Ankara'daki Falcılar

çillimi hatırlamıyorum ama 35-40 arası yaşlarda bakımlı ve çok güzel kadınsa ben biliyorum :) falı gerçekten iyidir

canım sen figene gitmişsin
ben figene baktırdım saat gibi bişi çiziyor offf
ve hiç bir falı çıkmadı tam bir atmasyondu

çiğdeme gitcektim bugün iyiki gitmemişim forumda yazılanları okudum demek çiğdem yerine başka birilerini gösteriyorlar insanları kandırıyorlar lütfen biri şu çiğdemi tarif edebilirmi yaaaa bu kadını hiç görmedim ona fal baktırcam ama kadını tanımıyorum kesin kandırılırım orda

çiğdemin cidan cadeden ayrılmasına çok sevindim çok kötü bir yerdi orası saçma saçma tipler geliyor oraya ilk başta korkmuştum
hele o 1 milyon yıldız parası almaları ayıp ya ayıp çiğdem iyiki çıkmış yeni yeri neresi kızlar:26:

aslında şikayet etmek gerekir böyle çalışan yerleri*

Fal krizim tuttu :) birgül den bahsetmişler bende biyere gideyim diyordum bide ben deneyim bakalım tutacakmı akşama yazarım size:)

çiğdemin gerçek yerini biri yazabilirmi yarın bende çiğdeme gitcem görüşlerimi yazarım kızlar

Fal krizim tuttu :) birgül den bahsetmişler bende biyere gideyim diyordum bide ben deneyim bakalım tutacakmı akşama yazarım size:)

gittiysen izlenimlerini merak ediyorum. bu arada gülçe cafe eğer tahmin ettiğim yerse orda siyah küt saçlı bir kadın vardı fal bakan, çilli birgül hiç dikkatimi çekmemiş:) ama yanlış yeri de tahmin ediyor olabilirim.

slm...bnde burayı uzun zamandır takıp ediyorum kızlar..sizleri dınleyerek çığdeme bende gıtmıştım ama malesef henuz bişiy yok..yalnız dıkkat ettımde morganna senın dışında kımsenın falı çıkmadı çiğdemın baktığı fallardan çok şanslısın

sakarya cad.erzincan mandıranın üstü çok sıkıldım bgn işten önce oraya gittim nese anı iyi biliyo gelecekle ilgili dedigi şey olmaz bana göre imkansız zaten uzun vadeli klasik seyler söyledi bana.birde 15 tl ye bakıyoms ama ben pazarlık yaptım :)tarotla ikisine 30 diyo.bu fiyata daha iyi birine gidilebilir

fal frekans işi sonuçta.aslında ben falcımı buldum bundan sonra hep ona gitmeyi düşünüyorum ama nisanı çok merak ediyorum onada giderim bi ara:)

ben geliyorum kesin.. lütfen gelecek olanlar yazsın ki netleştirelim geç olmadan.

Tekrar söyleyeyim ben kesin geliyorum haftaya cumartesi için benide yazarsanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten iyi bir falcıya çok ihtiyacım var o yüzden nisana gidecek arkadaşlar ben de gelmek istiyorum bana da hber verir misiniz ?? :)

kızlar ben kesin geliyorum nedir buluşma durumumuz nerde kaçta

Kızlar bu yukardaki alıntı yaptığım kişilerin dışında gelmek isteyen yada gelmemeyi düşünen var mı artık yavaştan netleştirelim, benimde hafta sonuna bir işim çıktı çünkü onu ayarlamaya çalışıyorum bir yandanda. Ayrıca nisan hanımıda zor durumda bırakmayalım. Kişi sayımız dolmadı bu aradada + eklemeler olabilir eksik olmayalımda

Çiğdem hanıma bnde gittim hiç ummadığım birkaç dediği şey çıktı bazılarında hala beklemedeyim söylediği tarihler gelmedi çünkü daha

Son düzenleme:

çiğdem'in dediği tutan çok fazla kişi var. ama morganna'nın da dediği gibi enerji meselesi, o kadar zamandır giderim - bana da her dediği tutuyor diye bir şey yok.

Bende gittim Birgüle bugün ortanın biraz daha iyisi gitmek isteyenler için tavsiye edebilirim ama çok fazla bir şey beklemeyin :))

Kısa küt saçlı kadına kesinlikle baktırmayın çok berbat bakıyor.Bana zamanında yıldıznamede bakacağım onunla beraber 30 tl gibisinden birşeyler söyledi bende inandım.Ortada ne yıldızname var ne birşey.. hatta baya tartışmıştım..onun dışındada hiçbir şey bilemedi.

ben birgüle pek çok defa fal baktırdım ilk baktığında çok başarılıydı hiçbirşey sormadan direk anlatmaya başlaması zaten beni cezbetmişti ve benim o dönemde hiç ihtimal vermediğim bir şeyi bilmişti sadece tarihte sorun vardı mayıs dediği şey te kasımda çıktı, hatta ben haziranda tekrar gittim, falın çıkmadı, dediğin şey olmadı abla diye, eninde sonunda olacak o dedi, kasımda oldu, şok olmuştum, sonradan dedikleri çıkıyor diye çok defa gittim ama ondan sonrakilerden hiç verim alamadım, ama gerçekten ilk baktırdığım fal şu zamana kadarkinin en iyisiydi diyebilirim hisleri kuvvetlidir birgülün, deneyin derim :)

bu arada çiğdemin dedikleri çıkıyor mu kızlar ya anı çok iyi bildi gerçekten ve dedikleri çıkmazsa üzülürüm baya beklentiye girdim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…