keske gidebilecek durumda olsam. çok uzaklardayım telden bakıyorlarmı acaba onu merak ediyorum
msnden bakan gamze hanm var onu duymuştum baktrdım ama çok memnun klmadım maalesef.çiğdem ve leyladan hep olumlu bahsedilmiş cok merak ettim keske bakıyo olsalar
Rana bistroya megersem gitmişim ben hatta not bile almısım ekim ayında tabiki o ara haftada 3 yere gittiğim için hatırlamıyorum simdi notlara bakarak dedikleri çıktımı çıkmadımı diye dusundumde zaten 20 kasım-20 aralık 20 ocal-20 subat 20 mart-20 nisan seklinde zaman dilimleri vermiş hani zaten o araya denk düşen seyler oldu onun dışında burçlarla ilgili söyledikleri tutmadı. Ama pozitif bi kadın tekrar gidilebilir yazmışım notlara :))
meryem in dedikleri mi oldu ya ben bu aralar çok sabırsızım artık bişeyler olsun istiyorum mümkünse çiğdem in çünkü onun dedikleri en erken tarihliydi de
Çiğdemin bana ilk dediği 1-7 mart arası dediği şey çıktı kızlar
İnşallah diğer dedikleri de olur.
Ay çok sevindim olmaz dediğin bir şey miydi yoksa olacağı aşikar mıydı haydi bklm darısı başıma
Formda herkes Çiğdem'e kitlenmiş vaziyette Çiğdeme gecen hafta bende baktırdım.
bir dünya tarih bişey değil dediklerinin çoğunu hatırlamıyorum.hangi olay hangi tarihe denk gelir bilmem. birkaçını net hatırlıyorum bir kez daha gitsem iyice anlamak için ama bir falcıya ikinci kez baktırınca sanki onun tılsımı bozuluyo sapır sacma atmasyon bakıyorlar gibi geliyo bana.gecmişte pınara gitmiştim ilkinde süperdi 2. kez hiçbirşey çıkmadı.bakalım şu an formun en popüleri çiğdem. 1 ay önce nisandı.
bı telefonla bakan gizem mi eğer öyleyse nerdeki hangi cafe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?