Bu arada birçok kez rukiyeye gittim ben. Tanıştığım ve görüştüğüm biri varsa eğer harflerini ve esmer mi kumral mı biliyor... Ailemle ilgili nerdeyse her şeyi bilmişti. Ve bana 1 yıl önce söylediği benim bile unuttuğum şeyleri o hatırlıyor.... Eski sevgilimle yüzük demişti ve yüzük takmıştım. Ama evlilik de demişti, ayrıldık...
Leyla ya ilk kez gittim ve çok emin konuştu, gerçek olmasını öyle çok istiyorum ki, çok üzgünüm çünkü
ben de çıkıp çıkmayacağını deli gibi merak ediyorum. bu haftayla beraber 3 hafta bekleyeceğim... Ama bana tarot baktı, çok ilginç
Vakte takılıp kalma. Bana eski sevgilinle yolların kesişecek dediklerinde ben 2 yıldan fazla beklemiştim. :s
Yani verdiği zamanda olmasa da sonradan olmayacak anlamına gelmez bu.
Hislerin ne diyor ona bak sen, inanıyorsan yaşarsın o şeyi.
Tryamour, sana hangi falcılar yolunuzun kesişeceğini söylemişti? hatırlıyosundur tek tek di mi? tam aksini söyleyenler kimler olmuştu ?
Bana yolumun kesişeceğini söyleyenler tanıdıklar arasında baktırdıklarımdı.
Para verip baktırdığım insanlar hep geri gelecek diye konuşmuşlardı.
Halbuki ben gittim çocuğa. :s Ama onu bırakan da ben oldum.
Gurursuz bir kız canlanmasın gözünüzde.Benim olayım farklıydı.
Neyse iştee ... Bu konuda Çiğdem'in dediği aklımdan çıkmıyor.
Çünkü o bana "bu çocuk asla seni aramaz, sen adım at" dedi.
Önce bununla bir şeyler olmaz dedi ama fal ilerledikçe " yok yok sen istediklerini yaşayacaksın, olacak bu iş inşallah" diye konuştu.
İstediğimden de fazlasını yaşadım çok şükür.
Mihriye ya da fikriyeden birine gitmiştim o da asla olmaz demişti. Bilemedi yani.
Mustafa vardı o da olmaz demişti.
Bir de Cidan'da bir kadın vardı esmer ve kilolu.
O bilmişti o çocukla olacağımı. Ama adını bilmiyorum kadının.
Hatırladıklarım bunlar.
şu online siteden diyar a gönderdim bakalım. neler yazacak? ufff bu iş olayı beni öldürecek. her gittiğim falcı da sevgili hikayesi sanıp dakikalarca konuşuyo. anca ben söyleyince konu değişiyobi tek rukiye iş için kapatmışın demişti... allahım yaa kurtar beni bu dertten, dualarımı duy artık
Bana yolumun kesişeceğini söyleyenler tanıdıklar arasında baktırdıklarımdı.
Para verip baktırdığım insanlar hep geri gelecek diye konuşmuşlardı.
Halbuki ben gittim çocuğa. :s Ama onu bırakan da ben oldum.
Gurursuz bir kız canlanmasın gözünüzde.Benim olayım farklıydı.
Neyse iştee ... Bu konuda Çiğdem'in dediği aklımdan çıkmıyor.
Çünkü o bana "bu çocuk asla seni aramaz, sen adım at" dedi.
Önce bununla bir şeyler olmaz dedi ama fal ilerledikçe " yok yok sen istediklerini yaşayacaksın, olacak bu iş inşallah" diye konuştu.
İstediğimden de fazlasını yaşadım çok şükür.
Mihriye ya da fikriyeden birine gitmiştim o da asla olmaz demişti. Bilemedi yani.
Mustafa vardı o da olmaz demişti.
Bir de Cidan'da bir kadın vardı esmer ve kilolu.
