Ankara'daki Falcılar

ben özel mesajla sana başwurumu yaptım:)inşallah mesajım gelmiştir.we cewabını bekliyorum...lütfen...:)

selam kızlar, taynat cafe de meryem e fal baktıran var mı? Memnun kaldınız mı? Bir de ne kadara bakıyor?

Ben memnun kaldım gayet. çok fazla uzatmadan anlatacak ne varsa anlatıyor. tarot + kahve 20'ydi sanırım. Dediği bir kaç şeyi de ufak tefek de olsa yaşamıştım. ama benim için önemli olan olaylara daha zaman var.

örneğin ne dedi de ne çıktı ? daha önceleri neredeydiniz?:)

Ben Dilek'e bir kere baktırmıştım. Günü iyi bilmişti. Ama ne söyledi hiç birini hatırlamıyorum o yüzden çıktı çıkmadı diyemem:) Milletin frekansına gireyim diye gezmediğim falcı kalmadı:) Dediğim gibi günü iyi bilmişti ama söylediğinden bir şey hatırlıyorum aslında da zaman verip vermediği hiç hatırlamıyorum gelecekle ilgili.

Bir dönem dalgasına yurtta fal baktım bir iki kişiye,nasıl tesadüf etti bilmem ki dediklerimden ciddi ölçüde tutanlar olunca nasıl bir yayıldıysa ünv.dönemimde başa çıkamayacağım kadar talep geldi.Keza oturduğum semttede annemin gününde yine öylesine baktım,birgün kapı çaldı wallahi hilafsız anlatıyorum jipli bir byn(bulunduğum semtte oturyormuş ben tanımıyorum sonra doğruladılar)methinizi duydum fal bakmanızı rica edicem zaten .... da oturuyorum vs dedi.Bende bakmıyorum deyince para bile teklif etti.Ki korkarım böyle şeyden.Kendisine parayla bakmadığımı söyledim ve o gün bakmadan zorla gönderdim.Sonra araya birilerini koydu bi şekilde bi kez emri vaki baktım.Yani bunun müptelaları var ve gerçekten o talebe ve ısrara inanamadım.
Ben eğer iddia ettikleri gibi çok iyi biliyorsam nasıl bildiğimi hiç bilmiyorum kii(tövbe haşa geleceğin Allahtan başka habercisi yok)
Hala eski semtime ziyarete gittiğimde zorla baktırmaya çalışanlar oluyor ki yeminliyim bakmıyorum falan diyorum.Korkarım ya ben böyle şeylerden.Bir kez eğlence diye baktığım şey yıllarca başıma dert olmuştu.

Arkadaslar dun dersanede sinif arkadasimin falcidam bahsettigini duydum ve hemen sordum kime baktiriyorsun falan diye evim cafede gulcan dedi. O ara hoca geldi konusamadik. Neyse bugun sordum baktirdin mi diye, gulcana yillardir baktiriyodum ama dun yoktu fatih diye birine baktirdim dedi. Nasildi dedim aklindan bir kisi gecir demis ve kendinin ve onun dogum tarihlerini sormus. Ardindan rakamlarla bir seyler hesaplamis ve eliyle kapatmis kagidi. Sonra kagidi acmis ve arkadasimin aklindan gecirdigi isim yaziyormus. Onunla evlenecegini falan soylemis.

Neyse biz cok etkilenik ve arkadasimla gittik bugun. Once ben baktirdim sonra arkadasim. Bana soylediklerimi kimseye anlatma dedigi icin anlatmiycam, ciktikca anlat dedi. Arkadasimin da ayni sekilde isim bilmis ve arkadasima kucuk bi fis kagidi vermis. Bu kagidi avcunla kapat ve o kisiyo dusunerek "hayirliysa olsun" de demis. Arkadasim kagidin uzerine elini tutunca omzumdan elime kadar bi sicaklik hissettim diyor ve kagidi acinca kagitta o kisinin 2 ismi yaziyormus. İlk soylediginde tek ismini soylemis. Arkadasim elim ayagim bosaldi diyor. 9 gun icinde sana teklifle gelcek, gelmezse de adimi fadime yapicam demis.

Ciktigimizda ikimiz de titriyorduk. Burda okusam belki inanmazdim ama benim basima geldi...

nerde bu merak ettm tüylerim de diken diken olduuuu walahi

Son düzenleme:
Arkadasim o kisiyle olmaz imkansiz demis, sağım solumdakiler oyle diyor (evlenceksiniz) bir yerlerimden mi uyduruyorum demis. Bu fişteki isim olayini bana yapmadi, sadece dogum tarihimden bir seyler hesapladi elini kapatip, bir de bas harfini sordu. Elini actiginda o isim yaziyordu. Masasina oturdugumda kalbim kut kut atmaya basladi. 4-5 falci gezdim bugune kadar taş catlasa ama ilk kez boyle oldum o masaya oturunca. Hala etkisindeyim... Soyledigi her seyi not aldim cikarsa soyliycem.

9 gün içinde o dediği olmazsa gitmem ben o falcıya arkadaşına dediği şey çıkarsa bizi bilgirendirmisin cnm ona göre gidelim yane

9 gün içinde o dediği olmazsa gitmem ben o falcıya arkadaşına dediği şey çıkarsa bizi bilgirendirmisin cnm ona göre gidelim yane

Evet haklısın, tek numarası isim ve şu anı biliyo olması da olabilir. Mutlaka yazıcam burdan ben de arkadaşımdan haber bekliycem, bana verdiği tarih daha uzak çünkü ^_^

Buradan çıktıkça paylaşırmısın? doğrusu merak ettim bu adamı randevu ile mi gidiliyo? kaça bakıyo yazarsan sevinirim.

Buradan çıktıkça paylaşırmısın? doğrusu merak ettim bu adamı randevu ile mi gidiliyo? kaça bakıyo yazarsan sevinirim.

Tabiki paylaşırım.

Randevusuz çalışıyor önümüzde 2 kişi vardı yarım saat bekledik.

Biz arkadaşımla bilen her türlü biliyo diye sadece kahveye baktırdık. 10 tlye bakıyor sadece kahve. Ama 4 tane de tarot çektirdi. Arkadaşıma sordum ona da 4 tane çektirmiş.

Tarot destekli 15, tarot+kahve 25 imiş. Biz 10 tl ödedik sadece kahve için.

Bu adama daha önce baktıran varsa paylaşabilir mi, yoksa yeni biri mi acaba, çünkü şu ana kadar çoktan isminin duyulması lazımdı burada :26:

Ablama da söyledim bugün veya yarın o da gidecek, o gidince de paylaşırım sizinle.

Son düzenleme:

Arkadaşlar forumda arattım, 24 kasımda nebeli buraya yazmış, Beren sen de ben de baktırıyım nerede falan demişsin ama gitmedin sanırım? Nebeliye özel msj attım çıktı mı dedikleri diye, inş cevap gelir

Fatih beyle ilgili memnun kalmayanlarda vardı sanki Sahinus baktırmıstı pek begenmedim fln yazmıstı ama ben o yorumu bulamadım :/

Fatih beyle ilgili memnun kalmayanlarda vardı sanki Sahinus baktırmıstı pek begenmedim fln yazmıstı ama ben o yorumu bulamadım :/

Yine de çok ilginç değil mi direkt isim vermesi? Hatta iki ismi olan kişinin iki ismini de o kağıda her nasılsa(?) yazması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…