Ankara'daki Falcılar

Ayy herkese oyle diyo galiba. Bi daha asla gitmiycem. Rukiyeyi tek geciyorum.

Ayy herkese oyle diyo galiba. Bi daha asla gitmiycem. Rukiyeyi tek geciyorum.
bugün ilk kez rukiyeye gittim.çok kısa bakıyor.konu başlıkları tarzında.dedikleri doğru .ileriye yönelik tahminleri tutuyor mu bilmem.önceden baktıranlar bir söylese de ya inansam ya da inanmasam..isim werme olayı da doğruydu...sen ne düşünüyorsun bu konuda? olacak deyip de olan bir gelişme yaşadın mı?

Bugun rukiyeye nasil gittin h. sonu olmuyo diye biliyorum. Benim de ailemden sevgililerime kadar bilmisti. Eski sevgilimle yuzuk demisti, yuzuk almisti. Ama ayni sevgilimle evlilik de demisti ayrildik.

Yine bi baskasi icin sen gitmezsen o gelicwk demisti ve gelmisti. Cok kisa bakiyo evet ama randevu bulmak bile sans.

canım rukiye kim nerde bakıyo

yapma ya demek taynattaki meryeme her hafta gidiyolarmış ha o zaman ben biraz daha düşüneyim onun ne dediğini.doğru söylüyosun tutarsa iyi diyoruz şekerim.

canım rukiye kim nerde bakıyo

Rukiye kizilayda fal cafede bakar. Her gun 11 de randevulari acilir tel ile randevu almalisiniz ve yogun oluyo genelde. Sadece kahve fali bakar tarot bakmayi bilmez kahve de bahane zaten. 20 tlye bakiyo ve soyledikleri genel anlamda hep cikti bama ve ablama. Ama cok kisa bakiyo. Haa bi de kendi soyledigi seyleri uzerinden 2 yil gecse bile hatirliyo. Ben unutuyorum o hatirliyo. Mesela bana deniz kenarinda yasiycaksin diyo her seferinde

Ayrıca Rukiye hn fallarının çıkma konusunda Katze nickli arkadaşımızın görüşlerine aynen katılıyorum.

sabah aradım 11 de arayın dediler.tam 11 de aradım ilk randewuyu aldım.saat 16-20 arası bakıyormuş zaten.fincana bakmıyor kağıda karalayıp söylüyor.kac kere sorun warsa sor dedi.hazırlıksızdım aklıma birşey gelmedi.sonra gündemimle alakasız bir soru sordum.onu yanıtladı we doğru bildi.dedikleri çıkarsa yine giderim.çok yüz wermiyor kimseye:) olsun önemli olan merak ettiklerime net yanıt alabilmek.ama biraz detaylı baksa harika bakacaından hiç kuşkum yok.

Rukiyeye soru hazirlayip gidin evet...

Su an cidan cafede figen icin bekliyorum. Sonucu yazarim...

ben de rukiye ye bir gideyim dedim ama nerden randevu alacaz? telefon numarası yok bende de, özel mesaj atabilir misiniz?

ben de rukiye ye bir gideyim dedim ama nerden randevu alacaz? telefon numarası yok bende de, özel mesaj atabilir misiniz?

Fal cafe yazip google da aratin cikiyo arkadaslar. Kisa bakiyor o yuzden kafanizda net olarak sorularinizi belirleyip gidin derim.

üç tane falcı kaldı elimde denemek istediğim, sevgi cafe-nur, fal cafe-rukiye bir de taynat cafe- meryem

hangisine gitsem, hangisinden başlasamm..:)

üç tane falcı kaldı elimde denemek istediğim, sevgi cafe-nur, fal cafe-rukiye bir de taynat cafe- meryem

