Aktiff bana pınarın iletişimini verebilirmisin burç apartmanı sanırım kaçıncı kat randevu almak gerekiyorsa telini özelden atabilirmisin. Anlayan anlayacağını anladı şu asya konusunda kendini yorma sen
neden bu kadar önemli kişilerin asyaya gitmesi talep bile yokken iletişimini veriyorsunuz ve gereksiz yere avukatlık elbette aklımıza kar suyu kaçıran sizsiniz bu koşulda sizin doğru söyleme ihtimalinizi pek göremiyor elbette şüpheleniyoruz Ben bu paylaşımın bazı kişilerin çıkarlarıiçin kullandıklaıkları ticari bir plartfom olmasını istemiyorum burada yer alan birey olarak o kadar
cnm burç apartmanı 2 numara. Ama sürekli orda olmuyor - sadece fal bakacağı günler geliyor. özel mesaj hakkım olsa telini de verirdim:/
bana mesaj gelmemiş cnm?çok teşekkür ederim cnm fırsat bulabilirsem düşünüyorum bakalım bilgileri size iletirim mail adresimi özellden yolladım sana canımcım
çok teşekkür ederim cnm fırsat bulabilirsem düşünüyorum bakalım bilgileri size iletirim mail adresimi özellden yolladım sana canımcım
Pınarın başarı oranı bende % 50. uzun bakar.soru sorabilirsin.
bilgileri verdim cnm - gidersen memnuniyetini burdan paylaş lütfen.çok teşekkür ederim cnm fırsat bulabilirsem düşünüyorum bakalım bilgileri size iletirim mail adresimi özellden yolladım sana canımcım
akttif bravo asya yı tutan hanım gitti galiba hiç mi çıkmıyo dediği
benistediğim randevuyu aldım bakalım ne olacakBen o bayanın reklam yaptığı için tepkiyi fazlaca verdim.
çıkıp çıkmama konusunda 5 tl lik falda da aynı lafları duyabilrsin bence başarısız birisi. üstelik dünya paraya bakıyo medyumum ben diyo.
anlayacağınız çok pahalı başarısız bir falcıyı öven birisine ne cevap verilebilirdi ki?
benistediğim randevuyu aldım bakalım ne olacak
Bizde aldık 3 arkadaş.. gidince paylaşırız. burda.
Bizde aldık 3 arkadaş.. gidince paylaşırız. burda.[/QU
eğer randevuyu nisandan aldıysan ne olur adresi tam olarak banada verirmisin lokman hekim hastanesini biliyorum onun neresinde lütfen acilll
eğer randevuyu nisandan aldıysan ne olur adresi tam olarak banada verirmisin lokman hekim hastanesini biliyorum onun neresinde lütfen acilll
Evet nisandan aldık ama arkadaşım aldı adresi de o almıştır. ben bilmiyorum.özel hakkım olsaydı mesaj atardım.
aktiff lütfen tam adresi yazarmısın rica etsem nisanın tam lokman hekimin neresinde
arkadaşından öğrenme şansın yokmu ben nisanı 2003 ten beri tanıyorum söylediği herşeyi yaşadım şu ana kadar şuan çok önemli bir şey bekliyorum onun için acil gitmem lazım lütfen kusura bakma ısrarım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?