sakaryada 1 milyoncuların orda balkonlu bir kafe var siyah saçlı bir kadın.bebe kafe sanırım.oysa gittim aşk anlamında söylediklerini hatırlamıyorum ama o gün bir arkadaşımın kuzeni açık kalp ameliyatı olucaktı kan vermek için gitmiştim dönüşte baktırdım.akraban olmayan bi çocuk var durumu kötü ölücek demişlti.çocuk 3 gün sonra öldü.ama öyle sadece bu dediği oldu.leylaya gelince durumunu iyi bilip kaderin der sevinirek kalkarsın 2.gidişinde 1i daha var sen seçiceksin ama seçme bunu filan diyo. e dedim hani kaderimdi 1-2 ay sonra evlencen demiştin.eee mee kıvırdı.travesti korkusu da çabası:)hikaye o kadın bi de çok uyanık maşallah arkadaşlar.
kaderin dediği kişi dönmedi mi peki?[/QUO hayır ama ilk bakışında isabetli şeyler söylüyo inanıyosun bence kendini tanıtmadan 1 kaç ay geçtikten sonra gidip tekrar baktırısan aynı şeyleri söylemediğini farkediyosun bu sebbeple fazla da inandırıcı gelmiyor.zaten olmadı da canım benim.
Arkadaşlar leylanın dedikleri çıkmıyor mu
Katze mesaj kutun dolu o yüzden buraya yazıyorum.
Seninle durumumuz aynı olmadığı için bana ne dediği çok da önemli değil.
Ben sevdiğim insanı beklemedim olduğum yerde.
Harekete geçtim. Çünkü 2 yıl zaten boş boş oturmuştum ve geri gelme gibi bir şey söz konusu olmadı gittiğim 20 falcının 19u geri gelecek demesine rağmen.
O yüzden bilmiyorum Leylanın dediği sana tutar mı çünkü eski sevgilisini bekleyen kızlara neredeyse hiçbir falcı geri gelmez demiyor.
Hep buluşacaksınız kavuşacaksınız diyorlar.
bahsettiiniz meryem taynat cafedeki mi yoksa rana cafedeki mi? taynat ta bir meryem war da...gidilebilir falcıların1) gülcan2) meryem 3)belki figen o da belki 4)sevda olabilir
bahsettiğiniz cafe eylül ün cafesi.o hanım da eğer biraz kilolu 50 yaşlarında bir baynsa ismi mısırlı arwaa olmalı.sakaryada 1 milyoncuların orda balkonlu bir kafe var siyah saçlı bir kadın.bebe kafe sanırım.oysa gittim aşk anlamında söylediklerini hatırlamıyorum ama o gün bir arkadaşımın kuzeni açık kalp ameliyatı olucaktı kan vermek için gitmiştim dönüşte baktırdım.akraban olmayan bi çocuk var durumu kötü ölücek demişlti.çocuk 3 gün sonra öldü.ama öyle sadece bu dediği oldu.leylaya gelince durumunu iyi bilip kaderin der sevinirek kalkarsın 2.gidişinde 1i daha var sen seçiceksin ama seçme bunu filan diyo. e dedim hani kaderimdi 1-2 ay sonra evlencen demiştin.eee mee kıvırdı.travesti korkusu da çabası:)hikaye o kadın bi de çok uyanık maşallah arkadaşlar.
Canım sen yazılanları okumuyor musun? :s
Bana çıktı söyledikleri demiştim.
Bana dedikleri oldu diye bir başkasına da aynısı olur diyemeyiz.
Ben Figen'i çok beğenirim mesela ama genelde kimse memnun kalmıyor ondan.
Enerji meselesi bu. Üzülmeye gerek yok.
Sen umutlu olmaya devam et.
bahsettiğiniz cafe eylül ün cafesi.o hanım da eğer biraz kilolu 50 yaşlarında bir baynsa ismi mısırlı arwaa olmalı.
bahsettiiniz meryem taynat cafedeki mi yoksa rana cafedeki mi? taynat ta bir meryem war da...
kızlar ben bi 2 sene önce filan bahçeli deki gül e baktırmıştım. gül ile ilgili yorum yapmıycam zaten burda herkes yazmış. pek beğenen yok. keza ben de öyle ama ben fal beklerken ki 2 saate yakın beni bekletmişti sağolsun, emoş diye seslendikleri bi kadın daha fala bakıodu. bi erkeğe bakıyordu hemen yan masamda. kulak misafiri olmuştum. baban anneni aldatıyor, paranızı o kadına yediriyor diye başlamıştı falına da çocuk nerden bildiniz filan diye şok geçirmişti. ben gül den randevu aldığım için vazgeçemedim o zaman. daha sonra tlfla aradım, emine hnm dan randevu var mı filan diye ama bir türlü ulaşamamıştım. acaba orda böyle birini bilen var mı? o hanıma baktıran olmuş mudur burada?
rana daki meryem bana ne dediyse tam tersi oldu.taynat taki meryem dediin gibi daha karta fincana dokunmadan yaşadıım herşeyi tarihleriyle bildi.gelecek için dedii çıkar mı bilmem.ama orada bir bayan gördüm her hafta meryeme geliyorum dedi.sebep? dedim.dedikleri çıkıyormuş o da gelişmeler üzerine her hafta baktırıyormuş.BB cafedeki bayan kilolu we sacları sarıydı şimdi hatırladım.asıl meslei kuaförlükmüş.gecmişi çok da iyi bilemedi.sonradan toparladı biraz.gercekten iyi falcı yok.iyi biri olsa herkese birşeyler tutturur.ama istikrar yok.demek ki atıyorlar tutarsa iyi diyoruz.benim bahsettiğim rana kafedeki meyem mesela o çoğu kişinin bilemeyeceği şeyleri tutturdu.taynattaki meryemi de biliyorum gençten bir kız bak o kzın hisleri de kuvvetli kartları açamadan herkese söylenmeyecek nadir kişiye has şeyler söyledi.ama ranadaki meryem çok çok daha iyi sadece çok geç gittik baya kalabalıktı kadın yorgun olmasına rağmen iyiydi.not aldım geçen hafta gittiğim 3-5 kişinin söylediklerini bakalım ve görelim en isabetli atış kimden gelicek
haklısınız yıldızname iyidir coğundan.tabi kimin baktıı da önemli.ben de baktırmıştım.siz kime baktırdınız söyler misiniz?eger dogum tarihinizi dogruysa yıldızname baktırın derim.çünkü fal degil kaderinizde yaşadıklarınız ve yaşayacaklarınız hakkında kesin bilgiler veriyor.ve yıldızname degişmez.bir kişiye baktırdım.tam bir saate yakın baktı.ondan sonrada sormak istediğin birşey yok mu dedi.şaşkınlıktan soramadım.tekrar gitmek istiyorum.ama korkuyorum istemediğim şeyleri söylerse hayallerim yıkılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?