Ankara'daki Falcılar

keske gidebilecek durumda olsam. çok uzaklardayım telden bakıyorlarmı acaba onu merak ediyorum

keske gidebilecek durumda olsam. çok uzaklardayım telden bakıyorlarmı acaba onu merak ediyorum

Telefondan bakan gizem mi gamze mi öyle biri vardı iyi diyorlardı son 15 günü okursan iletişim bilgileri vardı onun memmunlardı baktıranlar

msnden bakan gamze hanm var onu duymuştum baktrdım ama çok memnun klmadım maalesef.çiğdem ve leyladan hep olumlu bahsedilmiş cok merak ettim keske bakıyo olsalar

Çiğdemi bende merak ettim en kısa zamanda giderim gibi.Aslında bulunduğu kafe burnumun dibinde ama ayaklarım bir türlü ona gitmedi gidersem görüşlerimi paylaşırım herkesle :)

Son düzenleme:
çiğdeme gitmekte kararsızım figenide çok övdüler burdakiler ama sonuç ne : 5 dk lık bir fal hepsi atmasyon üstelik 1 tl yıldız parası üstelik cafedeki sigara dumanı ve değişik saçma tipler

arkadaşlar ben fal olayına 3 ay önce başladım,resmen bunalıma girmiştim çıkar yol çare ararken falla avunuyum bari diye.
1 aydırda sizleri takip ediyorum.
2 ayda kızılayda gezmediğim falcı kalmadı sanırım. bir çok ismi burdan okuyup gittim. çoğunu tesadüfen keşfettim.
bir süre sonra alışkanlık yapıyo bu olay yanlız onu anladım.
ömer,Nuray,Leyla, mustafa, yasemin,inci,tuğba,meryem,hayal cafede gülçin sanırım adı,cadı kazanı, güneş cafe güneş,internette gamze hanım,
daha laf olsun diye bir ton insana baktırdım.
bunların içinde somut olarak dedikleri çıkan Yasemin,Leyla,Gamze,Nuray hanım Hepsi pararelel şeyler söylemişti zaten.
Artı Sinirlerimi alt üst eden falcılarda oldu, onun için her önüme gelene baktırmaya korkuyorum artık zaten.
Bu konudada ya Yasemin,ya Leyla,yada Nuraya pskolojimi düzeltmek için artı gidiyorum.
Serhatı okuyup gittim gecen hafta ayrılmış baktıramadım.Çiğdeme, Eylüle,Nurada gidemedim daha.

serhat asmaaltında değil aynı sokakta dört bina yanında balkon cafede kendi yeriymiş galiba

Rana bistroya megersem gitmişim ben hatta not bile almısım ekim ayında tabiki o ara haftada 3 yere gittiğim için hatırlamıyorum simdi notlara bakarak dedikleri çıktımı çıkmadımı diye dusundumde zaten 20 kasım-20 aralık 20 ocal-20 subat 20 mart-20 nisan seklinde zaman dilimleri vermiş hani zaten o araya denk düşen seyler oldu onun dışında burçlarla ilgili söyledikleri tutmadı. Ama pozitif bi kadın tekrar gidilebilir yazmışım notlara :))

meryem in dedikleri mi oldu ya ben bu aralar çok sabırsızım artık bişeyler olsun istiyorum mümkünse çiğdem in çünkü onun dedikleri en erken tarihliydi de

Son düzenleme:
meryem in dedikleri mi oldu ya ben bu aralar çok sabırsızım artık bişeyler olsun istiyorum mümkünse çiğdem in çünkü onun dedikleri en erken tarihliydi de

çiğdem bana martın ilk 2 haftası dedi an itibariyle mart ayındayız bakalım çiğdem haklı çıkacakmı ??:) ya ranadaki meryem heralde ismini bilemedim. ama dedikleri kısmen çıktı diyebilirim. ama çiğdemi bekliyorum açıkcası bende. tarih yakın hem,hem de detaylı bi şekilde söyledi bazı seyleri.

Çiğdemin bana ilk dediği 1-7 mart arası dediği şey çıktı kızlar
İnşallah diğer dedikleri de olur.

Ay çok sevindim olmaz dediğin bir şey miydi yoksa olacağı aşikar mıydı haydi bklm darısı başıma

olması çok düşük bir ihtimaldi, ama beni çok üzen birşeydi. Asıl beklediğim gerçekleşmedi bakalım onunla ilgilide gelecek haftalarda bişiler olucak dedi beklemedeyim.
İnşallah sizinde olmasını istedikleriniz tez zamanda olur kızlar

Formda herkes Çiğdem'e kitlenmiş vaziyette Çiğdeme gecen hafta bende baktırdım.

bir dünya tarih bişey değil dediklerinin çoğunu hatırlamıyorum.hangi olay hangi tarihe denk gelir bilmem. birkaçını net hatırlıyorum bir kez daha gitsem iyice anlamak için ama bir falcıya ikinci kez baktırınca sanki onun tılsımı bozuluyo sapır sacma atmasyon bakıyorlar gibi geliyo bana.gecmişte pınara gitmiştim ilkinde süperdi 2. kez hiçbirşey çıkmadı.bakalım şu an formun en popüleri çiğdem. 1 ay önce nisandı.

canım çiğdem falı yuvarlayarak anlatıyor, ondan çok akılda kalmıyor ama çıkınca aklına geliyor - "çiğdem demişti" oluyorsun:) yalnız çok uzun vadeli bir falcı değil, yani kısa aralıklarla gideceksin o da sana yakın tarihler verecek, sonra o bekleyip çıkarsa tekrar gideceksin.

ya forumda ebru alev pek tutulmuyor ama o kadının söylediği çok önemli bir şey çıktı bana bugün - o kadar falcı gezdim hiç birisi bilemedi. şoktayım.

Kızlar Konur Sokak'ta sokağın sonunda köşede bir apartman var İmge Kitapevi'nin hemen yanında. O apartmanın 5. katında hamile bir kadın bakıyor doğum yapınca ayrılacakmış. Kahve+ tarot 7,5 tl ben enerjisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim, bana verdiği tarihler uzak ama çok tutarlı bir fal baktı, dediklerinin çıkacağından da çok umudum var :) gidecek olursanız lütfen iletişim bilgilerini de alın biz akıl edemedik, tekrar baktırmak istersek bulamayabiliriz doğum yaptıktan sonra..

bı telefonla bakan gizem mi eğer öyleyse nerdeki hangi cafe?

telefonda bakıp bakmadığını bilmiyorum..bakıyor da olabilir..bildiğim kadarıyla cafe kendisinin ..zaten küçük şirin bir yer..ama gerçekten iyi bir falcı..insanı kandırarak cebindekine göz dikmiyor..iyi , kötü ne görüyorsa söylüyor..tabiki tercih sizin yine de...

çiğdem konusunda bna yardımcı olabilecek kimse yok sanırım. telefonda bakan birine ihtiyacım var.lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…