Yazdıklarınızı Düzeltme Şansınız Var..
İlk 30 Dakika İçerisinde, Mesaj Düzenleme Panelini Kullanabilirsiniz..
Keşke bir de yazdıklarımızı düzeltme şansı olsaydı. Çiğdem 15 TL imiş. Ben Çiğdem'e değil, Figen'e gitmiştim. Su + kahve + fincan üstü (1TL) + Figen = 17 TL olması gerekiyordu, pardon !
fıgen nerde şuan ben ona daha once baktırmıstım bılmıstı hep ıns odur nerdeee oo
Leylaya tarot baktırdınız mı? 5 Tl Lik kahve falı güzeldi fakat kısaydı. Çektirdiği karta bakıp bana sen evlisin dedi. Hayır bekarım dedim. Kartın evlilik kartı olduğunu ve yakında evleneceğimi söyledi :)) Ortada aday bile yok ama bakacaz artık. Genel olarak beğendim falını. Şimdi de tarot baktırmak istiyorum kendisine.[/QUOTE
Leyla bence kızılay cıvarıda tarota bakan benim bildiğim en iyi 3 falcıdan biri, gercekten güzel bakıyo yada benle frekansı tutuyo bilmiyorum.
Ben sürekli tarot baktıran biri olarak bana doyurucu cevaplar verenlerden,
birde başka arkadaşlarda yazmış, problemi söylersen ona göre güzel yorum ve yönlendirme yapıyor.
artı Leyla dışında tarot için size Yasemini ve İnci hanımıda öneririm.
Kesinlikle yaşar ı önermem paranıza yazık söylediklerinin hepsinin tersi çıktı. Bilginize!nisan a giderseniz bende gelirim.
yaşar hanıma nasıl ulaşabilirim no su varsa yardımcı olabilirmisiniz?
fıgen nerde şuan ben ona daha once baktırmıstım bılmıstı hep ıns odur nerdeee oo
Daha önce yazmıştım ben bunu ismi olmasa bile olayı belki hatırlarsınız diye yazdım. Biz şu çiğdeme odaklanalım bence henüz zamanı dolmadı eğer olmazsa başkalarına bakarız ve cafe çok çok kötü bir ortam. Tunalıdakileri ise hiç bilmiyorum ne desem yalan olur ama şimdiye kadar hiç isimleri geçmedi tunalı kısmı pahalı gibi geliyor bir gay denizi önermişlerdi orada ama nerde olduğunu kimse bilmiyor hem iki tane deniz varmış biri iyi biri kötü iyi bilmek lazım
Ben Denizi yazmıstım daha once. Bana dedıklerı cıktı tam dediği zamanlarda çok iyiydi. Nerde oldugunu biliyorum hatta gel bugun beraber gidelim yani :))) Çayyolunda. Bi otobuse atladık mı tamamdır :)
Ben Denizi yazmıstım daha once. Bana dedıklerı cıktı tam dediği zamanlarda çok iyiydi. Nerde oldugunu biliyorum hatta gel bugun beraber gidelim yani :))) Çayyolunda. Bi otobuse atladık mı tamamdır :)
Ama aktiffe daha sormadım ama iyileşince benle o da gelir diye düşünüyorum 3leriz
canım hayırlı uğurlu olsun bu arada, daha yeni gördüm çok sevindim.. inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur.
Sahinus bu arada tebrık ederım :)) Çok mutlu bir haber. Sağlıkla buyusun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?