yok hayır ben rana bistrodaki meryeme gitmeyi düşünüyorum.
Bende gittum fath e kizlar hemde sabahin köründe:) neyse isim olayini banada yapti bildi kahvem acilmadi onun yerine tarot bakti. Tarotta hic iyi degil bisiler dedi gun verdi bakakim evlilik tarihi bile verdi :) kisi analizi yapti resmen bayada uzun bakti bana bide bakarken surekli esnedi sende cok nazar var deyip durdu birde cok ozel bi durumum var onyn yanindan bile gecmedi :) ondan bahsetmeynce zaten yazmayi falan biraktim benim frekansim herkesle tutuyo bi bununla tutmadi sanirim ama verdigi tarihler yakin bekleyip gorucez
Nazarı banada söyledi bende ne kadar zamandır nazar var dedim 5 yıl dedi. Vücudunun sağ tarafında arapça dua taşı dedi.
:) neyse denemis olduk diyelim :) banada nazar ayeti tasi dedi :)
Aynı şeyi kastetmiş bence :))
Bu arada çiğdem yok artık değil mi? Düşündümde bazı dedikleri tutmuş gibi.
Birde benim asıl aradığım bir falcı var belki içinizde bilen vardır. Yaklaşık 5yıl önce baktırmıştım masal cafe'de 160 boylarında ne zayıf ne şişman sarışın saçları kabarık bir bayan vardı. Yanlış anlamayın ama deli gibi bir görünümü vardı hatta. Adını hiç hatırlamıyorum ama su falı baktırmıştım ben o zaman. Ne dediyse çıktı ama işte o zamanlar küçüktüm isim falan not etmemişim hiç. Hiç bu tarife uyan birini tanıyanınız var mı?
Evet gitmis ankaradan bana ne dediyse cikti.bi dedigi cikmadi sadece.
Bana başlarda çıktı 1-2 şey ama sonradan verdiği tarihler hiç çıkmadı. Ama genel olarak düşündümde bugün zamanlar tutmasada 1-2 olay daha tutturmuş. Neyse sağlık olsun ben o eski fal baktırdığım kadını bulmak istiyorum aslında ama çok zor:26:
Nazarı banada söyledi bende ne kadar zamandır nazar var dedim 5 yıl dedi. Vücudunun sağ tarafında arapça dua taşı dedi.
Fatih bana da sağ tarafında dua taşı demişti herkese aynı replik anlaşılan
Dikmen dolmuşlarının kalktığı yerdeki koray mağazasının üst katları bir iki yan bina olabilir tarotla 30 du ama uzun bakıyor senin konun bitiyor başka şeyleride anlatıyor yani soruna cevap alırsın ama sen sırf o konuya konsantre olduğundan diğer şeyler sana gereksiz gelebilir ama çıkıyor bu arada daha önce fatihi yazmıştım nasıl düştün sen aşk arayan yorumculara çok takılma sağlıklı bilgi vemeleri güç biliyorsun bu konuyu az incelemişbiri değilimidir biliyorsun benim falcılarımı 2 cepte 1 i beklemede üç falcım var şimdilik
uzun aradan sonra dayanamadım yaşar hanım'a gittim. enteresan bir stili var, daha önce kimsede görmedim. kardeşim de baktırdı ve bizi beraber aldı. ikimizin de çok farklı sorunları var, kadın 2mizin de durumunu ayrı ayrı bildi. hele kardeşimin tabağında söylediği harflerde dumur olduk resmen. bana o kadar net değildi mesela, tarih de vermedi. 1 kereye mahsus denenebilir diye düşünüyorum.
bu arada forumda hala fatih isminin dolaştığını görünce şaşırıyorum. adam fal bakmıyor eğleniyor resmen, biz 4 kız gittik 4müze de tek bir dediği çıkmadı, zaten çıkmasını da beklemedik. adamı görünce baktım ki param nasılsa yandı, ben de onla beraber gülüp eğlenmeye başladım. birini soruyorum, kafasını kağıda gömüp yazıyor çiziyor, sonra ismi bulamıyor bana soruyor. sorduğum 3 kişi için de böyle yaptı - en sonunda dedim ki isimlerini bulmak için zorlama kendini ben yardımcı olayım sana:) oyun oynuyoruz sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?