iyi aksamlr. öncelikle çiğdem hanmın numarası için tesekkr ederim. ama kafam karstı bna gönderdiğiniz numara burada bahsedilen çiğdem hanım değilmi? yazılanlrı okudumda farklı çiğdemler var sanırım. ama sonuç olarak memnun kaldım. tekrar tesekkr ederim
kızlar çiğdem e toplanıp gitme olayı yattı sanırım. kişi sayısına ulaşamıyoruz. bir de 1-2 kişi dışında kimseden ses yok. o yüzden arayıp iptal ettirelim ki kadın zor durumda kalmasın. bizim de ilerde yüzümüz olsun tekrar gitmeye.
pixim bana gönderdiğin no dan mı aramıştın nisan hnmı? ben arayayım iptal ettireyim olmazsa ??
kızlar çiğdem e toplanıp gitme olayı yattı sanırım. kişi sayısına ulaşamıyoruz. bir de 1-2 kişi dışında kimseden ses yok. o yüzden arayıp iptal ettirelim ki kadın zor durumda kalmasın. bizim de ilerde yüzümüz olsun tekrar gitmeye.
pixim bana gönderdiğin no dan mı aramıştın nisan hnmı? ben arayayım iptal ettireyim olmazsa ??
Çiğdem kaç Tl ye bakıyormuş? Bir de randevu almadan baktıramıyormuyuz?
Randevu alınmıyor. Kahve + su + Çiğdem = 16 TL
kızlar çiğdemin yeri alcatraz cafe yazmışsınız, cafenin yerini tam anlamadım gmk bulvarındamı ?
ozlem_ozi senin canın Nisan'a değil, Çiğdem'e gitmek istiyor galiba
yok tatlım yaa, aslında kişi sayısına ulaşsak ben nisan la başlamak istiyorum. randevu duruyor hala hatta akşam iptal ettirebileceğim ancak. o zamana kadar vakit var yani
pekı bu bahsettiğniniz nisan nasıl ıyımı bıldıklerı oldumu ve yerı nerede kaca bakıyor
forumda beğenen sayısı fazlaydı. bir de yorumlarına güvendiğimiz kişiler olunca deneyelim dedik ama 100 tlden bakıyordu. indirimle 50 ye razı olmuştu da kişi sayısına ulaşamadık
forumda beğenen sayısı fazlaydı. bir de yorumlarına güvendiğimiz kişiler olunca deneyelim dedik ama 100 tlden bakıyordu. indirimle 50 ye razı olmuştu da kişi sayısına ulaşamadık
bana nisan geçtiğimiz hafta için bir mucize yaşayacaksın demişti geçen hafta hiç hesapta yokken hamile olduğumu öğrendim ve beklemiyor ve daha istemiyorduk bu mucize o mucize mi acaba? bence nisan 4 e razı olur çünkü biz dört kişi gitmiştik 50 ye[/QUOTE
Allah analı babalı buyutsun :)
bana nisan geçtiğimiz hafta için bir mucize yaşayacaksın demişti geçen hafta hiç hesapta yokken hamile olduğumu öğrendim ve beklemiyor ve daha istemiyorduk bu mucize o mucize mi acaba? bence nisan 4 e razı olur çünkü biz dört kişi gitmiştik 50 ye
teşekkürler arkadaşlar ben başka bişeye yormuştum ama bu oldu. ha bu arada da meryem aylar önce baktığında ekim gibi çocuğun olacak demişti ben de öyle bir düşüncem yok demiştim ekim sonu kasım başı bir sorun olmazsa yani şimdilik ikisi tutturdu
teşekkürler arkadaşlar ben başka bişeye yormuştum ama bu oldu. ha bu arada da meryem aylar önce baktığında ekim gibi çocuğun olacak demişti ben de öyle bir düşüncem yok demiştim ekim sonu kasım başı bir sorun olmazsa yani şimdilik ikisi tutturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?