Arkadaşlar bugün annem Gülçe kafede Birgül diye bir bayana baktırmış herşeyi tutturdu diyor. Var mı giden veya bir bilgisi olan? Sanırım baya çilli bir bayanmış karışmasın başka Birgüllerle :))
Fiyatı 50 den değil mi biz dörttük :))
tmm canım şuan 3 olduk o zaman
Gülçe kafedeyse odur büyük ihtimalle :)) yarın birde ben deneyeyim ona göre bende görüşlerimi yazarım o zamançillimi hatırlamıyorum ama 35-40 arası yaşlarda bakımlı ve çok güzel kadınsa ben biliyorum :) falı gerçekten iyidir
30 yaşlarında, balık eti, kızı saçlı hoş bir hanım. Bir kağıdın üzerine not aldı. Hatta annemin adını, kayınvalidemin adını da kağıda yazdı. Saat gibi bir şey yaptı. Çarpıları, eksileri saatteki sayıların yerine yazdı. Fal bakarken sorular da soruyordu. 2:30'tan önce orada olmalı, ben gittiğimde birine fal bakıyordu.
kimsenin kimse hakkında atıp tuttuğu yok.herkes olanı yazıyor.en son cidana gittiğimde o sizin aile gibiler dediğiniz kişiler hafif zihinsel özürlü bir müşeri gittikten sonra arkasından alay ettiler.bunu gözümle gördüm kimsenin günahını alacak değilim.sizin kaliteli insan anlayışınız buysa ona bi şey diyemem tabiki.çiğdem diye başka birini yutturmaya çalışmaları da cabası.lütfen forumu reklam kokan yazılarla meşgul etmeyin.
aslında şikayet etmek gerekir böyle çalışan yerleri*
Fal krizim tuttu :) birgül den bahsetmişler bende biyere gideyim diyordum bide ben deneyim bakalım tutacakmı akşama yazarım size:)
Merhaba kızlarr
birkaç gündür foruma giremiyordum.yeni okuyorum sayfaları duydumki nisana gidiyormussunuz kişi sayınız do
ldumu? Beni bi bilgilendirin :)
buarada çigdemin dedigi basit ama olası bişey olmayan son seyimi de yasadım:) nisanda çok büyük bir olaydan bahsediyo bakalım çıkacak mı imkansız gibi görülen bir olat tabiki umutlarım çıkması yönünde:)
gittiysen izlenimlerini merak ediyorum. bu arada gülçe cafe eğer tahmin ettiğim yerse orda siyah küt saçlı bir kadın vardı fal bakan, çilli birgül hiç dikkatimi çekmemiş:) ama yanlış yeri de tahmin ediyor olabilirim.
slm...bnde burayı uzun zamandır takıp ediyorum kızlar..sizleri dınleyerek çığdeme bende gıtmıştım ama malesef henuz bişiy yok..yalnız dıkkat ettımde morganna senın dışında kımsenın falı çıkmadı çiğdemın baktığı fallardan çok şanslısın
ben geliyorum kesin.. lütfen gelecek olanlar yazsın ki netleştirelim geç olmadan.
Tekrar söyleyeyim ben kesin geliyorum haftaya cumartesi için benide yazarsanız çok sevinirim
ben de geliyorum büyük ihtimal.ama bu esen dediğiniz kadın cidanda çalıştı mı daha önce?eğer oysa ben ona baktırmıştım ve bana 2 sayfa yazı yazdırmıştı.geçen gün yazdırdıklarını buldum dediği tek bir kelime bile çıkmamış.eğer nisan da onun gibiyse ben almıyımD
Merhaba kızlarr
birkaç gündür foruma giremiyordum.yeni okuyorum sayfaları duydumki nisana gidiyormussunuz kişi sayınız do
ldumu? Beni bi bilgilendirin :)
buarada çigdemin dedigi basit ama olası bişey olmayan son seyimi de yasadım:) nisanda çok büyük bir olaydan bahsediyo bakalım çıkacak mı imkansız gibi görülen bir olat tabiki umutlarım çıkması yönünde:)
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten iyi bir falcıya çok ihtiyacım var o yüzden nisana gidecek arkadaşlar ben de gelmek istiyorum bana da hber verir misiniz ?? :)
kızlar ben kesin geliyorum nedir buluşma durumumuz nerde kaçta
slm...bnde burayı uzun zamandır takıp ediyorum kızlar..sizleri dınleyerek çığdeme bende gıtmıştım ama malesef henuz bişiy yok..yalnız dıkkat ettımde morganna senın dışında kımsenın falı çıkmadı çiğdemın baktığı fallardan çok şanslısın
fal frekans işi sonuçta.aslında ben falcımı buldum bundan sonra hep ona gitmeyi düşünüyorum ama nisanı çok merak ediyorum onada giderim bi ara:)
gittiysen izlenimlerini merak ediyorum. bu arada gülçe cafe eğer tahmin ettiğim yerse orda siyah küt saçlı bir kadın vardı fal bakan, çilli birgül hiç dikkatimi çekmemiş:) ama yanlış yeri de tahmin ediyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?