O bilmişti o çocukla olacağımı. Ama adını bilmiyorum kadının.
Hatırladıklarım bunlar.
ay rukiye öyle dediyse belki olur o iş?? ben ilk defa birine şununla evleneceksin dediğini duydum çünkü. umarım bana iş konusunda dedikleri çıkar
Vakte takılıp kalma. Bana eski sevgilinle yolların kesişecek dediklerinde ben 2 yıldan fazla beklemiştim. :s
Yani verdiği zamanda olmasa da sonradan olmayacak anlamına gelmez bu.
Hislerin ne diyor ona bak sen, inanıyorsan yaşarsın o şeyi.
bana neden parladın anlamadım.ben sadece oradaki rakam seceneklerini söyledim.bilmeyen warsa bilsin öyle baktırsın diye.belli çok kızdığın ama yanlış kişiye çıkış yapma.olaya atlamak da ne demek şimdi.burada herkes fikir alışwerişi yapıyor bunun adı olaya atlamak mı oluyor???hırsını benden çıkaracağına git bizzat leyladan çıkar çıkarabiliyorsan.100 tane mesaj yazdım kimse bana olaya atlıyorsun demedi.demez de.çünkü zaten bu forumun amacı fikir deneyim paylaşmak we insanlar bunun bilincinde..bir daha mesaj yazarsan altına not ekle."kendi kendime konuşuyorum bana cewap yorum ws yazmayın" diye.çok güzel özetlemişsin yani leyla kişiye göre fiyat belirliyor duruma aynen tercüman olmuşsunnnnnnn Hem sen bana bu tercihlerin sunulduğunu nerden biliyorsunki atladın olaya. bana demiş olsa hıııı 5 10 15 25 vs tercihler var bende tercih edeyim o zaman bu eleştiri mesajını neden yazayım. o zaman evet haklısın durumu bil ve savun ama durum böyle değil olsa zaten eleştirmezdim Ben tekrardan sizleri uyarıyorum zaten bu plartformun misyonu bu kandırılmamamak hiçbir şekilde yarar fayda sağlamak bu sektörün karaborsa tutumlarına fırsat vermemek
Çiğdem kim nerde ve ne kadara bakıyor
Cadı kazanında Esin diye bir bayan varmıs, yorumlara baktım ama pek bi yorum goremedim. bugun arkadaslarım 5 tllik fal baktırmıslar ama cok cok kısa ve hep olumsuz seyler soylemis. Gidip memnun kalan varmı acaba?
medyum ebru alev suyun içine kağıt atıp 5 dkda 100liranı alır hiç bir haltını yaşamassın dua verdi onları da yapmadım hiç bir dediği çıkmaz şu anı iyi yorumladığı için geleceği bilecek sanırsın.miky mouse kardeşler(mihriye ve fikriye)onlar sadece kardeşler hahah:))medyum sultan komik sadeece terapi amaçlı giderseniz gidin.aklıma geldikçe yazarım daha dolu var ha bide şey var ya bahçelideki gül o kadın neydi ya komedi:))taynat kafeye biçocuk gelmiş adanalı mı ney küççük bir oğlan ya insan hiç mi bişey bilemez kardeşim ya adı da nisa
medyum ebru alev suyun içine kağıt atıp 5 dkda 100liranı alır hiç bir haltını yaşamassın dua verdi onları da yapmadım hiç bir dediği çıkmaz şu anı iyi yorumladığı için geleceği bilecek sanırsın.miky mouse kardeşler(mihriye ve fikriye)onlar sadece kardeşler hahah:))medyum sultan komik sadeece terapi amaçlı giderseniz gidin.aklıma geldikçe yazarım daha dolu var ha bide şey var ya bahçelideki gül o kadın neydi ya komedi:))taynat kafeye biçocuk gelmiş adanalı mı ney küççük bir oğlan ya insan hiç mi bişey bilemez kardeşim ya adı da nisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?