bende gitmeyi düşünyrm arkadaşlar nisanın bilgilerini banada mesaj atarmısınz... bu arada ünlü tarotcu zodyak ı tavsıye ederim
shanius bugün lokman hekimin ordan geçtim yanında sadece bir cafe var hemen yanında nisan oradamı bilgin varmı
Nisan a pazar gideceğim özel msj hakkım yok olanlar varsa onlardan iste illaki birinde vardır.
Ben bugün zeynepe baktırdım, arkadaşlar da gülcana baktırdı. 7,5 liraya göre çok iyi bakıyor. 100 leri 50 leri duyunca hele. Sadece kahve diyorsunuz ama o hem tarot hem kahve bakıyor tongaya düşmeyin çünki soruyor yani tarotta olsun demenize pek gerek yok bence.
Ben bugün zeynepe baktırdım, arkadaşlar da gülcana baktırdı. 7,5 liraya göre çok iyi bakıyor. 100 leri 50 leri duyunca hele. Sadece kahve diyorsunuz ama o hem tarot hem kahve bakıyor tongaya düşmeyin çünki soruyor yani tarotta olsun demenize pek gerek yok bence.
beni bu zamana kadar en çok dumura uğratan falcıdır ebru alev. hayatımda olanı biteni sayması inanılmaz - öyle detaylar verdi ki tüylerim diken diken oldu kimse bilmiyor çünkü. ama ileriye yönelik dediklerinin tuttuğundan çok emin değilim - gerçi bana dediklerinin daha zamanı var, bakalım. yine de şimdiki durumu merak ediyorsan, ya da haber alamadıklarınla ilgili olan biteni öğrenmek istiyorsan gidilebilinir.ooff yaa aslında rukiye iyi ama artık çok çok kısa bakıyor. insanın oturduğu ile kalktığı bir oluyor ..yoksa söyledikleri tutarlı aslında..bu arada şu ermeni ebru dediklerine baktıran var mı son zamanlarda ? yeni yeri nerede acaba? ne kadar bakar?
Nisan a pazar gideceğim özel msj hakkım yok olanlar varsa onlardan iste illaki birinde vardır.
sahinus Nisan'a beraber gidelim mi??
Evim cafede değil mi burası? Ben de 2 gün önce Gülcana baktırdım ilk defa. Ben Fatoş diye birine baktırıyordum hep, çünkü etkilendim açıkçası, memnundum. Ama herkes şikayet etmiş hepimize aynı şeyleri söylüyor diye. Göndermişler.Gülcana baktıran arkadaşın memnun kalmış mı? Ben çok hoşlanmadım açıkçası, çok karışık anlattı sürekli şu burçtan biri var şu kadar zamana kadar şöyle olacak diye baktı. Ama çok güzel, hatta hayalini bile kuramayacağım kadar güzel bir şey söyledi. Çıkıyor mu acaba söyledikleri, merak ettim. :) Var mı başka baktıran Gülcana?
kredi kartı çok emin olmamakla beraber sanırım geçerli değil nisana gideceğimiz kişilerin sayısı belirli söylüyorsun sonra artırmak için geri arıyorsun sen kesin eminsen sorabilirim ama büyük ihtimal o saatleri doldurmuştur randavu vermeyebilir sana istersen gerekli bilgileri verim ve arayıp konuşabilirsin
kredi kartı çok emin olmamakla beraber sanırım geçerli değil nisana gideceğimiz kişilerin sayısı belirli söylüyorsun sonra artırmak için geri arıyorsun sen kesin eminsen sorabilirim ama büyük ihtimal o saatleri doldurmuştur randavu vermeyebilir sana istersen gerekli bilgileri verim ve arayıp konuşabilirsin
nisan ablanın telefonunu almam mümkünmü acaba? Tşk ederim.
ben söyliyeyim.werdikleri paraya acıyacklar.tabi gecmşi öğrenmek için para werenler ışında...esen nisan nehir cafede 13 l,raya müşteri bulamıyordu.100 tl hayırdır?Formda bir Nisan furyasıdır gidiyor....
bakalım yarına neler diyecek paylaşırım buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?