kızlar narini denedim de. yani bişey yazıp etkilemek istemem bir yandan. herkeste frekans işi bu sonuçta. benim beğendiğimi diğeri beğenmez, dedikleri çıkmaz filan da ben çok memnun kalmadım. yani durmadan isimler söyledi. şöyleki; mehmet isimli birini tanıyo musun? peki ahmet,ayşe, fatma ...bu böyle gitti bir süre. ne hikmetse hç bir isimde de tanıdğım yoktu. bu sefer de o zaman tanışacaksın dedi filan.. yani çok genel isimler söyledi.
gelecekle ilgili dediklerine 1-2 ay var. eğer çıkarsa buraya yazarım hakkını yemeden. ama buruk bir tatla ayrıldım diyebilirim..
puufff yok mu bu işi düzgün bilen yaa
arkadaşlar falcı betül e baktıran mı? kızılayda bir işhanında çalışıyormuş, ablam çok övüyor
Bu arada en son gittiğimde ki yazdığım notları okudum bi falcım hep bilmiş. 6 ay oldu işe gireli yıllık iznim yok yani o da dediki bana çeşmeye gideceksin yazıyı da okuttu çeşme yazıyordu tabakta. Kuzenim düğünü vardı izmirde düğün çeşme yolunda oldu hafta sonu gittim gerçekten. Bana gelinlik resmi çizdirdi kızın gelinliği aynı öyleydi. Bunları sonradan okuyunca hatırladım kağıda yazmasam uçmuş bile aklımdan. Bi de enteresan olan insanın gözleriyle fallarında ki yazıları okuması atıyor diyemiyorsun. Bazı dedikleri 7 yıl sonra bile olsa çıkmıştı.
merhaba ahucum uzun zamandır sıteye gırmıyordum eskılerden basladım okumaya ve senın yasar hanımla ılgılı yazılarını gordum..yasar hanımı bende denedım 2 gun once arkadasımın tavsıyesı ıle gıttım, cok degısık gercekten ılk kez denememe ragmen acaıp memnun kaldım cok farklı bakıyor ozellıkle tabaktakı cıkan yazıları sana da okutması cok etkıleyıcı..bır cok seyı bıldı..yakın gelecekle ılgılı bı cok sey soyledı bakalım beklıyorum bır tanesının 3 hafta zamanı var..sen uzun zamandır gıdıyorsun sanıfım nasıl genel olrak ongorulerı ?? benı oraya goturen arkadasımın aılesı yasar hanımın 10 yıllık flan musterısıymıs ve ınanılmaz memnunlarmıs, her dedıgı er yada gec cıkar , sen unutursun belkı ama cıkar , cıkınca anlarsın dedı ? sen ne dıyorsun :)
son zamanlarda falcı listemi geliştrdim:)hangisinin söyledikleri çıkarsa onu sizinle paylaşmak istiyorum.o nedenle beklemedeyim we isim şimdilik yazmıyorum.ama şunu öğrenmek isterim bilen tanıyan warsa.birsen hanımı tanıyan giden oldu mu? yüksel de tılsım cafede.yeni açılmış bir cafe.
merhaba ahucum uzun zamandır sıteye gırmıyordum eskılerden basladım okumaya ve senın yasar hanımla ılgılı yazılarını gordum..yasar hanımı bende denedım 2 gun once arkadasımın tavsıyesı ıle gıttım, cok degısık gercekten ılk kez denememe ragmen acaıp memnun kaldım cok farklı bakıyor ozellıkle tabaktakı cıkan yazıları sana da okutması cok etkıleyıcı..bır cok seyı bıldı..yakın gelecekle ılgılı bı cok sey soyledı bakalım beklıyorum bır tanesının 3 hafta zamanı var..sen uzun zamandır gıdıyorsun sanıfım nasıl genel olrak ongorulerı ?? benı oraya goturen arkadasımın aılesı yasar hanımın 10 yıllık flan musterısıymıs ve ınanılmaz memnunlarmıs, her dedıgı er yada gec cıkar , sen unutursun belkı ama cıkar , cıkınca anlarsın dedı ? sen ne dıyorsun :)
Bu arada leylanın bana dediği süre dün doldu ve hiçbir gelişme yok. daha da gitmem asla onaumut tacirliği yapıyor resmen
Leyla'nın dedikleri hala cıkmadımıonun icin sanki gecmis sayfalarda zaman konusunda iyi degil ama dedikleri cıkıyor demislerdi
Falcılar bir tür terapist bence. '3 aya kadar arayacak sakın sen arama!' diyor. 3 ay bekliyorsun... Aramıyor ama zaten 3 ay geçince unutuyorsun.
....
Bugün haddinden fazla mutsuzum
eğer aynı birsen den söz ediyorsak doğru gecmişi we anı iyi biliyor.ama fincandaki şekilleri anlamlandırıp anlatmıyor.ona anlatanlar war we onların ağzından anlatıyor.çok ilginçti çok şaşırttı beni.ilerisi için dediği çıkar mı bilmem.ama lütfen biri bana yaşar hanıma nasıl ulaşacağım konusunda yardımcı olsun..ben daha önce 4-5kere baktırdım birssen ablaya pozitif bi kadındır kötü şeyleri pek söyelemez çok konuşur ve sohbet eder anı ve geçmişi gayet iyi biliyor ama gelecekle pek çok şey tutmuyor,eski sevgilin seni kıskandırmak için kardeşi gibi gördüğü bi kızı kullancak dedi doğru evet kıskandırmak için herşeyi yaptı artık kardeşi gibi mi görüyor bilmiyorum ama 5 kere fal baktırdım bi bu çıktı söylediklerinden ki bu hem tarot hem kahve hemde aşk falın dan çıkan tabi söylediği bazı şeyler baya zman gerektren konular..ama geçmiş ve anı iyi biliyorr..ankara piyasa falcılarına görede bi çogundan iyi yinede
canım lütfen bana yardımcı olur musun? yaşar hanıma nasıl ulaşırım?merhaba ahucum uzun zamandır sıteye gırmıyordum eskılerden basladım okumaya ve senın yasar hanımla ılgılı yazılarını gordum..yasar hanımı bende denedım 2 gun once arkadasımın tavsıyesı ıle gıttım, cok degısık gercekten ılk kez denememe ragmen acaıp memnun kaldım cok farklı bakıyor ozellıkle tabaktakı cıkan yazıları sana da okutması cok etkıleyıcı..bır cok seyı bıldı..yakın gelecekle ılgılı bı cok sey soyledı bakalım beklıyorum bır tanesının 3 hafta zamanı var..sen uzun zamandır gıdıyorsun sanıfım nasıl genel olrak ongorulerı ?? benı oraya goturen arkadasımın aılesı yasar hanımın 10 yıllık flan musterısıymıs ve ınanılmaz memnunlarmıs, her dedıgı er yada gec cıkar , sen unutursun belkı ama cıkar , cıkınca anlarsın dedı ? sen ne dıyorsun :)
eğer aynı birsen den söz ediyorsak doğru gecmişi we anı iyi biliyor.ama fincandaki şekilleri anlamlandırıp anlatmıyor.ona anlatanlar war we onların ağzından anlatıyor.çok ilginçti çok şaşırttı beni.ilerisi için dediği çıkar mı bilmem.ama lütfen biri bana yaşar hanıma nasıl ulaşacağım konusunda yardımcı olsun..
canım lütfen bana yardımcı olur musun? yaşar hanıma nasıl ulaşırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?