Ankara'daki Falcılar

ay iyiki gitmemişim narinee

kızlar sizden bir şey rica edicem ben ne zamandır falcı nisanın numarasını arıyorum bilen varsa yollayabilir mi acaba

Son düzenleme:
arkadaşlar falcı betül e baktıran mı? kızılayda bir işhanında çalışıyormuş, ablam çok övüyor

Ben asla tavsiye etmem.kadın tarot bakıyor bide transa gecmiş gibi anlatıyo gözleri falan kayıyor.ama dediği hiçbirşey bana çıkmadı.hani bu frekans işi diyorlarya bazan begenmediğim falcıları yorumlarken acaba benim kimseyle frekansım tutmuyo mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.bide sosyal ve insan ilişkilerim iyidir.sonuçta kendime es aramıyorum nedir bu frekans işi anlayamıyorum ama benim birçok falcıyla frekansım tutmadı betülde bunlardan biri.birde eskiden pahalıydı şimdi fiyatı nedir bilmem.5-10 tl bile olsa bence değmez.

Yok o frekans tutmama işi sanırım bende de geçerli. Yok yani anlamıyorum millet yok onun dediği oldu, yok şu çıktı yok bu oldu diye geziniyorlar etrafta. Ben de o kadar (ki azımsanmayacak kadar fazla) falcıya gitmişimdir. Çoğunun dediğinin tutmadığını bir yana bırakın, tutturdu dediklerimin de anca %5'i tutmuştur. İlk başlarda (öyle falcı kurdu olmadan önce) aaa şunu bildi bunu bildi diye sırıta sırıta gezinen ben, şimdi aaa çok iyi dedikleri falcıların bile senin ağzından çok iyi laf alıp ona göre yorum yaptıklarının farkına vardıkça, pek bi tatsız tuzsuz geliyorlar artık bana. Yok mu şöyle diyorum takır takır söylesin, eğrisi doğrusunu, kaderindi zarttı zurttu demeden, bana 10 yıl! sonra yaşayacağım şeylerden bahsetmeden, arkadaşım 2 gün sonra şu olucak desin, ben de inanayım artık. İnsan bazen güzel şeyler duymaktan çok, o duyduğu güzel şeyleri de yaşamak da istiyor.

Son zamanlarda gittiğim 2 falcı bana diğerlerine nazaran daha başarılı geldi. Taynat cafe Meryem Hanım ve ismini hatırlayamadığım fal merkezi gibi birşeydi sanırım, İnci Hanım. İnci Hanım içinde bulunduğum durumla ilgili o kadar güzel tespitler yaptı ki, duyduklarım aslında istediklerim olmasa da içim çok rahat bir şekilde ayrıldım yanından. hayatımın her alanı ile ilgili yaptığı tespitler çok daha gerçekçiydi.

Meryem Hanım da gayet pozitif sevimli bir bayan. Dediği ufak tefek şeyleri yaşamıştım ilk 2-3 gün içinde.

Ayrıca cold-talking yapan falcıların, ki özellikle rukiyenin cold-talking yaptığını düşünüyorum, o an için söyledikleri herşeye yuh artık diyerek yaklaşıyorsunuz ama dedim ya ya ben herkesin frekansı dışındayım, ya da ben herkesin frekansı dışındayım:) Sonuçta insanlar bu fal konusunda çok iyi olmasalar, dedikleri teker teker çıkmasa, ayda tonlarca para dökmeyiz dimi? İllaki bir bildikleri vardır canım:)

merhaba ahucum uzun zamandır sıteye gırmıyordum eskılerden basladım okumaya ve senın yasar hanımla ılgılı yazılarını gordum..yasar hanımı bende denedım 2 gun once arkadasımın tavsıyesı ıle gıttım, cok degısık gercekten ılk kez denememe ragmen acaıp memnun kaldım cok farklı bakıyor ozellıkle tabaktakı cıkan yazıları sana da okutması cok etkıleyıcı..bır cok seyı bıldı..yakın gelecekle ılgılı bı cok sey soyledı bakalım beklıyorum bır tanesının 3 hafta zamanı var..sen uzun zamandır gıdıyorsun sanıfım nasıl genel olrak ongorulerı ?? benı oraya goturen arkadasımın aılesı yasar hanımın 10 yıllık flan musterısıymıs ve ınanılmaz memnunlarmıs, her dedıgı er yada gec cıkar , sen unutursun belkı ama cıkar , cıkınca anlarsın dedı ? sen ne dıyorsun :)

bu yaşar hanım kimdir? Nerde ne kadara fal bakıyor?

