Ankara'daki Falcılar

Sahinus Hanım;

Bana Nisan , Esen kardeşlerin iletişim bilgilerini yollayabilir misin? Lütfen. Özel mesaj hakkım olmadığı için numarayı bilenlere mesaj atamıyorum. Özlemozi hanımda da özel mesaj hakkı olmadığı için bana söyleyemiyor. Ben de sizinle birlikte gelmek isterdim lakin özel sebeplerden sizin gruba katılamıyorum. İndirim olayına gelince de ben bir şekilde başımın çağresine bakarım lakin bana iletişim bilgileri lazım. Şimdiden teşekkür ediyorum.

NOT: Sadece Sahinus Hanım değil, iletişim bilgilerini bilen ve bana mesaj atabilecek olanlardan da rica ediyorum.

Saygılarımla
Sesul

Nisan'a ben de mi gelsem diye düşünmeye başladım şimdi. Haftaya cumartesi mi gidiyorsunuz?
Bir de nerede buluşulacak? Hangi kafede bakıyor? :44:

etlik uzakmış ya. umarım memnun olursunuz, bu ara benim de falcıya gidesim var ama daha yakın, eski denediklerimden denerim galiba.

bu arada rukiye çok kısa bakıyor. değmiyor beklediğine.
mihriye ve fikriye de evet terapi gibi. "bak ne güzel kızsın, gençliğine yazık üzme kendini." şeklinde.
bu ara revaçta olanlar benim gittiklerim değil o yüzden yorum yapamıyorum.
ama çidan kafeden zerre hoşlanmıyorum. falcılarına da inancım yok.

Son düzenleme:
ben geliyorum kesin.. lütfen gelecek olanlar yazsın ki netleştirelim geç olmadan.

ben de geliyorum büyük ihtimal.ama bu esen dediğiniz kadın cidanda çalıştı mı daha önce?eğer oysa ben ona baktırmıştım ve bana 2 sayfa yazı yazdırmıştı.geçen gün yazdırdıklarını buldum dediği tek bir kelime bile çıkmamış.eğer nisan da onun gibiyse ben almıyımD

kimsenin kimse hakkında atıp tuttuğu yok.herkes olanı yazıyor.en son cidana gittiğimde o sizin aile gibiler dediğiniz kişiler hafif zihinsel özürlü bir müşeri gittikten sonra arkasından alay ettiler.bunu gözümle gördüm kimsenin günahını alacak değilim.sizin kaliteli insan anlayışınız buysa ona bi şey diyemem tabiki.çiğdem diye başka birini yutturmaya çalışmaları da cabası.lütfen forumu reklam kokan yazılarla meşgul etmeyin.

Merhaba kızlarr

birkaç gündür foruma giremiyordum.yeni okuyorum sayfaları duydumki nisana gidiyormussunuz kişi sayınız do
ldumu? Beni bi bilgilendirin :)

buarada çigdemin dedigi basit ama olası bişey olmayan son seyimi de yasadım:) nisanda çok büyük bir olaydan bahsediyo bakalım çıkacak mı imkansız gibi görülen bir olat tabiki umutlarım çıkması yönünde:)

İzmir caddesinde palmiye diye bir cafe var. Yıllaaar önce geyik olsun diye gitmiştik fala. Amanın atsa tuttursa neyse, atıp tutturamayan bi falcıydı. Eğer fala inanma gafletinde bulunuyorsanız palmiyeye sakın gitmeyin.

Sen gerçek ciğdem'e baktırmıştın değil mi??

İki gün önce Çiğdem hanıma gittim ben. Benden önce bir beye 40 dk. kadar fal baktı. Sonrasında ben gittim, bana da 1 saat kadar baktı tarot ve kahve.
Aklımda ne varsa sordum, mantıklı cevaplar aldım. Olmasını hiiiç ummadığım bir şey var ki olursa herhalde gidip sarılırım Çiğdem hanıma kocaman
Çok tatlı, çok güzel enerjisi olan bir kadın. Sonra da çayımızı içtik karşılıklı, mutlu mutlu ayrıldım yanından.

Arkadaşlar bugün annem Gülçe kafede Birgül diye bir bayana baktırmış herşeyi tutturdu diyor. Var mı giden veya bir bilgisi olan? Sanırım baya çilli bir bayanmış karışmasın başka Birgüllerle :))

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten iyi bir falcıya çok ihtiyacım var o yüzden nisana gidecek arkadaşlar ben de gelmek istiyorum bana da hber verir misiniz ?? :)

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten iyi bir falcıya çok ihtiyacım var o yüzden nisana gidecek arkadaşlar ben de gelmek istiyorum bana da haber verir misiniz ?? :)

Arkadaşlar merhaba,
uzun süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten iyi bir falcıya çok ihtiyacım var, o yüzden nisana gidecek arkadaşlar ben de gelmek istiyorum. Bana da haber verir misiniz ?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…