok memnundum son 4 yıldır baktırmıyorum ona. Herkes kendini geliştiriyor o geriliyor. Annemler sen müşteri olsan biz seni böyle bekletsek etrafla meşgul olsak ne yaparsın demişler o da beklemem ki giderim demiş alem kadın.
valla ben cumartesi günü bir kaç arkadaşımla gidecem antaresin orda nisana etliği de pek bilmem ama oraya yakınmış buluşup bir aksilik olmazsa gideceğim yani aklımda kalacağına midemde kalsın
Cumartesi bende gideceğim belki orada karşılaşırız.
oluur hem burdaki arkadaşımla da tanışmış olurum birlikten kuwet doğar:) bir elin nesi var iki sesi ...
Akşam arayacağım randevu için bakalım ya cumartesi ya da pazar ama cumartesi daha çok olur gibi bana.
Akşam arayacağım randevu için bakalım ya cumartesi ya da pazar ama cumartesi daha çok olur gibi bana.
sen tek misin bir de nisanın ücreti çok gelirse çiğdem nasılmış acaba bir bilgin var mı sen pınarı pek önermemiştin gül denilen bahçelideki mi bir bilginiz var mı?
etlikte lokman hk ordaymış ama 100 tl diyor nuh diyor peygamber demiyor
tam adresi alabilirmiyim bende etlikteyim lokman hekim derken tam neresi
tam adres bilgisi almadık ama randavu sırasında alacağım adresi aktif adlı kullanıcı da arayacak ona da sorabilirsin lokman hekimin üstüymüş onu biliyorum arayan arkadaşlar tam adres sorsun da biz de aydınlanalım
tam adres bilgisi almadık ama randavu sırasında alacağım adresi aktif adlı kullanıcı da arayacak ona da sorabilirsin lokman hekimin üstüymüş onu biliyorum arayan arkadaşlar tam adres sorsun da biz de aydınlanalım
100 tl derse ben gitmem dur bakalım akşama bi arayım yazarım buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?