Ankara'daki Falcılar

aslında 5 yıl önce söylediklerini yazmıştım bir yere bi bakıyım belki bulabilirim.

[lokman hekimin üstündeki bir cafe imiş yeri .cumaya kadar tam adres için yeniden arıycam o zaman bilgi veririm . belki o zamana kadar da başkası yardım eder.

Son düzenleme:
ben aramıştım 100tl ye bakıyormuş yazık okadar paraya bir fal için değmez kızlar boşverin derimmmm

Çiğdem bana yol göstermişti ama hiç net konuşmadı.
Ona çok para vermeye asla değmez bence.

Çiğdem bana yol göstermişti ama hiç net konuşmadı.
Ona çok para vermeye asla değmez bence.

çiğdem in şu çalıştığı yeri biliyorsan ltfen yazar mısınız ?zaten çiğdem 10 tl alıyordu.onun falı anlatırken söylem tarzı iddialı değil o sebeple net bir şey anlaşılmıyor.ama dedikleri gününde saatinde birebir yaşanıyor.1 kasımdan bugüne ne dediyse çıktı we hala dewam ediyor.ki bunlar öyle uç noktada yaşanacak olaylar ki...kadın anlatırken dalga gecip yüzüne gülmüştüm hı hı tabi tabi diyerek...

çiğdem 10 tl mi uygunmuş fal krizi tuttuğu zamanlarda baktırılabilir.

bana çiğdemin dedikleride çıkmadı ztn bana kimsenin dediği çıkmıor ki ya

Forum iyice dağınık oldu şu falcı isimlerden bahsedenler hiç değilse kafe adı ve ücretini yazsınlar parantez içinde de faydası olsun. En azından internetten buluruz adresi. Bilenler için söylüyorum tabi. Bugün fala gidicem sayfalarca kimse yok. Ya şu evimde bi kaç kişi tutturmuş 7,5 tu ucuzdu da en son. Ama benim baktırdıklarım duruyor mu bilmem. Bilen giden duyan var mı?

nehir cafede desireye arkadaşlar gitmiş hepsine kocan seni aldatıyo demiş kimisine annen baban ayrı demiş öksüz büyümüşün demiş oysaki yok öyle birşey gizem de benzer şeyler söylemiş nehir cafe iptal yani üstelik 20 tl

figen ya da meryeme git derim ben figen 15+1 tl çidanda. meryemde rana da 20 tl ama yok pahalı dersen metronun sakarya çıkışından sağa doğru kafanı çevir 5 tl diyen falcılar var ama gırgır cafeye gitme orası kötü orda biyer daha vardı 5 tl yazan 20 ye detaylı bakıyor iyi bakıyor ama adı aklımda değil çidanın altındaydı büyük ihtimal

Komikmiş ya hem bilmiyorsun hem detay veriyorsun bari genel şeyler deseymiş. Figene zaten gidiyorum. Diğerine gitmedim meryem hangi kafede?

Komikmiş ya hem bilmiyorsun hem detay veriyorsun bari genel şeyler deseymiş. Figene zaten gidiyorum. Diğerine gitmedim meryem hangi kafede?

rana bistroda dikmen dolmuşlarının kalktığı yer koray ile loya mağzalarını üstkatı görürsün ben meryemi sevdim doğrusu çıkar mı zamanı var.

bende gitmeyi düşünyrm arkadaşlar nisanın bilgilerini banada mesaj atarmısınz... bu arada ünlü tarotcu zodyak ı tavsıye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…