ooo bana 2013 tarihi bile verdi bu sene hemen her aya bişey dedi... sıraladım hepsini notumu full tarih üzerine aldım.tabi o zamana kadra bir başka falcı bulup atlamazsak
Yok bna uzak tarih vermedi:)2li bi zaman verdi sevindirici hbr biraz once bi haber aldim havalardayim hala=)
eveet denediğim 2 falcının daha izlenimlerini paylaşmak istiyorum:
taynat - yıldız: boş bir falcı, kahve tarot 20ye bakıyor ama atıyor bence, tek tük tutturduğu şeyler var da onları şansına bence:) cep telefonunu tutuşturdu elime zaten, taynatta çok durmaz diye düşünüyorum. zaten taynat cafeyi de çok beğenmedim - hani amaç fal bakmaktan çok ticaret.
rana bistro - meryem: bunu bana sahinus önermişti. kadını çok beğendim cidden, boş bir falcı değil - çatır çatır söyledi her şeyi, ağzımı bile açmadım. araba kazama, kazadaki sevgilimin rolüne kadar bir sürü şey bildi. bir de gördüğünü söylüyor, hani olumsuzu da söylemekten kaçınmıyor. kahve-tarot 30a bakıyor. cafeye gidince kahve 20 diyorlar ama kadın "ben tarot açmazsam olmaz, kimseye sırf kahve bakmam" diyor. gerçi 20yi veren 10 daha verip tarot da baktırsın bence, başarılı çünkü. verdiği tarihler var - bakalım çıkacak mı.
ahaha sorma sahinus - hani yemek gurmeleri olur ya, ben de fal gurmesi oldum çıktım. ama meryemi şimdilik tuttum, geçmiş ve an analizleri inanılmaz en azından - geleceğe yönelik yaşayıp göreceğiz, iyi dedikleri çıkar inşallah:)
Meryemin hem uzun bakması hem de hikaye anlatmaması hoşuma gitmişti yarım saat boyunca tüm herşeyi anlatmıştı. Ama dedikleri çıkana kadar gitmiycem ona sonuçta yine de pahalı ama dedikleri çıkarsa 20-30 feda olsun
ayy buna çook güldüm.bu falcının hakim bey bana dediği çıktı bununkinin yarısı doğru çıktı şu hepten salladı hakem heyeti huzurunda tekrarını istiyoruz biz sonra gelecekte olacaklara göre dava hakkımız saklı kalacak falan :))))keşke çıksa dedikleri bana iyi şeyler dedi ama. Ya bu falcıları tüketici hakları şeysine veremiyoz mu çıkmazsa onlar da vergi veriyor sonuçta :))
gözün aydın diyelim:)peki bu çiğdem in söylediği bir gelişme miydi we zaman tuttu mu?Yok bna uzak tarih vermedi:)2li bi zaman verdi sevindirici hbr biraz once bi haber aldim havalardayim hala=)
gözün aydın diyelim:)peki bu çiğdem in söylediği bir gelişme miydi we zaman tuttu mu?
aynen öyle - ben de dediklerini yaşarsam gitmeyi düşünüyorum. zaten öyle anlık bakan bir falcı değil, hani 3günde 5 günde sevgilin arayacak gibi bir tarzı yok. önündeki süreçleri uzun vadeli söylüyor. ama şu anki durumla alakalı çok başarılı nokta atışları var. bakalım ilerisi çıkacak mı. olursa yazarım zaten.
hah bi de meryem çıktı başımızagitmezsem çatlarım
rana bistro nerede?
ahaha sorma sahinus - hani yemek gurmeleri olur ya, ben de fal gurmesi oldum çıktım. ama meryemi şimdilik tuttum, geçmiş ve an analizleri inanılmaz en azından - geleceğe yönelik yaşayıp göreceğiz, iyi dedikleri çıkar inşallah:)
Sayfa 428 de gerekli bilgiyi verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?