Ankara'daki Falcılar

Yine de çok ilginç değil mi direkt isim vermesi? Hatta iki ismi olan kişinin iki ismini de o kağıda her nasılsa(?) yazması

Aynen oyle gercekten ilginc ama bazıları zihin okuyabiliyor. Benim tanıdıgım birinin oyle bir özelligi vardı aklından gecen ismi tahmin edebiliyordu yada ona daha yakın bir ismi ama iki isminide bilmesi gercekten degisikmis. umarım dedikleride cıkar

özel mesaj hakkım olmadığı için buradan cevap yazıyorum
maalesef....
ben ona iki kere baktırdım birincide ben de aynen sizler gibi inanılmaz etkilenmiştim hatta hemen arkadaşımı da götürdüm
ikinci çok kötüydü
kısa vadeli söyledikleri çıkmadı
ama uzun vadeli söyledikleri de var bakalım inş onlar çıkar

Bence geleceği kimse bilemez. Falcılar falan da bilemiyorlar. Sadece şimdiyi ve geçmişi söyleyip onlar üzerinden değerlendirme yapıyorlar. Bazen tutuyor işte bazen tutmuyor. Ben niye gidiyorum, hoş sohbet biraz da içimi rahatlatmak için. Ne biliyim mesala sevgilin vardır onun senin hakkında düşüncelerini bilmek istersin, birilerinin sana söylemesi gerekir o çocuk seni seviyor diye. Amaç bu, yoksa kimse geleceği bilemez kızlar. Çok takılmamak lazım falcılara, geleceğimizi biz inşaa ediyoruz unutmayın. Ama sohbeti hoş, olayları objektif değerlendirebilen birileri hayatımızda hep olmalı:)

Tesekkur ederim hiçbiri mi çıkmadı?? arkadaşına dedikleri de mi çıkmadı?

Son düzenleme:

zihnimizi okudu diyelim, arkadaşımın eline boş kağıt verip, kağıdı avcunla kapat, hayırlıysa olsun de, demesi ve arkadaşımın omzundan eline kadar sıcaklık hissetmesi ve kağıdı açıp ters çevirdiğinde eski sevgilisinin isminin kağıtta yazması nasıl oluyor

Bende bilmiyorum ama gercekten ilginc o kısmı :26: Sende oyle bisey oldumu peki ve soyledikleri nasıldı mantıklımıydı yakın gelecekle alakalı ?

Benim yakın gelecekle alakalı bir Eylul abla birde Cigdem abla bilmisti birazda Göksu bilmisti iste onun dısında kime gittiysem sallamıstı :/ Artık hepsinin son tarihlerini bekliyorum ama umudumda kalmadı acıkcası Aynen dedigin gibi umutlanmak adına kendimizi iyi hissetmek adına gidiyoruz..

Nasıl yani bu gerçek mi cidden:18:

Ben baktırdım Fatih Bey'e daha önce. Bana çok uzak tarihler vermişti, ama elektriği iyi, tatlı bir adam.
Terapi gibi gelmişti bana söyledikleri.
Söyledikleri henüz çıkmadı ama içimi çok rahatlatmıştı. Bu ara gidesim vardı ona zaten, bakalım bu kez bilecek mi

Nasıl yani bu gerçek mi cidden:18:

Evet, oneren arkadasa da aynisini yapmis o da şok olmus. Bana yapmadi, sadece ismini deftere yazmis kendi. Onu gosterdi. Arkadasim ciktiginda eli ayagi titriyordu, ben de oyleydim ama arkadasim anlatinca onun yaninda çok sonuk kaldi benimki:)

Yakin gelecekle ilgili soyledikleri seyler mantikli evet, direkt tarih veriyor adam 3 vakit falan demiyor. Bekliycem...

Ne kadara bakıyor peki nerde birde?

Yrn ogle arasinda boslugum vardi fal baktiriyim diyodum :) katze nin gittigi falciya bende gideyim fatih bey evim cafe dimi yanlislik olmasinda birde yeru tam nerdeydi?

Karanfil 2 de ata iskenderin karsisi 18 numarali apatman evim cafe. Disarda tabelasi yok. Sadece kahve 10 tl. Baktirirsaniz burda paylasin lutfen bakalim herkese ayni seyleri mi diyor.

Karanfil 2 de ata iskenderin karsisi 18 numarali apatman evim cafe. Disarda tabelasi yok. Sadece kahve 10 tl. Baktirirsaniz burda paylasin lutfen bakalim herkese ayni seyleri mi diyor.

tamam yarın öglen kesin giderim eve geldigimde paylaşırım sizinle

Çok merak ettim şimdi bu adamı bende gitsem mi ki narin'e gidicektim hakkında yazılanları duyunca vazgeçmiştim. Şimdi yine meraklandım uzun zamandır da fal baktırmıyorum dersim erken biterse bende gidicem yarın, maddi durum biraz çökük durumda ama 10tl de birşey değil

Tesekkur ederim hiçbiri mi çıkmadı?? arkadaşına dedikleri de mi çıkmadı?

arkadaşıma anı bile tutturamadı ki...
benim de yakın tarih dediğim gibi hiçbiri çıkmadı
ben ekim-kasım gibi gitmiştim sanırım aralık ve ocak ayına ait tarihler vedi tutmadı yani dediği gelişmeler olmadı
ama bahsettiğiniz gibi isim verdi onın isimlerini ve olayları gerçekleştirebilecek kişileri bildi ama gelişme yok,
oan mutlu olmak istiyorsan git sadece 7,5 tl zaten
ama gerçek olmayınca üzülme...

bu arada forumda yazmıyorum uzun zamandır ama takip ediyorum
hep aynı kişiler etrafında dönüyor muhabbet
burada adı geçen herkese gittim taynat taki meryem hariç hep booooooooooooş
leylanınki çikmadı çiğdem tam bir komediydi zaten
narin çocuğun olacak kız yada erkek dedi bayılacaktım başka alternatif var mı...
ya kız olur ya erkek...,
yaşar ilk etkiliyo ama vakit vermiyor yani söyledikleri 1 yıl sonra da gerçekleşebilir 10 yıl sonrada
ama ısrar edip bir zaman ver dediğim ve söyledikleri çıkmadı
tabakta yazı falan da çıkmıyo o şekilleri zorla yazıya benzetiyo ve size onaylatmaya çalışıyo

aaaa bu arada geçen hafta inci hna gittim
inanın rezalet bir insan hiçbirini mi tutturamaz
hayır öyle değil deyip anlattığımı da kendi görmüş gibi dedim ya diyor
boğacaktım neredeyse
gitmeyi düşünen varsa sakın derim

Evimdeki nurcan hnmi denediniz mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…