Yine de çok ilginç değil mi direkt isim vermesi? Hatta iki ismi olan kişinin iki ismini de o kağıda her nasılsa(?) yazması
Arkadaşlar forumda arattım, 24 kasımda nebeli buraya yazmış, Beren sen de ben de baktırıyım nerede falan demişsin ama gitmedin sanırım? Nebeliye özel msj attım çıktı mı dedikleri diye, inş cevap gelir
özel mesaj hakkım olmadığı için buradan cevap yazıyorum
maalesef....
ben ona iki kere baktırdım birincide ben de aynen sizler gibi inanılmaz etkilenmiştim hatta hemen arkadaşımı da götürdüm
ikinci çok kötüydü
kısa vadeli söyledikleri çıkmadı
ama uzun vadeli söyledikleri de var bakalım inş onlar çıkar
Aynen oyle gercekten ilginc ama bazıları zihin okuyabiliyor. Benim tanıdıgım birinin oyle bir özelligi vardı aklından gecen ismi tahmin edebiliyordu yada ona daha yakın bir ismi ama iki isminide bilmesi gercekten degisikmis. umarım dedikleride cıkar
zihnimizi okudu diyelim, arkadaşımın eline boş kağıt verip, kağıdı avcunla kapat, hayırlıysa olsun de, demesi ve arkadaşımın omzundan eline kadar sıcaklık hissetmesi ve kağıdı açıp ters çevirdiğinde eski sevgilisinin isminin kağıtta yazması nasıl oluyor
Bence geleceği kimse bilemez. Falcılar falan da bilemiyorlar. Sadece şimdiyi ve geçmişi söyleyip onlar üzerinden değerlendirme yapıyorlar. Bazen tutuyor işte bazen tutmuyor. Ben niye gidiyorum, hoş sohbet biraz da içimi rahatlatmak için. Ne biliyim mesala sevgilin vardır onun senin hakkında düşüncelerini bilmek istersin, birilerinin sana söylemesi gerekir o çocuk seni seviyor diye. Amaç bu, yoksa kimse geleceği bilemez kızlar. Çok takılmamak lazım falcılara, geleceğimizi biz inşaa ediyoruz unutmayın. Ama sohbeti hoş, olayları objektif değerlendirebilen birileri hayatımızda hep olmalı:)
zihnimizi okudu diyelim, arkadaşımın eline boş kağıt verip, kağıdı avcunla kapat, hayırlıysa olsun de, demesi ve arkadaşımın omzundan eline kadar sıcaklık hissetmesi ve kağıdı açıp ters çevirdiğinde eski sevgilisinin isminin kağıtta yazması nasıl oluyor
Tabiki paylaşırım.
Randevusuz çalışıyor önümüzde 2 kişi vardı yarım saat bekledik.
Biz arkadaşımla bilen her türlü biliyo diye sadece kahveye baktırdık. 10 tlye bakıyor sadece kahve. Ama 4 tane de tarot çektirdi. Arkadaşıma sordum ona da 4 tane çektirmiş.
Tarot destekli 15, tarot+kahve 25 imiş. Biz 10 tl ödedik sadece kahve için.
Bu adama daha önce baktıran varsa paylaşabilir mi, yoksa yeni biri mi acaba, çünkü şu ana kadar çoktan isminin duyulması lazımdı burada :26:
Ablama da söyledim bugün veya yarın o da gidecek, o gidince de paylaşırım sizinle.
Nasıl yani bu gerçek mi cidden:18:
Evet, oneren arkadasa da aynisini yapmis o da şok olmus. Bana yapmadi, sadece ismini deftere yazmis kendi. Onu gosterdi. Arkadasim ciktiginda eli ayagi titriyordu, ben de oyleydim ama arkadasim anlatinca onun yaninda çok sonuk kaldi benimki:)
Yakin gelecekle ilgili soyledikleri seyler mantikli evet, direkt tarih veriyor adam 3 vakit falan demiyor. Bekliycem...
Karanfil 2 de ata iskenderin karsisi 18 numarali apatman evim cafe. Disarda tabelasi yok. Sadece kahve 10 tl. Baktirirsaniz burda paylasin lutfen bakalim herkese ayni seyleri mi diyor.
canım lütfen bana yardımcı olur musun? yaşar hanıma nasıl ulaşırım?
Tesekkur ederimhiçbiri mi çıkmadı?? arkadaşına dedikleri de mi çıkmadı?
bu arada forumda yazmıyorum uzun zamandır ama takip ediyorum
hep aynı kişiler etrafında dönüyor muhabbet
burada adı geçen herkese gittim taynat taki meryem hariç hep booooooooooooş
leylanınki çikmadı çiğdem tam bir komediydi zaten
narin çocuğun olacak kız yada erkek dedi bayılacaktım başka alternatif var mı...
ya kız olur ya erkek...,
yaşar ilk etkiliyo ama vakit vermiyor yani söyledikleri 1 yıl sonra da gerçekleşebilir 10 yıl sonrada
ama ısrar edip bir zaman ver dediğim ve söyledikleri çıkmadı
tabakta yazı falan da çıkmıyo o şekilleri zorla yazıya benzetiyo ve size onaylatmaya çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?