öncelikle herkese merhaba, arkadaslar ben siteyi aylardır takip ediyorum ama bi yorum falan yazmam ama inan ki son zamanlarda yapılan yorumlara cevap vermek zorunda kaldım ben CİDAN CAFE ye aylardır gidip gelen biriyim ve gördüğüm kadarıyla hiç de burda yapılan yorumlar gibi kötü insanlar degiller sahibi cidan abi olsun calışanları olsun hizmette dört dörtlükler.. gercekten o cafenin sıcaklıgını hiç bir cafede görmedım aile gibiler o kadar hassaslarki falcıları bile secerek alıyolar ve okadar hassas davranmalarına ragmen onlar ve falcıları hakkında neden atılıp tutuluyo anlamıs değilim vallahi dayanamadım yorum yapmak istedim cidan abi olsun falcıları olsun bu piyasada gördüğünüz en kaliteli insanlardanlar.. ve bakabiliceginiz en güzel fallar orada bakılıyo hemde cok uygun fiyata.. benı sabırla okudugunuz için teşekkür ederim.. herkese mutlu güzel günler..
öncelikle herkese merhaba, arkadaslar ben siteyi aylardır takip ediyorum ama bi yorum falan yazmam ama inan ki son zamanlarda yapılan yorumlara cevap vermek zorunda kaldım ben CİDAN CAFE ye aylardır gidip gelen biriyim ve gördüğüm kadarıyla hiç de burda yapılan yorumlar gibi kötü insanlar degiller sahibi cidan abi olsun calışanları olsun hizmette dört dörtlükler.. gercekten o cafenin sıcaklıgını hiç bir cafede görmedım aile gibiler o kadar hassaslarki falcıları bile secerek alıyolar ve okadar hassas davranmalarına ragmen onlar ve falcıları hakkında neden atılıp tutuluyo anlamıs değilim vallahi dayanamadım yorum yapmak istedim cidan abi olsun falcıları olsun bu piyasada gördüğünüz en kaliteli insanlardanlar.. ve bakabiliceginiz en güzel fallar orada bakılıyo hemde cok uygun fiyata.. benı sabırla okudugunuz için teşekkür ederim.. herkese mutlu güzel günler..
Özlemozi Hanım;
Ben de gitmek istiyorum ama sizinle birlikte ne yazık ki gidemeyeceğim özl sebeplerden ötürü. Lütfen bana iletişim bilgilerini (nerden nasıl randevu alınabiliyorsa işte) gönderebilir misiniz?
Saygılarımla
Sesul
sahinus, özelden msj atamıyorum o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım. nisan ın numarasını yazmışsın, pixim de facebook dan bi numara bulmuştı. ikisi farklı da acaba 2 tane nisan mı var ? farklı kadınlar olabilir mi?
Hayır canım iki nisan değil tek nisan var da biri nisanının biri esenin teli walla ama siz açmadılar diyince bu noyu da yollayım dedim inş işinize yarar
teşekkürler sahinus, nisan ın evi hangi semtte acaba? burdan paylaşmanda sakınca varsa msj atabilir misin? keşke bu hafta toplanabilseydik ama kısmet artık.
gidebilirsek herkes fikrini buradan yazar
kızlar ben sahinusun bana yollaığı numarayı aradım birkaç kere kapalıydı, öbür numarayıda açan olmadı :/
birde etlik bana çok uzak geliyor aslında...
Bu arada aranızda nisan hanımla konuşan var mı?
Şimdi konuştummözelden bilgi atıyorum
saol canım teşekkürler
ben buçukta aradığımda kapalıydı :/
kızlar nisan hanımla konuştum en başta 8 kişi olmanız lazım dedi esen hanım, ama birde nisan hanımla konuşun dedi. Nisan hanım kabul etti 5 kişi geleceğimizi belirttim. c.tesi günü 3'de uygunmuş hatta yazdırdım ben o saate. daha öncesinde uygun değilmiş.
Şimdi kimler geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?