İkinize de ben önerdim memmun olmanıza sevindim inş ikinizinde isteği yerine gelir verzoğende beğenmişti zaten meryemi ama sırf aşk için gidiyorsaniz gitmeyin çünkü sizin sorunuza cevap verir 5-10 dk sonra da sizin aklınızda olmayan ama hayatınızda olan geniş kapsamlı olayları da anlatır banane diyebilirsiniz ama gerçekleştikçe anlarsınız hayatınızda ne kadar önemli olduğunu
bence nesrin olmalı.çalıştıı yeri biliyorum.o cafeye gittiiğimde biraz huysuz dawrandım.sacmasapan bakıyorsanız istemem dedim.ısrarla nesrin baksın o zaman dediler.ama ona hiiiç güwen duymadım baktırmadım.gercekten iyi mi bakıyor yani gelecek tahminleri oluyor mu? zaman tutturabiliyor mu_ we istersen sana yerini tarif edicem.gider bakarsın o mu değil mi?
Merhabalar Yaşar hanımı bir kere denenmeli diye yorum yapmışlar ama gidenler net bilgi verebilir mi?O na göre gitmeyi düşünüyorum
merhaba bende istiyorum Yaşar hanımın numarasını mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxx
teşekkürler
Tavsiyeler üzerine leyla'ya gittim bugun. Şok oldum çıktım. Tek bir şey sapmadı... Bu kadar mı soylenır dedim beklemiyordum bu kadarını. Geleceğe dair benim önemsediğim bir konu var, çıkıyor mu hatunun dedikleri???
bikaçı çıktı bana.herkese aynı seyleri söylüyomus gibime geliyo özellikle bu çocuk senin kaderin:) herkese diyo sanırım
Ahhahahh :))) Bana da dedi bunu... Ama bana herkes soyledi ve işin ilginci kendime baktıgım fallarda da hep oyle cıkıyor :)
Girdiğim zamanlar 3 kişiye ücretsiz katina bakacağım, bendensiniz. Bana mailini, ismini, yaşını, meslek ve ilişki durumunuzu ve bir de 3 sorunuzu acık sekılde gonderin. Tabi ilk 3 kişi :))) Çok da beklenti koymayınn bir de :) Öylesine hani çok ihtiyacı olanlar olur bazen...
Tavsiyeler üzerine leyla'ya gittim bugun. Şok oldum çıktım. Tek bir şey sapmadı... Bu kadar mı soylenır dedim beklemiyordum bu kadarını. Geleceğe dair benim önemsediğim bir konu var, çıkıyor mu hatunun dedikleri???
cadoloz_x özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum: taynattaki ben meryem hanıma hem kahve hem de tarot baktırdım. ara ara giderim söyledikleri hep aynı. daha önce söylemiştim bana iki üç ufak şey çıkmıştı. bakalım asıl beklediklerim haziran gibi başlıyor
tsk ederım cevabın ıcın arkadasımda bosver fal kafeye gıdelım demısdı sanırım yarın gıdecegım ancak kafam karısdı yıne kıme gıdecem ben :)) bı ovulen cıgdem var oda ankaradan bıle ayrılmıs rana bıstro meryem ovende var olmadı dıyende 30 lırayıda denemek ıcın fazla gıbı :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?