ben daha önce 4-5kere baktırdım birssen ablaya pozitif bi kadındır kötü şeyleri pek söyelemez çok konuşur ve sohbet eder anı ve geçmişi gayet iyi biliyor ama gelecekle pek çok şey tutmuyor,eski sevgilin seni kıskandırmak için kardeşi gibi gördüğü bi kızı kullancak dedi doğru evet kıskandırmak için herşeyi yaptı artık kardeşi gibi mi görüyor bilmiyorum ama 5 kere fal baktırdım bi bu çıktı söylediklerinden ki bu hem tarot hem kahve hemde aşk falın dan çıkan tabi söylediği bazı şeyler baya zman gerektren konular..ama geçmiş ve anı iyi biliyorr..ankara piyasa falcılarına görede bi çogundan iyi yinede

Son düzenleme:

rica etsem banada yasar hanımın bilgilerini gönderirmisiniz

Erem hakkında fikri olan varmı turuncu cafedeki? Ben cok eskiden gitmistim ama soyledikleri cıkmamıstı sanki, hos soyledikleri hep uzak gelecekle alakalıydı yakın zamanımla alakalı bisey dememisti. Bugun arkadaslarım gitmis ve epey memnun ayrılmıslar, tek olumsuz buldukları konu erkek arkadasları konusunda hep olumsuz konusuyormus :26:

Bu arada leylanın bana dediği süre dün doldu ve hiçbir gelişme yok. daha da gitmem asla ona umut tacirliği yapıyor resmen

Leyla'nın dedikleri hala cıkmadımı onun icin sanki gecmis sayfalarda zaman konusunda iyi degil ama dedikleri cıkıyor demislerdi

Yakın zamanda kötü bir olay yaşadım. Hayatımı etkileyen bir olay oldu.
Ama bunu falcıların hiçbiri söylememişti. Gerçi Figen birkaç şey dedi ama o da çok net konuşmamıştı.

Leyla'nın hiçbir dediği çıkmadı son falında. Artık ona gitmeyeceğim.

Binnazabla.com'daki Efsun da hiçbir şeyi bilemedi 2. baktırışımda.
1. falda da bilememişti gerçi genel olarak ama yine iyiydi.

Nur'un dediği çıktı. Büyük bir olaydı.

Herhalde belki yılda 1 , 2 kez falcıya giderim bundan sonra.
Belki de hiç gitmem, bilemiyorum.

Leyla'nın dedikleri hala cıkmadımı onun icin sanki gecmis sayfalarda zaman konusunda iyi degil ama dedikleri cıkıyor demislerdi

Annemde büyü olduğunu söylemişti sadece bunu bildi. Asıl gittiğim olay hakkında 3 haftayı geçmeyecek demişti. 4.5 hafta oldu, tık yok...

Olursa yazıcam... Ama artık ümidim kalmadı...

Son düzenleme:
Falcılar bir tür terapist bence. '3 aya kadar arayacak sakın sen arama!' diyor. 3 ay bekliyorsun... Aramıyor ama zaten 3 ay geçince unutuyorsun.
....

Bugün haddinden fazla mutsuzum

Son düzenleme:
Falcılar bir tür terapist bence. '3 aya kadar arayacak sakın sen arama!' diyor. 3 ay bekliyorsun... Aramıyor ama zaten 3 ay geçince unutuyorsun.
....

Bugün haddinden fazla mutsuzum

Bencede oyle katılıyorum sana. zaten 3 ay gectikten sonra ilk zaman ki gibi n aklında oluyor, n de üzülüyorsun.. Genelde guzel seyler duymak icin gidiliyor zaten..

eğer aynı birsen den söz ediyorsak doğru gecmişi we anı iyi biliyor.ama fincandaki şekilleri anlamlandırıp anlatmıyor.ona anlatanlar war we onların ağzından anlatıyor.çok ilginçti çok şaşırttı beni.ilerisi için dediği çıkar mı bilmem.ama lütfen biri bana yaşar hanıma nasıl ulaşacağım konusunda yardımcı olsun..

canım lütfen bana yardımcı olur musun? yaşar hanıma nasıl ulaşırım?

yaşar hnma ben de ulaşmak istiyorum, bana da haber verirsin değil mi?

arkadaşlar yaşar hanımın numarasını bı kac kısı sormuş, maalesef eskı uye olmama ragmen , mesaj hakkım yok , bır arkadas maıl adresını gondermıs bana mesajla ona o sekıle gonderdım. yardımcı oldum. buradan yazamıyorum o nedenle uzugnum.. maıl adreslerınızı ozel mesaj atarasanız numarayı vereblrım ancak kendısı kızıyor faorumdan numara verılmesıne bunu da belırteyım o sekılde olunca bakmıyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…