Aynen bende bu ücünü merak ediyorum Birde figeni merak ediyorum. Ama önceligimi Rukiye'den kullancam oda 4ten sonra bakıyormus ve randevu almak cok zormus :/ Yarın sansımı deneyecegim bi, aklımdaki soruları yanıtlasın yeter

bence nura boşa para verme sen bilirsin 10a yakın arkadaşıma baktı hiçbiri mi çıkmaz.diğrelerini dene nura verceğin paraya yemek ye sonra diğerlerine git kahvelerini iç

Bugün figene gittim arkadaşlar, balık etli kızıl saçlı sempatik bir bayan. Frekansımızın tuttuğunu düşünüyorum. Kahve baktırdım sadece 15 tlye. Dilek tutmamı istedi, neyse tuttum. İki dileğinin olduğunu görüyorum teki aşk hayatınla ilgili teki kariyer dedi.

Dönmesini beklediğin biri var dedi, neden gittiğini bile anlamamışsın, benden mi kaynaklandı, onda mı bir sıkıntı var, eski sevgilisine mi döndü sürekli bunları düşünüyosun ve ağırlık yapıyo bunlar sana dedi. Çok üzülmüşsün yüreğin ağlıyo dedi. Ki aynen öyle... Kendi git-gelleri var o yüzden gitmiş dedi. 3'lü bir vakitte dönecek, 3 gün, 3 hafta, 3 ay dedi. Çok mahçup bir şekilde dönecek sen de döndüğünde çok sitem edeceksin ama yeniden barışacak ve hemen evlenme kararı alacaksınız dedi. Bu yaz değil seneye yazın evleneceksiniz dedi.

Şu an benimle görüşmek isteyen biri var o ne olacak dedim, ben onu da gördüm burda ama söylemedim, onunla olmayacak, eskiye döneceksin dedi.

Bu senin aşk anlamında yaşadığın ilk yıkım değil, daha önce de çok üzülmüşsün ama geçmiş dedi.

1-2 aydır boşluktasın dedi, bir tek bunu bilemedi, 2 haftadır boşluktayım

Cenazeniz var dedi:26: (Allah korusun)

Geri dönmesini beklediğin kişi senin SON şansın, sen de onun son şansısın dedi.

Ailemle ilgili birkaç şey daha bildi. Haa bir de yaşayacağım şehri sordum, karadenizde ama bi tarafı deniz bi tarafı orman dedi. Deniz kenarı değil dedi, memleketimi tarif ediyosunuz dedim, denize 1.5 saat arabayla çünkü. Evet orası olabilir dedi, gerçekten de memleketime dönme planlarım var.

Fal baktırmadan bi arkadaşın dediği gibi hazırlık yaptım. İstediğim şeyleri değil gerçekte olanları bilmek istiyorum dedim. Bitmiş dönmeyecek demesine hazırlandım. Ama leylayla aynı şeyleri söyledi. İnşallah dönerr:18:

Bu şekilde... Yorum sizin.

Hey allahım ya ne biçim konuşmalar bunlar böyle,allah korusun cenazeymiş yok sen onun o senin son şansınmış.İki kuruş için insanın içini çürütmüyorlar mı zaten moral bulmaya gidiyoruz şu denenlere bak.
Ben böyle kalbi bozuk falcıların 6.hislerinin olmadığını düşünüyorum,sonuçta senin karşına gelen insanlar zaten zor durumda iki güzel söze ihtiyacı olan insanlar hangisinin sanki tamamen dediği çıktı..Birde geçmiş saçma sapan allahın verdiği ömrü böyle hadsiz hadsiz konuşarak biliyormuş gibi yapmıyorlar mı inanın sinirleniyorum.Allah herkesin kalbine göre versin.

Arkadaşlar falcıya tabiki gidelim terapi gibi geliyor ama böyle falcıları lütfen önermeyelim.Benim bile içim karardı ne demek son şans ya kaç milyar insan var nasıl son şans oluyormuş,kendi keyiflerine göre yorum yapıyorlar.Sevgili katze umarım hakkında en hayırlısı kimse onunla olur.Lütfen içini karartma,bu kadından da falcı falan olmaz.

Aslinda olum disinda kotu bir sey soylemedi onu da Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…