ben özel mesajla sana başwurumu yaptım:)inşallah mesajım gelmiştir.we cewabını bekliyorum...lütfen...:)arkadaşlar yaşar hanımın numarasını bı kac kısı sormuş, maalesef eskı uye olmama ragmen , mesaj hakkım yok , bır arkadas maıl adresını gondermıs bana mesajla ona o sekıle gonderdım. yardımcı oldum. buradan yazamıyorum o nedenle uzugnum.. maıl adreslerınızı ozel mesaj atarasanız numarayı vereblrım ancak kendısı kızıyor faorumdan numara verılmesıne bunu da belırteyım o sekılde olunca bakmıyormus..
fal baktırdım süperdi yok böyle bişey şok oldum arkadaşlar isim ve tarih verdi çıkmaya başladı :)
selam kızlar, taynat cafe de meryem e fal baktıran var mı? Memnun kaldınız mı? Bir de ne kadara bakıyor?
örneğin ne dedi de ne çıktı ? daha önceleri neredeydiniz?:)
Arkadaslar dun dersanede sinif arkadasimin falcidam bahsettigini duydum ve hemen sordum kime baktiriyorsun falan diye evim cafede gulcan dedi. O ara hoca geldi konusamadik. Neyse bugun sordum baktirdin mi diye, gulcana yillardir baktiriyodum ama dun yoktu fatih diye birine baktirdim dedi. Nasildi dedim aklindan bir kisi gecir demis ve kendinin ve onun dogum tarihlerini sormus. Ardindan rakamlarla bir seyler hesaplamis ve eliyle kapatmis kagidi. Sonra kagidi acmis ve arkadasimin aklindan gecirdigi isim yaziyormus. Onunla evlenecegini falan soylemis.
Neyse biz cok etkilenik ve arkadasimla gittik bugun. Once ben baktirdim sonra arkadasim. Bana soylediklerimi kimseye anlatma dedigi icin anlatmiycam, ciktikca anlat dedi. Arkadasimin da ayni sekilde isim bilmis ve arkadasima kucuk bi fis kagidi vermis. Bu kagidi avcunla kapat ve o kisiyo dusunerek "hayirliysa olsun" de demis. Arkadasim kagidin uzerine elini tutunca omzumdan elime kadar bi sicaklik hissettim diyor ve kagidi acinca kagitta o kisinin 2 ismi yaziyormus. İlk soylediginde tek ismini soylemis. Arkadasim elim ayagim bosaldi diyor. 9 gun icinde sana teklifle gelcek, gelmezse de adimi fadime yapicam demis.
Ciktigimizda ikimiz de titriyorduk. Burda okusam belki inanmazdim ama benim basima geldi...
nerde bu merak ettm tüylerim de diken diken olduuuu walahi
Arkadaslar dun dersanede sinif arkadasimin falcidam bahsettigini duydum ve hemen sordum kime baktiriyorsun falan diye evim cafede gulcan dedi. O ara hoca geldi konusamadik. Neyse bugun sordum baktirdin mi diye, gulcana yillardir baktiriyodum ama dun yoktu fatih diye birine baktirdim dedi. Nasildi dedim aklindan bir kisi gecir demis ve kendinin ve onun dogum tarihlerini sormus. Ardindan rakamlarla bir seyler hesaplamis ve eliyle kapatmis kagidi. Sonra kagidi acmis ve arkadasimin aklindan gecirdigi isim yaziyormus. Onunla evlenecegini falan soylemis.
Neyse biz cok etkilenik ve arkadasimla gittik bugun. Once ben baktirdim sonra arkadasim. Bana soylediklerimi kimseye anlatma dedigi icin anlatmiycam, ciktikca anlat dedi. Arkadasimin da ayni sekilde isim bilmis ve arkadasima kucuk bi fis kagidi vermis. Bu kagidi avcunla kapat ve o kisiyo dusunerek "hayirliysa olsun" de demis. Arkadasim kagidin uzerine elini tutunca omzumdan elime kadar bi sicaklik hissettim diyor ve kagidi acinca kagitta o kisinin 2 ismi yaziyormus. İlk soylediginde tek ismini soylemis. Arkadasim elim ayagim bosaldi diyor. 9 gun icinde sana teklifle gelcek, gelmezse de adimi fadime yapicam demis.
Ciktigimizda ikimiz de titriyorduk. Burda okusam belki inanmazdim ama benim basima geldi...
9 gün içinde o dediği olmazsa gitmem ben o falcıya arkadaşına dediği şey çıkarsa bizi bilgirendirmisin cnm ona göre gidelim yane
Arkadasim o kisiyle olmaz imkansiz demis, sağım solumdakiler oyle diyor (evlenceksiniz) bir yerlerimden mi uyduruyorum demis. Bu fişteki isim olayini bana yapmadi, sadece dogum tarihimden bir seyler hesapladi elini kapatip, bir de bas harfini sordu. Elini actiginda o isim yaziyordu. Masasina oturdugumda kalbim kut kut atmaya basladi. 4-5 falci gezdim bugune kadar taş catlasa ama ilk kez boyle oldum o masaya oturunca. Hala etkisindeyim... Soyledigi her seyi not aldim cikarsa soyliycem.
Buradan çıktıkça paylaşırmısın? doğrusu merak ettim bu adamı randevu ile mi gidiliyo? kaça bakıyo yazarsan sevinirim.
Evet haklısın, tek numarası isim ve şu anı biliyo olması da olabilir. Mutlaka yazıcam burdan ben de arkadaşımdan haber bekliycem, bana verdiği tarih daha uzak çünkü ^_^
bugün evim kafede fatih beye baktırdım
hala şoktan çıkabilmiş değilim inanılmazdı
çok uzun vadeli şeyle söylemeyeceğim olacakları teyit etmen için dedi
bazı söyled,kleri 3-4 gün içinde olması gereken
bazıları da birkaç aylık ve yıllak ama yaptığı nokta tespitler .....anlatılmaz
öyle harf falan da sylemiyor direk isim söylüyor
hala titriyorum
fatihe daha önce baktıran var mı
Fatih beyle ilgili memnun kalmayanlarda vardı sanki Sahinus baktırmıstı pek begenmedim fln yazmıstı ama ben o yorumu bulamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?