Ankara'daki Falcılar

Bugun Cigdem'e gitmeye niyetlenmisken izin aldıgını ogrendim, eh gitmisken bari fal baktırmadan dönmeyim dedim Karamel cafede Göksu'ya baktırdım, gecmisle simdiyi guzel bildi, burclardan gidildigi yazılmıs ama burc yorumuna hic girmedi, gelecekle ilgili dedikleri cıkarmı bilmem ama isabetli seyler soyledi, umarım cıkar :44:

ooo bana 2013 tarihi bile verdi bu sene hemen her aya bişey dedi... sıraladım hepsini notumu full tarih üzerine aldım.tabi o zamana kadra bir başka falcı bulup atlamazsak

Yok bna uzak tarih vermedi:)2li bi zaman verdi sevindirici hbr biraz once bi haber aldim havalardayim hala=)

eveet denediğim 2 falcının daha izlenimlerini paylaşmak istiyorum:

taynat - yıldız: boş bir falcı, kahve tarot 20ye bakıyor ama atıyor bence, tek tük tutturduğu şeyler var da onları şansına bence:) cep telefonunu tutuşturdu elime zaten, taynatta çok durmaz diye düşünüyorum. zaten taynat cafeyi de çok beğenmedim - hani amaç fal bakmaktan çok ticaret.

rana bistro - meryem: bunu bana sahinus önermişti. kadını çok beğendim cidden, boş bir falcı değil - çatır çatır söyledi her şeyi, ağzımı bile açmadım. araba kazama, kazadaki sevgilimin rolüne kadar bir sürü şey bildi. bir de gördüğünü söylüyor, hani olumsuzu da söylemekten kaçınmıyor. kahve-tarot 30a bakıyor. cafeye gidince kahve 20 diyorlar ama kadın "ben tarot açmazsam olmaz, kimseye sırf kahve bakmam" diyor. gerçi 20yi veren 10 daha verip tarot da baktırsın bence, başarılı çünkü. verdiği tarihler var - bakalım çıkacak mı.

Bugün bizim verzo çalışmış maşallah senin bu sayfadaki rolün tse gibi meryemi beğenmene memmun oldum çünkü bana verdiği tarihlere var. Kimse önermeyince hatta sen tanımayınca ben acaba yanılıyor muyum dedim :))) mutlu oldum boş değil demene doğrusu

ahaha sorma sahinus - hani yemek gurmeleri olur ya, ben de fal gurmesi oldum çıktım. ama meryemi şimdilik tuttum, geçmiş ve an analizleri inanılmaz en azından - geleceğe yönelik yaşayıp göreceğiz, iyi dedikleri çıkar inşallah:)

Meryemin bana hem yarım saat bakması hem de hikaye anlatmadan tek firesiz geçmişi bilmesi şaşırtmıştı kişi tipleri cuk oturmuştu. Ama çıkana kadar bir daha gitmem sonuçta pahalı sayılır bana göre ama mayısı bekle ekimi bekle demişti çıkarsa eğer 20- 30 feda olsun ama kesin geleceği biliyor diye bir referansım olmadığından çok iyidir diyemiyeceğim meryemin

Son düzenleme:

aynen öyle - ben de dediklerini yaşarsam gitmeyi düşünüyorum. zaten öyle anlık bakan bir falcı değil, hani 3günde 5 günde sevgilin arayacak gibi bir tarzı yok. önündeki süreçleri uzun vadeli söylüyor. ama şu anki durumla alakalı çok başarılı nokta atışları var. bakalım ilerisi çıkacak mı. olursa yazarım zaten.

keşke çıksa dedikleri bana iyi şeyler dedi ama. Ya bu falcıları tüketici hakları şeysine veremiyoz mu çıkmazsa onlar da vergi veriyor sonuçta :))
ayy buna çook güldüm.bu falcının hakim bey bana dediği çıktı bununkinin yarısı doğru çıktı şu hepten salladı hakem heyeti huzurunda tekrarını istiyoruz biz sonra gelecekte olacaklara göre dava hakkımız saklı kalacak falan :))))

çiğdeme burda okuduklarım sonucu ben de gittim ama geç bir vakitti ve çok yorgundu...o yüzden çıkar mı bilmem ama verdiği tarihler yakın gelişmeleri bildiririm.yüzüğümü saklamadım ama sorduğu anda sağ elim diğer elimin altındaydı (bunun farkında bile değildim)bekar mısın dedi bu soru çok garip geldi.üstelik çok genç de değilim.acaba yaşı otuzdan büyük olan biri gelince bu anca bekar olduğu için geliyo falan diye mi düşünüyo ki falcılar.

Son düzenleme:
gözün aydın diyelim:)peki bu çiğdem in söylediği bir gelişme miydi we zaman tuttu mu?

benim bi iş degişikligim var.şartları çok daha güzel biyere geçmeye çalısıyorum. Şuan bekleme aşamasındayım ama bence oluru yok gibi çigdem bildi böyle bi durumum oldugunu hatta caddeyi ve ne üzerine çalısacamı s0öledi 2 güne kadarda olumlu haber alacaksn dedi bgnde aradılar beni:) işim olmus.ama hala inanamıyorum benim için çok iyi biyer

hah bi de meryem çıktı başımıza gitmezsem çatlarım

hah bi de meryem çıktı başımıza gitmezsem çatlarım

Çıkmadan övsek mi yersek mi vebal altında kalıyo insan meryeme ben 20 tl vermiştim sırf kahve bakacaktı ama sorunun derinliğini anlayınca kendiliğinden tarotta bakmıştı sonuçta elektrik işi bu hatta bana kendi elleriyle dualar yazdı verdi ama googledan araştır kimseye güvenme bu tarz şeyleri dedi araştırdım bakara suresiydi gerçekten zaralı değil yani

Ahaha verzogen beni ve sahinus uda yabana atma bizde arkandan geliyoruz...

Amaaaa asıl bir KATİNA bakan birini buldumki sorma!! ondan haber bekliyorum randevu alamadım...

:) acaba bu katinaya bakan kim ? yoksa kelin kendi ilac olsa başına sürerdi diyebileceğimiz biri mi ? katinan elinde tarotu bakamaz ahh bakamaz.
neyse şaka bir yana rana bistro evet dikmen dolmuşlarının kalktığı koray ve loya mağazalarının üstü tarot +kahve 30 tl ama şöyle bir şey var en basidi benim parkta gördüğüm yaşlı amcayı bile tarif etti onu görmek sana iyi geliyor ama iç organlarında problemi olan biri fazla uzaklaşamıyor oralardan demişti ewet adam böbrek hastasıydı ve hergün evinde dialize girmek zorunda olduğu için fazla uzaklaşamıyordu. yani merhaba dediğim adamı bile tarif etmişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…