Ankara'daki Falcılar

Aktiff bana pınarın iletişimini verebilirmisin burç apartmanı sanırım kaçıncı kat randevu almak gerekiyorsa telini özelden atabilirmisin. Anlayan anlayacağını anladı şu asya konusunda kendini yorma sen

cnm burç apartmanı 2 numara. ama sürekli orda olmuyor - sadece fal bakacağı günler geliyor. özel mesaj hakkım olsa telini de verirdim:/

nisan'ı bir daha arayamadım bu arada kızlar - finallerim var çok yoğunum. ama önceki sayfalarda arkadaşın biri yazmış - 1 ay öncesine kadar 15tl'ye bakıyorken şimdi 50-100 demesi bana da cidden komik geliyor. yine de sırf içimde kalmasın diye gideceğim:)

özel mesaj hakkım olmadığı için sana geri dönemiyorum. senin varmış - bana mailini gönderirsen yardımcı olabilirim sana. site paylaşım sitesi ancak mail adresimizi sitede paylaştığımız için uyarıldık. açıktan telefon da koyamıyormuşuz. eylül bayındır sakarya'da söğüt dalı diye bir cafedeymiş bu arada. tel yok ama gidip konuşmak lazım.

cnm burç apartmanı 2 numara. Ama sürekli orda olmuyor - sadece fal bakacağı günler geliyor. özel mesaj hakkım olsa telini de verirdim:/

çok teşekkür ederim cnm fırsat bulabilirsem düşünüyorum bakalım bilgileri size iletirim mail adresimi özellden yolladım sana canımcım

akttif bravo asya yı tutan hanım gitti galiba hiç mi çıkmıyo dediği

Ben o bayanın reklam yaptığı için tepkiyi fazlaca verdim.
çıkıp çıkmama konusunda 5 tl lik falda da aynı lafları duyabilrsin bence başarısız birisi. üstelik dünya paraya bakıyo medyumum ben diyo.
anlayacağınız çok pahalı başarısız bir falcıyı öven birisine ne cevap verilebilirdi ki?

benistediğim randevuyu aldım bakalım ne olacak

arkadaşından öğrenme şansın yokmu ben nisanı 2003 ten beri tanıyorum söylediği herşeyi yaşadım şu ana kadar şuan çok önemli bir şey bekliyorum onun için acil gitmem lazım lütfen kusura bakma ısrarım için

slm ben yaklaşık 5 yıl kadar önce nisana gitmiştim memnun kalmadım ama beni götüren arkadaşım çoook memnun kaldı.yıllarca da yılda bir iki kez gitti.arkadaşıma sordum iletişim bilgisi var mı diye.yokmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…