kızlar kaç olduk en son 5 olmadık mı ya
bana nisan geçtiğimiz hafta için bir mucize yaşayacaksın demişti geçen hafta hiç hesapta yokken hamile olduğumu öğrendim ve beklemiyor ve daha istemiyorduk bu mucize o mucize mi acaba? bence nisan 4 e razı olur çünkü biz dört kişi gitmiştik 50 ye
Kızlar mrb, nisan hanıma geliyorum kesin, haberiniz olsun. Kişi sayısında sıkıntı olmaz inş gideriz.
sahinus tebrik ederim, hamileliğin sağlıklı, rahat geçsin
Alınan her türlü önleme rağmen minik yola çıktıysa, buna mucize denir
Sitede kı arkadaslar kilerın ustunde dıyorlar
ama hıc dıkkatımı cekmedı orda alkatraz cafe bugun ıs donusu bır bakım dogruysa sanada soylerım sımdılık bu krokıyı yoluyorum sana :))
xxxxxxxxxxxxxxx sanırım bu yardımcı olur bende gıtmek ıstıyorum kafeyı bı bulsam bırde umarım yer degısmemıstır :)
Kısa boylu, hafif toplu, güler yüzlü, minik burunlu, minik ağızlı bir insan.
Saç rengi koyuydu ben gittiğimde ama şu an ne renk bilmiyorum. Ben 2011in sonlarına doğru baktırmıştım ona.
Karamel Kafenin telefonunu bilen var mı acaba?
kim varki orda ??
burdaki öneriler üzerine çiğdem hanıma gittim kilerin üstünde alacantra cafeye yani gerçek çiğdeme
bana nokta atışları yapmadı hep genel şeyler söyledi 11 gün sonra gerçekleşmesi çok zor olan bir şey söyledi eğer o gerçekleşirse bu falcıya hep giderim şimdi 11 gün sayıyorum kızlar sizede haber veririm ama ben çiğdem hanımın güleryüzlüğünü sevdim
Leyla var, benim favorim. 5 liraya baktığı kahve fal çok güzel.
Ama soru soracaksın, durumunu anlatacaksın, ona göre yorum yapacak.
Oturup tak tak anlatmasını beklemeyeceksin, eğer yanlış bir şey söylerse hemen düzelttirip yorum alacaksın.
Randevu alınmıyor. Kahve + su + Çiğdem = 16 TL
Keşke bir de yazdıklarımızı düzeltme şansı olsaydı. Çiğdem 15 TL imiş. Ben Çiğdem'e değil, Figen'e gitmiştim. Su + kahve + fincan üstü (1TL) + Figen = 17 TL olması gerekiyordu, pardon !
Yazdıklarınızı Düzeltme Şansınız Var..
İlk 30 Dakika İçerisinde, Mesaj Düzenleme Panelini Kullanabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?