Ankara'daki Falcılar

neyseki mart yakın bir tarih....ya kasım aralık deseydi? en azından çiğdemin yakın tarihle başarısını test etmiş olacağız.

Aslında şöyle bişeyde var atmasyon falcılar yakın tarih vermekten kaçınır bunun ki 3-4 haftalık bir tarih hadi bakalım hayırlısı

oo herkes burdaymış:) akttif, çiğdem ile ilgili ilk tespitin benimkilerle aynı. hatta sende an ve geçmiş için nokta atışları var diyorsun, benim ilk falımda şu anki durumumla ilgili kafası karışmıştı - ama çok mütevazı kadın, sırf bu yüzden defalarca açmıştı tarotu. hatta arkadaşlarım söylenmişti ne kadar uzun baktı sana diye. öyle kafası karışınca ben de ciddiye almamıştım ilk verdiği tarihleri ama tutmuştu. sonra da zaten ara ara hep baktırır oldum. benimle frekansı uyuştu sanırım. ama forumda illa ki beğenmeyenler ya da tutmayanlar çıkacaktı biliyorum. zaten bir falcının herkese tutturması imkansız diye düşünüyorum. enerji meselesi, kartların cevap verip vermemesi filan var. yine de çıkan çok olur umarım.

siz tarot baktırdınız sanırım. Banada yakın tarihler verdi çiğdem. Tutarsa tarota gitmeyi düşünüyorum birde.

bugün hepimiz cidandaymışız keşke haberleşip gitseydik muhabbet eder sıkılmazdık.yani ben çok sıkıldım da.anlaşılan bi ben memnun kalmamışım çiğdemden

Bende cok bekledim haberleselim bidahakine bu arada kizlar sanirim en yakin tarihi bana verdi cigdem haftaya=]yazdin bi koseye hepsini unutmayim diye :) bugun haftaya olacak olayla ilgii olumlu bisi yasadim olacak dediler haftaya bekliyorum olursa ilk size yazicam :)

Bana da 1-7 mart arası dedi ilk tarihe, ama daha birsürü tarih var allahtan not ettim yoksa unutur insan

Bu arada mart demiş cidden herkese cigdem banada mart sonu geçmişle ilgili bir yuzleşmen var dedi. Anlaşılan mart ayında hepimiz bi yüzleşicez

Slm sahinus paylaşımların için öncelikle tşk ederim gittiğin falcıların çoğuna ben de gittim ama gelecekle ilgili memnun kaldığım bir kişi dahi söylenemez o nedenle seni etkileyen falcının adını gerekirse özelden paylaşırsan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

çiğdemin hepimize üç aşağı beş yukarı aynı tarihi vermesi inancımı azaltıyor umarım ben yanılıyorumdur

sahinus iyi düşün iyi olsun..bana bir sürü tarih verdi en yakını yazdım test etmemiz acısından..hem zaten alıştık piyasadaki falcıların nasıl olduklarını biliyoruz. zamanla yorumlamak en dogrusu oluyor.

keşke çıksa dedikleri bana iyi şeyler dedi ama. Ya bu falcıları tüketici hakları şeysine veremiyoz mu çıkmazsa onlar da vergi veriyor sonuçta :))

Allallaa herkese Mart demiş bir bana demedi her halde - 6lı vakit diye tutturdu, "6 hafta veya 6 ay ama kesinlikle 6 gün değil" dedi. gerçi çok da iç açıcı şeyler söylemedi bu sefer - tutmasa da olur:)

Bana da 1-7 mart arası dedi ilk tarihe, ama daha birsürü tarih var allahtan not ettim yoksa unutur insan

bende neddediyse yazdım:) bana en yakın tarih buhafta digerleri nisan ve mayısta olası bişey degil aslında mayıstaki çokta büyük bişi bakalım bekleyip göricez :)

bende şasırdım hepimize mart demiş=)hepimiz martta arıncaz bütün olumsuzluklardan sanırım:)

bana bir çok tarih vermedi mart ve 11 li bişey dedi hayırdır inşallah hepimiz aynı burçta mıyız neyiz?

bana bir çok tarih vermedi mart ve 11 li bişey dedi hayırdır inşallah hepimiz aynı burçta mıyız neyiz?

bana full tarih verdi.şimdi bakıyorum 2 ay sonrası bile var :) çok ilginç ama herkese mart demesi ama yakın tarihler sonucta uzak bi tarih deseydi napardık:)

bana full tarih verdi.şimdi bakıyorum 2 ay sonrası bile var :) çok ilginç ama herkese mart demesi ama yakın tarihler sonucta uzak bi tarih deseydi napardık:)

ooo bana 2013 tarihi bile verdi bu sene hemen her aya bişey dedi... sıraladım hepsini notumu full tarih üzerine aldım.tabi o zamana kadra bir başka falcı bulup atlamazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…